Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Listede adı yoktu,gerçi ülkemizdede satılmıyor fakat en iyi laptop markası Alienware dir.Hatırlatmakta fayda var Alienware Dell'e bağlı-ortak bir markadır.
toshiba verdiği özelliklerin parasını alıyor ama bır kurus yukarısı degıl ben toshıba dıyorum ve ıyıkı toshıba almısım dıyorum hp kesınlıkle tavsıye etmıyorum
Sony & Acer diyorum ... servis konusunda ise MSİ Diyorum ayıptır söyLemesi Laptopa Yumruk attım adamlar geri aldılar.. üstüne 99$ verip bi üst modelini aLdım
Bu işler biraz da şans işi Elektronik bu ne olacağı belli olmaz,kişinin kullanımına da bağlı,işin özü satış sonrası hizmetede dikkat edilmesi gerekir buda ürün kadar önemli bunu araştırmak lazım.Olaya bütün olarak bakmak lazım.4.000tl verip Sony vaıo alınca bitmiyo yani iş.
Bende Dell kullanıyorum 2 yıl oldu,gayet memnunum.
SONY VAIO
NS serisi laptopum var, aynı özellikte(ki bire bir aynı olan yok) daha düşük yada aynı fiyatlısı yoktu aldığımda, herkese'ye' uygun laptopu var SONY'nin.
sony miş asus muş benim için hiç bir önemi yok markanın. . . Kaldıki işlemcisinden tut ekran kartına kadar hepsi toplama laptoptur.. Bir ihtimal kasa üretimi kendilerinin olabilir.. Görünüşe önem verirseniz birşey diyemem ama bilinçli kullanıcı iseniz Markaya bakmadan özellikler ile karşılaştırma yapmalısınız . . .
yav ne gereksiz bir tartisma ,size bir örnek veriyim gerisini siz düsünün,bir zamanlar insanlar dünyayi dümdüz sanarmis ,galileo yuvarlak oldugu hakkinda fikri ortaya atinca bunu cezalandirmak istemisler ve demislerki seni asacaz eger dünyanin yuvarlak oldugunu söylemesen seni affederiz,peki demis sizin dediginiz olsun,ama ben söylesemde söylemesemde dünya yuvarlakir ,yani ister siz sony vaio en iyisi deyin ister en kötüsü degin durum degismez, cünki gerceklerin üstü örtülü olsa gercektir bu gercekte sony vaionun en iyisi oldugur ,dagilin simdi
Eğer en iyi den kastın markaysa yanılırsın bi marka iyi olabilir ama aynı özellikleri daha ucuza almak varken bence markaya göre almak mantıksız ..:closedeyes:ben ~ 3 ay önce acer 5738G laptop aldım canavar gibi makine fiyat/performans olarak çok iyi eğer bundaki özelliklere bi sony vaio alsaydım heralde 300-400 lira daha fazla öderdim ama laptopumun markası sony olurdu hava atardım :biggrin:
ama benim cihazın özelliklerini gören zaten şaşırıyor :tongue:
Markanın önemi yok.Bütün markaların parçaları uzak doğuda yapılıyor(Çin,Hindistan,Tayvan,Kore vs).Gelen parçaları montajlayıp(ufak tefek parçaları kendileri yapıyorlar)kendi markasını yapıştırıyor.Sony aldığın zaman büyük olasılıkla asus,acer vs. aynı fabrikanın fason üretilmiş aynı parçalarıdır.Gerisi marka imajı.Parana ve istediğin özelliklere uygun olanı seç.Serviste önemli.Ama sakın markaya kanma.