En İyi Online Radyo Siteleri

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Belirli bir yaşın üzerindeki insanlar için radyo hayatlarının en etkileyici buluşlarından biridir. Günümüzde radyo efsanesi internet sayesinde devam ediyor. İşte en iyi online radyolar...

Bir dönemin vazgeçilmez eğlence aracı olan radyolar, televizyon karşısında kan kaybetmiş olabilir. Ancak internetle birlikte bu eski dost çok daha büyük bir önem kazandı.
hebele1265301118.jpg
Radyoların değerini en iyi sıkışık trafikte kaldığımız zaman anlıyoruz. Televizyonun icadından önce insanlar tüm dünyayı radyolar sayesinde takip edebiliyordu. Tüm bir aile bu sihirli kutunun başına toplanıp radyo tiyatroları, haberler ve müzik programlarını dinliyordu.
Günümüzde ise web üzerinden dilediğiniz radyoyu dinleyebiliyorsunuz. Sizin için bu konudaki en iyi 10 siteyi bir araya getirdik...

:: Bu radyolardan favoriniz hangisi? Siz hangi online radyo istasyonlarını dinliyorsunuz?
Yazan: Cem Süer
SDN - http://shiftdelete.net
*

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
en ıyı radyoları toplayan sıte olarak bence '' radyolarburada.com'u oncelıkle onerırım sonrasında yayinonline.com ve kısısel tercıhım de powerturk.com uzerınden cok farklı seceneklerdekı web radyolarını dınlemek
ornegın power pop , power slow , power adrenalın gıbı seceneklerı

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Pek radyo dinlemem :) Nasıl olsa sevdiğim kişilerin albümünü buluyorum dinliyorum :) Tabiiii konuşmalar falan varsa dinlerim :)

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
GetRadio en iyisidir sanırım, kaydetme seçeneği de mevcut...

ByKaMiKaZe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
20
RadioSure den dinliyorum winamp radyolarıda eklenebiliyor. Ben 1 radyo ekledim oda tatlıses :P 10 dan sonra muzoo :)

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
EXA radyo kullanıyorum.Siteyle filan uğraşmaya gerek kalmıyor.

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Genel olarak radyoların mms yayını yaptıkları ip adreslerini saklamaya çalışmalarından nefret ediyorum. Herkes window$mu kullanıyor da sitenize girip mediaplayer ile dinlesin. Neyse ki yabancı radyo ve tvlerin birçoğunu shoutcast sayesinde dinleyebiliyoruz.

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Ben listedekilerden hiçbirini dinlemiyorum radyo viva dinliyorum...