S20 ultraBulunduğumuz günden itibaren en iyi telefon hangisidir ??
S20 ultra.Bulunduğumuz günden itibaren en iyi telefon hangisidir ??
Hocam 11 e bulaşma.S20 plus al keyfine bak.İphone 11 alırsan 1- kutudan hızlı şarj çıkmadığı için 3,5 saatte şarj olan bir cihazla yüzleşiceksin. 2- Cihaz öküz gibi çerçevelere sahip taşırken sıkıntı yaşıyacaksın. 3-Ekran kalitesi vasat.7300 lira verip S10,S10 plus,Mate 20 Pro,xs gibi cihazların ekranını görünce keyfin kaçacak.4-Arka kamera fotoğrafı ilk bulanık çekip sonra bunu 4 saniye işleyip netliyor.Bu bana çok saçma geliyor.Bu durum Android'de olsa normal karşılarım ama A13 bionic işlemci li bir cihazda bu durum bana tuhaf geliyor. Tabiki tercih senin ama 11 Pro veya Max almayacaksan benim tavsiyem S20 plus almandır.arkadaşlar bu sorunun cevabı kesinlikle p30 pro apple cı olmama rağmen kullanması çok zevkli bence ama ben bi soru soracağım herkese
3 gündür forumda soruyorum sizce s20 plus mı iphone 11 mi
haklısın aslında ama şarj konusu sorun değil hızlı şarj adaptörü kullanırım ips lcd ekran da sorun değil benimki evde xs max var ekranı gerçekten güzel ama çok sorun olmaz benim için tek sorun hangisini alacağım ve 4 yıl kullanmak istiyorum dostumHocam 11 e bulaşma.S20 plus al keyfine bak.İphone 11 alırsan 1- kutudan hızlı şarj çıkmadığı için 3,5 saatte şarj olan bir cihazla yüzleşiceksin. 2- Cihaz öküz gibi çerçevelere sahip taşırken sıkıntı yaşıyacaksın. 3-Ekran kalitesi vasat.7300 lira verip S10,S10 plus,Mate 20 Pro,xs gibi cihazların ekranını görünce keyfin kaçacak.4-Arka kamera fotoğrafı ilk bulanık çekip sonra bunu 4 saniye işleyip netliyor.Bu bana çok saçma geliyor.Bu durum Android'de olsa normal karşılarım ama A13 bionic işlemci li bir cihazda bu durum bana tuhaf geliyor. Tabiki tercih senin ama 11 Pro veya Max almayacaksan benim tavsiyem S20 plus almandır.
Güncelleme takıntın varmı??? Eğer güncelleme önemli ise İphone 11 al.Güncelleme takıntın yoksa S20 plus al derim.haklısın aslında ama şarj konusu sorun değil hızlı şarj adaptörü kullanırım ips lcd ekran da sorun değil benimki evde xs max var ekranı gerçekten güzel ama çok sorun olmaz benim için tek sorun hangisini alacağım ve 4 yıl kullanmak istiyorum dostum
bak eğer ios kullanıcaksam güncelleme takıntım tabii ki de olacak herkes gibi çünkü apple güncelleme göndermediği telefona üvey evlat muamelesi yapıyor çoğu oyunları açmıyor ama android kullanırsam da güncelleme sorunum olmaz çünkü alt tarafı android yani güncelleme verse ne olacak telefon aynı oluyor ama uzun yıllar kullanacağım için 4 sene falan iphone 11 daha mantıklı olur çünkü apple 5 sene güncelleme yolluyor şu an iphone 11 daha mantıklı gözükse de s20 plus özellikleri daha iyi olduğu için ileride de kullanabileceğim bi cihazmış gibi görünüyor bi çözüm bulamadım yardımlarınızı bekliyorumGüncelleme takıntın varmı??? Eğer güncelleme önemli ise İphone 11 al.Güncelleme takıntın yoksa S20 plus al derim.
s20 plus gayet iyi özelliklerde 11e kıyasla çünkü 11 ailesinde pro max dışında bir numara yok bence uzun vadede samsung s20 plus sizi üzmezbak eğer ios kullanıcaksam güncelleme takıntım tabii ki de olacak herkes gibi çünkü apple güncelleme göndermediği telefona üvey evlat muamelesi yapıyor çoğu oyunları açmıyor ama android kullanırsam da güncelleme sorunum olmaz çünkü alt tarafı android yani güncelleme verse ne olacak telefon aynı oluyor ama uzun yıllar kullanacağım için 4 sene falan iphone 11 daha mantıklı olur çünkü apple 5 sene güncelleme yolluyor şu an iphone 11 daha mantıklı gözükse de s20 plus özellikleri daha iyi olduğu için ileride de kullanabileceğim bi cihazmış gibi görünüyor bi çözüm bulamadım yardımlarınızı bekliyorum
Anladım kadarıyla Androiddeki güncelleme benim için yeterli diyorsun.Hocam S20 plus ekran, hoparlör, arka kamera,ön kamera,tasarım, akıcılık bu saydığım bütün unsurlarda iPhone 11 den daha iyi.İphone 11 in işlemci,batarya ve video avantajı var.İki cihaz arasında S20 plus almak bence daha mantıklı.S20 plus öyle geçmişteki androidler gibi 2 yılda pert olucak cihaz değil.Sizi minimum 4 yıl götürür.bak eğer ios kullanıcaksam güncelleme takıntım tabii ki de olacak herkes gibi çünkü apple güncelleme göndermediği telefona üvey evlat muamelesi yapıyor çoğu oyunları açmıyor ama android kullanırsam da güncelleme sorunum olmaz çünkü alt tarafı android yani güncelleme verse ne olacak telefon aynı oluyor ama uzun yıllar kullanacağım için 4 sene falan iphone 11 daha mantıklı olur çünkü apple 5 sene güncelleme yolluyor şu an iphone 11 daha mantıklı gözükse de s20 plus özellikleri daha iyi olduğu için ileride de kullanabileceğim bi cihazmış gibi görünüyor bi çözüm bulamadım yardımlarınızı bekliyorum
umarım öyledir samsung özellikle de sürekli arıza veriyor bi de ben ss20 plus ın ön kamerasını beğenmedim sizce nasılAnladım kadarıyla Androiddeki güncelleme benim için yeterli diyorsun.Hocam S20 plus ekran, hoparlör, arka kamera,ön kamera,tasarım, akıcılık bu saydığım bütün unsurlarda iPhone 11 den daha iyi.İphone 11 in işlemci,batarya ve video avantajı var.İki cihaz arasında S20 plus almak bence daha mantıklı.S20 plus öyle geçmişteki androidler gibi 2 yılda pert olucak cihaz değil.Sizi minimum 4 yıl götürür.
Hocam güncelleme konusunda bakış açınızı bazı noktalarda yanlış buluyorum.Androidde güncelleme gelse ne olur? Asıl yenilikler android tarafında.Apple 5 yıl güncelleme desteği veriyor ama teknoloji olarak Android'i geriden takip ediyor.En basiti mobil veriyi ekrandan açma ios 11 le geldi.Androidde senelerdir bu özellik vardı zaten.Uzun ömürlü olayına gelince iPhone 11 i işlemci den dolayı S20 Plus a göre 1 yıl fazla kullanabilirsiniz ama bide şöyle bir durum var Apple verdiği her güncelleme de cihazların batarya performansını mahvediyor.İphone 11 6 yıl ömrü var diyelim.3 yıl her yönden mutlu kullanırsınız ama son 3 yıl bataryadan dolayı size işkence gibi gelebilir.İphone 11 4 yıl sonra güncellemelerle batarya süresi 4 saate inecek.Güncellemelerle bataryanın pert olması ihtimalini düşünerek kararınızı verin.bak eğer ios kullanıcaksam güncelleme takıntım tabii ki de olacak herkes gibi çünkü apple güncelleme göndermediği telefona üvey evlat muamelesi yapıyor çoğu oyunları açmıyor ama android kullanırsam da güncelleme sorunum olmaz çünkü alt tarafı android yani güncelleme verse ne olacak telefon aynı oluyor ama uzun yıllar kullanacağım için 4 sene falan iphone 11 daha mantıklı olur çünkü apple 5 sene güncelleme yolluyor şu an iphone 11 daha mantıklı gözükse de s20 plus özellikleri daha iyi olduğu için ileride de kullanabileceğim bi cihazmış gibi görünüyor bi çözüm bulamadım yardımlarınızı bekliyorum
Ön kamerası gayet iyi.Ön kamera da gece modu var, bulunduğunuz ortamda ışık sınırlı ise onu kullanarak güzel selfieler çekebilirsin.umarım öyledir samsung özellikle de sürekli arıza veriyor bi de ben ss20 plus ın ön kamerasını beğenmedim sizce nasıl
hocam aslında haklısın apple çok geriden geliyor bunun sebebi de her şeyin düzene oturması ve en iyisini yapma çabalarında olmaları güncelleme konusunda fikirlerim yanlış olsa da 1.5-2 sene güncelleme alacak zaten o da çok önemli değil benim için androiddeki güncelleme çünkü androidd güncellemesi almasa bile telefon çok kullanışlı olacak ama iphone da öyle olmuyor güncelleme almadığı zaman al telefonu çöpe at ve iphone u 4 sene kullanacağım için güncelleme sorun olmayacak pil konusunda haklısın 2-3 sene sonra düşecek ama o performans düşüşü s20 plus da da yaşanacakHocam güncelleme konusunda bakış açınızı bazı noktalarda yanlış buluyorum.Androidde güncelleme gelse ne olur? Asıl yenilikler android tarafında.Apple 5 yıl güncelleme desteği veriyor ama teknoloji olarak Android'i geriden takip ediyor.En basiti mobil veriyi ekrandan açma ios 11 le geldi.Androidde senelerdir bu özellik vardı zaten.Uzun ömürlü olayına gelince iPhone 11 i işlemci den dolayı S20 Plus a göre 1 yıl fazla kullanabilirsiniz ama bide şöyle bir durum var Apple verdiği her güncelleme de cihazların batarya performansını mahvediyor.İphone 11 6 yıl ömrü var diyelim.3 yıl her yönden mutlu kullanırsınız ama son 3 yıl bataryadan dolayı size işkence gibi gelebilir.İphone 11 4 yıl sonra güncellemelerle batarya süresi 4 saate inecek.Güncellemelerle bataryanın pert olması ihtimalini düşünerek kararınızı verin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ön kamerası gayet iyi.Ön kamera da gece modu var, bulunduğunuz ortamda ışık sınırlı ise onu kullanarak güzel selfieler çekebilirsin.
O performans düşüşü S20 Plus ta olmayabilir.Bu senin elinde.S20 plus cihazını atıyorum android 11 e güncelledin.Cihaz performans olarakta, batarya olarakta seni memnun etti.Memnun olduğun sürümde kalırsan batarya performansın (yazılımsal) düşmez.Şu olur bataryan zayıflar değiştirirsin.Ama ekran süren 7 saatse 4 yıl sonrada aynı sürümde kaldığın için 7 saat alırsın.hocam aslında haklısın apple çok geriden geliyor bunun sebebi de her şeyin düzene oturması ve en iyisini yapma çabalarında olmaları güncelleme konusunda fikirlerim yanlış olsa da 1.5-2 sene güncelleme alacak zaten o da çok önemli değil benim için androiddeki güncelleme çünkü androidd güncellemesi almasa bile telefon çok kullanışlı olacak ama iphone da öyle olmuyor güncelleme almadığı zaman al telefonu çöpe at ve iphone u 4 sene kullanacağım için güncelleme sorun olmayacak pil konusunda haklısın 2-3 sene sonra düşecek ama o performans düşüşü s20 plus da da yaşanacak
evet ben zaten yazılımsal dememiştim performans açısından demiştim ve s20 plus çok hata veriyormuş ne düşünüyorsunO performans düşüşü S20 Plus ta olmayabilir.Bu senin elinde.S20 plus cihazını atıyorum android 11 e güncelledin.Cihaz performans olarakta, batarya olarakta seni memnun etti.Memnun olduğun sürümde kalırsan batarya performansın (yazılımsal) düşmez.Şu olur bataryan zayıflar değiştirirsin.Ama ekran süren 7 saatse 4 yıl sonrada aynı sürümde kaldığın için 7 saat alırsın.
Hocam cihazı kullanacak olan sensin.Ben S20 plus ı mağazada inceledim.Gayet iyi cihaz.Batarya konusunda sağlam ayar çekersen günü çıkarır.Gönlünde İphone 11 almak varsa al.Ben sana iki cihaz hakkında bilgi verdim.Tercih sana kalmış.evet ben zaten yazılımsal dememiştim performans açısından demiştim ve s20 plus çok hata veriyormuş ne düşünüyorsun
Koreli kayıplardaydın uzun zamandır, hoşgeldin.fiyat kısıtlaması yoksa samsung s20 ultrayı beğendiğimi söyleyebilirim
Iphone 11 deki bulanıp çekip sonra netleştirme sorunu benim kullanan arkadaslarım var böyle bi sorun yok onlarda siz nerde gördünüz telefon ilgili bir sorun olabilir bir de 7300 üç yuz verip ekran kalitesi vasat demissiniz dogru ama samsung tarafında o kadar para vermemize rağmen inatla exynos islemci geliyor tabi ki exynos kötü değil ama elinde snapdrogan varken bunu yapması ben bu yüzden 11 tercih ederdimHocam 11 e bulaşma.S20 plus al keyfine bak.İphone 11 alırsan 1- kutudan hızlı şarj çıkmadığı için 3,5 saatte şarj olan bir cihazla yüzleşiceksin. 2- Cihaz öküz gibi çerçevelere sahip taşırken sıkıntı yaşıyacaksın. 3-Ekran kalitesi vasat.7300 lira verip S10,S10 plus,Mate 20 Pro,xs gibi cihazların ekranını görünce keyfin kaçacak.4-Arka kamera fotoğrafı ilk bulanık çekip sonra bunu 4 saniye işleyip netliyor.Bu bana çok saçma geliyor.Bu durum Android'de olsa normal karşılarım ama A13 bionic işlemci li bir cihazda bu durum bana tuhaf geliyor. Tabiki tercih senin ama 11 Pro veya Max almayacaksan benim tavsiyem S20 plus almandır.
Zorlu Center da hangi 11 i elime aldıysam böyle ilk bulanık gösterip 4 saniye fotoğrafı işledikten sonra netlemesini gözümle gördüm.Bu sorun 11 Pro ile Max de yok.Ekran tarafında yaptığım eleştirinin sonuna kadar arkasındayım.Exynos olayına gelince evet Snapdragon daha iyi ama exynos günlük kullanımda performans olarak iyi birde exynos larda kamera kalitesi Snapdragon a göre daha iyi.İphone 11 i beğenmiyorum.En fanatik Apple kullanıcısı olsam xs alırım,11 Pro alırım,Pro Max alırım en kötü parayı yakar 11 almam.Iphone 11 deki bulanıp çekip sonra netleştirme sorunu benim kullanan arkadaslarım var böyle bi sorun yok onlarda siz nerde gördünüz telefon ilgili bir sorun olabilir bir de 7300 üç yuz verip ekran kalitesi vasat demissiniz dogru ama samsung tarafında o kadar para vermemize rağmen inatla exynos islemci geliyor tabi ki exynos kötü değil ama elinde snapdrogan varken bunu yapması ben bu yüzden 11 tercih ederdim
iOS olarak iPhone 11 Pro serisi, Android olarak Oppo **** X2 ProBulunduğumuz günden itibaren en iyi telefon hangisidir ??
Oppo **** X2 Pro
S20 ultra gibi bir canavar varken bunlar ne ya??Sevgili Evo, bu telefon senin birinci sıraya koyduğun Çürük Elmaya özellik olarak bakınca tur bindirir.De, bunun da arkadan bakınca tam bir premium his uyandırmadı bende sanki. Kamera olarak P40 en önde gibi duruyor.