En iyi kameraya sahip telefon

emin_444

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şu an piyasade kamera açısından bulabileceğin en iyi cihaz sony xperia z2 dir :D 4k video çekiyo daha ne olsun :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
şu an piyasade kamera açısından bulabileceğin en iyi cihaz sony xperia z2 dir :D 4k video çekiyo daha ne olsun :)

Aşırı ısınma, Kasa aralığı ve lens kayması var sizcede en iyisi z2mi? hayır tabikide bunlar düzeltildikten sonra belki.

PanxeR

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar bilişim işinde çalışıyorum , elimin altında lg g3 den z2 ye 1520 den s5 e tüm cihazlar var. Bir çok arkadaş gerçek fanatiklik ve fanboyluk ile yorum yapmış. Ben size listeyi vereyim. Beğenmeyen almaz.

Kendim foto delisi olarak en kalitelisini aradığımdan arayüz vs. işlemci ayrı kamerayı ayrı değerlendiririm. Piyasada bulabileceğiniz cihazlar içinde

1. Nokia 1520 En iyi kamera kalitesine sahip
2. Nokia 1020 ise hemen hemen aynı kalitede kameraya sahip
3. ve 4. Sırada Galaxy s5 ve Iphone 5s paylaşıyorlar , tamam iphone çözünürlük düşük fakat lens kalitesi olarak samsung ile kafa kafaya.
5. sırada ise Xperia serisi
6. da LG g2 ve g3 geliyor.

Şimdi kanıtlarla gelelim.

Nokia lumia 1520 vs Xperia Z2 arasındaki fark siyah beyaz.
http://prntscr.com/3y74ja

Nokia lumia 1520 vs Xperia Z2 arasındaki fark renkli.
http://prntscr.com/3y74p9

Sony Exmor R ile güzel fotograflar çekiyor evet , ama yıllardır olduğu gibi nokia nın yanına yaklaşabilen yok.
Samsung Galaxy Camera ise tamamen para kazanmak için üretilmiş bir cihaz. Lütfen gözlerimizin önündeki perdeleri kaldırıp daha tarafsız yorumlar yapalım.

Cihaz alacak arkadaşları yanlış yönlendirme yapmaktasınız.

hasimsahin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony Xperia Z2 kamera konusunda daha iyidir. Telefonlardaki Megapiksel değeri en son gelir. Önemli olan sensör ve alt piksel boyutudur. Şu durumda z2 33% daha büyük sensöre sahip. Yani daha fazla ışık daha fazla kalite demek.