• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

En iyi Laptop markaları hangisi?

Arkadaslar size gore en iyi laptop hangisi

• Kullanılan toplam oy
    1,848
merhaba arkadaşlar;

aslında teknolojinin laptop sınıfında şu an kötü olarak yorum yapabileceğimiz bir cihaz kalmadı desek pek yalan olmaz sanırım. cebimizdeki paranın alabileceği en iyi teknolojiyi satınalmalı bence. en iyi bildiğimiz cihazlar bile arıza yapabiliyor. Ben şahsen Lenovo kullanıyorum ve memnunum. hemen hemen bütün markalar elimden geçti. hepsi de gayet güzel çalışıyordu. tek sıkıntılı nokta ise; cihazların üzerinde gelen fabrikasyon kurulumu yazılımlar oluyor benim için.

Bundan 5 sene önce tanıştım Toshiba ile o zamanda aşırı ısınıyordu . Acılırken dvd deb gelen ses kafayı yedırıyordu. Bu aralarda toshiba ile yine tanıştım . Arkadasımın pcsı asırı ısınıyor ve kapanıyordu. Teknık servıs bır sey yok dedı ısrarla durum aynı. Casper 2 ay çok süper sonra bundada bir ısınma sorunu oluşuyordu. 3 kere acerle karsılastım üçündede önemli bir özellik vardı ısınmıyordu . Gayette hızlı idi sadece tasarımını beğenmiyorum. Hp ise 2 yıl önce üretmiş olduğu bilgisayarlar taş gibi ama şimdiki bilgisayarlarında sorun olduğunu düşünüyorum zaten bilimsel araştırmalardada hp piyasa değeri olarak düştü malzeme olarak kalitesi düştü.Asus, ve dell cok az kullandıgım ıcın Sonyde hıc kullanmadıgım ıcın yorum yapmayacagım. kullandığım bilgisayarlar içinde Acer derim . Ama lenova da hafife atılmaz kullandım hoşuma gitti

işimiz gereği kullanmadığım cihaz kalmıyor lakin yaklaşık 1 senedir benim favorim samsung r620 t9500 modeline sahipken 2-3 saat crysis oynardım banamısın demezdi rahatsız edecek kadar ısınmazdı kullanılan dış malzeme ve kendi panellerini kullanmasıda cabası en az 100 adet farklı serilerini satmışımdır 2 tanesi geri döndü onuda yere düşürmüşler 2. kattan :D onu sıfırıyla değiştirdiler :)kısaca samsung derim :D

ben de bakınıyorum bu aralar pc alıcam asusu önerdiler ama emin deilim..

ben sony vaio diyorum çünkü iyi diyorlar laptop diyince sony vaio akla gelir o yüzden bugünlerde alacağım inş.

bigisayarlar hakkında benim görüşüm piyasada bir çok büyük marka olmasına rağmen önemli olan bunların donanımlarının kaçtanesini kendileri üretiyor pek çoğu kutusundan başka birşey yapmıyor dahada önemlisi sattıkları cihazların arkasında ne kadar duruyorlar yoksa parayı alınca iş bitiyormu yarın cihaz arıza verince bin tane bahane uyduruyorlar çünkü bilgisayar parçalarının bozulunca tamiri zor çoğu imkansız vede pahalı onun içinde faturayı müşteriye kakalamaya çalışıyorlar ben daha önce asus şimdide hp kullanıyorum asus arıza vermişti sağolsunlar bir hafta içinde ücretsiz yaptılar hp ile herhangi bir sorunum olmadı bilgisayarların iyisini belirleyen kullanılan donanımdır bugün 50tl yede cpu var 1500tl yede ve bunların birbirleriyle uymuda ne amaçla kullanacağında önemli

sony vaiolar aşırı ısınıyor.

eğer uzun süreli kullanıcaksan toshiba. olmadı hp.

eğer marka değil özellik istiyorsan monster lara bir göz at. yalnız şöyle birşey var teknik destek olayı vasat seviyede...

sony toshiba diyorum
sorunsuz notebook yoktur şanslı kullanıcı wardır
s5.gif

Paranin soz konusu olmadigini kabul edersek alienware uzerine laptop tanimam bilmem.

Kac kisi alienware kullanmis ki :) Dedigim gibi para derdinin olmadigini dusun ve alienware sitesine gir bi bak sonra digerlerinin sitesine gir bak , karsilastir sonra tekrar bi dusun :)

paran varsa SONY yoksa digerleri farketmez hangis az sorun çıkartıyır ve fiyatı iyi ise

paran varsa asus yyada hp paran yook daha ekoonomikk bişi arıyoorsan acer başkasını tanımam.....:thumbup1:

ben DELL diyorum dün gene bir tane DELL aldım..Gayet memnunum herkesede tavsiye ediyorum..

Ben geçen ay migrosta indirime giren asus marka laptop aldım. Hem kaliteli hemde piyasa fiyatının altındaydı. Bayağı memnunun tavsiye ederim.

HP Kullanıyorum ama aldığıma pişman oldum. Isınma sorunu var. Dizine aldığında dizini çok terletiyor. Benim favorim SONY VAIO...

sony pahalı hava atmak isteyenler alsın toshiba yani kullandığım oda biraz fiyat farkı var ama no matter what quarentee mi nesi var o yüzden tercih ettim.Ayrıca servisi çok ilgili arkadaş olduk nerdeyse sevisteki adamla.
Bence şu an en iyi laptoplar monster lar mesela yukardaki ürünlerin hepsi en az 5 ölü pixel olduğunda değişim yaparken monster tek pixelde bile değişim yapıyor.

Dizüstü bilgisayarda normal bir kullanıcıya tek önerim oluyor. ASUS

İyi bir parayla donanımsal özelliklerini karşılayabilirsin. Çoğunun içindeki teknolojinin kalitesi aynı olur. Bu durumda marka çok da önem sarfetmiyor.

Benim Hp pavilion dv9000'n ekran karti yandi - nvidia'ydi . Simdi hp compaq presario cq61- ekran karti ati radeo aldim nette bunun icinsorun bulmadim, oysa pavilion icin yotubeye yazsaniz sorunlari cikar, alacayiniz laptobun serisini google'ye veya yotube yazmaniz yeterli sorun varsa gurunur:) Asus'larida ovuyorlar ama deneyimim olmadi ben asus alicaktim ama kismet olmadi :)

Bende HP Pavilion Dv6920ET kullanıcısıym. 2.yılım olcak alalı daha hiç sorun yaşamadım şükürler olsun :D Tabi pilinin erken bitmesi dışında :)

Bende HP Pavilion Dv6920ET kullanıcısıym. 2.yılım olcak alalı daha hiç sorun yaşamadım şükürler olsun :D Tabi pilinin erken bitmesi dışında :)
Ekran çipinin yanmasına az kaldı demedi deme :D

teknikdeyken 2 yılı geçmiş bütün hp ler gelirdi sorgusuz sualsiz :D q