• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

En iyi Laptop markaları hangisi?

Arkadaslar size gore en iyi laptop hangisi

• Kullanılan toplam oy
    1,848
Lenovo özellikle legion 5 pro serisi efsane intel işlemcili modelleri fişek bu sene

Aman diyim aman :D Sakın asus almayın garanti servisi rezalet yerlerde. Laptobumu satmak zorunda kaldım.
Geçmiş olsun sizin adınıza üzüldüm?. Ben bir sıkıntı yaşamadım şuana kadar ama umarım ileridede yaşamam?

Asus' un adı çıkmış. Zamanında K555 diye bir modelini kullandım. Harddiski bozuldu, anakartı yandı, ekran menteşesi kırıldı, touchpad ve klavyesi bozuldu, hoparlörü patladı. Kısacası fiyatından daha fazla masraf çıkardı. O yüzden bir daha Asus mu? Tövbe.

Asus' un adı çıkmış. Zamanında K555 diye bir modelini kullandım. Harddiski bozuldu, anakartı yandı, ekran menteşesi kırıldı, touchpad ve klavyesi bozuldu, hoparlörü patladı. Kısacası fiyatından daha fazla masraf çıkardı. O yüzden bir daha Asus mu? Tövbe.
Emin olun yeni modelleri de öyle çabuk bozulup eskiyor. Servisi de umursamıyor.

Asus, Arnica, Amazon. 3'ü de çok güzel firmalar.
Asus teknik servis laptop gönderdiğimde garantisi bitmesine rağmen bedavaya yaptılar üstüne bedavaya temizliği yapıp gönderdiler.

Zamanında telefonunu da almıştım donma sorunu vardı. Gönderdim onların geri gönderdiği telefon şu an ellerinde olmadığı için bir üst modeli direkt gönderdiler.

Ağır olması
Yüksek fiyata sahip
Isınma sorunlu
Servisi iyi değil
Bunları görmezden gelirsek evet.

O modele göre yalnız. ASUS'unda ısınma sorunlu laptopları var. Ayrıca ASUS teknik servis konusunda berbat bir marka.

Bunları geçersek yazılım konusunda en berbat markalardan birisi ASUS'tur.

babamın şu ana kadar kullandığı 4 iş bilgisayarı lenovo, bana aldığı kasa ve monitör lenovo olduğunu düşünürsek lenovoda birşey var demek :D

Benim tercihim de Lenovo ve MSI olurdu, lenovonun cihazlarında çoğu zaman aşırı bir kronik sorun olmadı ve fp skalasında iyi ürünler. MSI'n alt bütçede ki modelleri berbat ama üst seviye ürünleri şahane. Asus, tuf, strix fark etmeksizin genellikle mühendislik hataları ve yazılımsal sorunlarla dolu, ürünleri kaliteli mi kaliteli fakat çoğu modelinde genelde sorun oluyor.