Knock0ut
Asistan
Arka planin cam olmasi tabi kirilgan yapiyor cihazi ancak belki benim sansimadir, cep hizamdan beton zemine dusurdun en ufak cizik olmadi.hocam düştümü hemen kırılıyor çok narin diyorlar sence nasıl?
Arka planin cam olmasi tabi kirilgan yapiyor cihazi ancak belki benim sansimadir, cep hizamdan beton zemine dusurdun en ufak cizik olmadi.hocam düştümü hemen kırılıyor çok narin diyorlar sence nasıl?
Biraz destekli yazalım. Cep hizasından betona düşen telefon çizilmiyorsa ya kılıf vardır ya da öyle bir olay gerçekleşmemiştir. Veyahut, düştüğü zeminin sürtünme katsayısı 0'dır ki öyle bir şey imkansız.Arka planin cam olmasi tabi kirilgan yapiyor cihazi ancak belki benim sansimadir, cep hizamdan beton zemine dusurdun en ufak cizik olmadi.
Sizin yazdiginiz seyler malesef beni baglamiyor. Yasadigim tecrubeyi aktariyorum ben. Inanip inanmamak okuyan kisilerin insiyatifinde. Kilifsiz ve ekran koruyucu olmadan dusurdum aldigimin ilk gunu. Telefonu yerden kaldirdigim anda da kilif siparisi verdim. Telefon cok saglam demeye calismiyorum ben burda, cubuk kraker gibi degil ondan bahsediyorum. Yeterince sanssizsan cebine koyarken boydan boya catlatirsin ekranini. Destekli yazilacak bir durum yok ortada. Birsey tahmin etmeye de calismiyorum fikir de beyan etmiyorum ben. Yasadigim tecrubeyi aktariyorum.Biraz destekli yazalım. Cep hizasından betona düşen telefon çizilmiyorsa ya kılıf vardır ya da öyle bir olay gerçekleşmemiştir. Veyahut, düştüğü zeminin sürtünme katsayısı 0'dır ki öyle bir şey imkansız.
Şimdi o telefon betona düştü ve en ufak çizik olmadı hiçbir yerinde öyle mi?Sizin yazdiginiz seyler malesef beni baglamiyor. Yasadigim tecrubeyi aktariyorum ben. Inanip inanmamak okuyan kisilerin insiyatifinde. Kilifsiz ve ekran koruyucu olmadan dusurdum aldigimin ilk gunu. Telefonu yerden kaldirdigim anda da kilif siparisi verdim. Telefon cok saglam demeye calismiyorum ben burda, cubuk kraker gibi degil ondan bahsediyorum. Yeterince sanssizsan cebine koyarken boydan boya catlatirsin ekranini. Destekli yazilacak bir durum yok ortada. Birsey tahmin etmeye de calismiyorum fikir de beyan etmiyorum ben. Yasadigim tecrubeyi aktariyorum.