rohirrim
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 11
Arkadaslar upload yapanlara en iyi para veren site hangisi bilen var mı?
ya bence o para işlerine pek girme ama illa diyosan hotfile da duymuştum bi tane bi göz at
Filejungle falan vardı en son.Amerika Kanada falan için 1000 indirme 40$ Türkiye içindense 25$.
Bence paran ve çevren varsa website kur reklamdan para kazan forum da eğelen(sdn gibi olmaz ama
)
Ben olsam fazla karıştırmam her ne kadar reklam üzerinden para olsada bu paranın asıl kaynağını veya kimin kazancından geldiğini bilmek lazım
ya tamam varda.. benim ne yaptığım önemli bana para verenin nereden parayı kazandığı önemli değil... o zaman bakkalcı mehmet abi hiç mal satmasın bence...helal haram diye bi kavram var biliyosun boğazından geçeni iyi takip etmelisin bence
Adam yasal içerikleri filehostlardan paylaşıp para kazandıkça nesi haram bunun?helal haram diye bi kavram var biliyosun boğazından geçeni iyi takip etmelisin bence
Adam yasal içerikleri filehostlardan paylaşıp para kazandıkça nesi haram bunun?
Adam yasal içerikleri filehostlardan paylaşıp para kazandıkça nesi haram bunun?
valla seninde söylediğinde haklılık payı var ama ben mecbur kalmadıkça online işlemlere pek sıcak bakmıyorum
---------- Post added at 14:30 ---------- Previous post was at 14:28 ----------
Sen bir upload yaptın bir sürü kisi indirdi para aldın bu parayı websitesinden aldı peki websitesi nereden aldı ?
---------- Post added at 14:30 ---------- Previous post was at 14:30 ----------
Ben kesin haramdır diyemem ama güvenmem
Ohoo senin mantığınla parayı kaldıralım... taş devrindeki takas dönemine geri dönelim:d bölece kimden ne aldığımızı biliriz...
Sen bir upload yaptın bir sürü kisi indirdi para aldın bu parayı websitesinden aldı peki websitesi nereden aldı ?
Ben kesin haramdır diyemem ama güvenmem