En iyi internet sağlayıcısı

meraklıbey75

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
herkese S.A şu an VODAFONE internet kullanıyorum ama hiç memnun değilim aylık 60-65 lira gibi bir ücret ödüyorum ama hiçtatmin etmiyor Turkcell Superonline geçmeyi düşünüyorum ama biraz pahalı galiba türktelekom bakim dedim herhalde çoğu kişi memnun değil gibime geliyor acaba fikirleriniz nelerdir başka internet sağlayıcılarda olabilir .
bütçem max - 80

Son düzenleme:

Ledenav

Asistan
Reaksiyon puanı
102
Kesinlikle Türk Telekom Fiber. Gayet iyi. Fiyat ideal. Ayrıca TürkNet de var. Onu beğenmeyeni hiç görmedim. Herkes TürkNet'den memnun. Onu inceleyebilirsin. Ayrıca Kotasız.

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,253
herkese S.A şu an VODAFONE internet kullanıyorum ama hiç memnun değilim aylık 60-65 lira gibi bir ücret ödüyorum ama hiçtatmin etmiyor Turkcell Superonline geçmeyi düşünüyorum ama biraz pahalı galiba türktelekom bakim dedim herhalde çoğu kişi memnun değil gibime geliyor acaba fikirleriniz nelerdir başka internet sağlayıcılarda olabilir .
bütçem max - 80
Kablonet yani Uydunet varsa geçin ya da Türknet'e. Türk Telekom yani TTnet'e bulaşmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bütçem max - 80
Bence Türknet'e geçin.

Ledenav

Asistan
Reaksiyon puanı
102
Kablonet yani Uydunet varsa geçin ya da Türknet'e. Türk Telekom yani TTnet'e bulaşmayın.

Bence Türknet'e geçin.
Türk Telekom gayet hızlı Fiber varsa bulunduğun yerde.

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,253

Karamelli Dondurma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Superonline kullanan arkadaşlarımın çoğu memnun değil. Telefona bakılmamasından tut bağlantı problemlerinin giderilememesi gibi teknik destek konusunda yetersiz olduklarını duyuyorum. Türk Telekom VDSL kullanıcısıyım ve 2 yıldır herhangi bir problem yaşamadım.

Ledenav

Asistan
Reaksiyon puanı
102
Superonline kullanan arkadaşlarımın çoğu memnun değil. Telefona bakılmamasından tut bağlantı problemlerinin giderilememesi gibi teknik destek konusunda yetersiz olduklarını duyuyorum. Türk Telekom VDSL kullanıcısıyım ve 2 yıldır herhangi bir problem yaşamadım.
Yanındayım. TT Fiber aşırı derecede hızlı. 5 dk dan az bir sürede PUBG Mobil i indirmesi bence hızlı olduğunun kanıtı.

meraklıbey75

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
turkn

Bence Türknet'e geçin.

türknetin duymuştum ama müşteri hizmetlerinin kötü olduğu söyleniyor bide kablo net nedir beni aydınlatırsanız sevinirim

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,253
turkn

türknetin duymuştum ama müşteri hizmetlerinin kötü olduğu söyleniyor bide kablo net nedir beni aydınlatırsanız sevinirim
Kablonet, eski adıyla Uydunet. Türksat'ın. TV hizmeti de var Kablo TV. Onun da eski adı Teledünya. 1988'den beri var Kablo TV. Birde ev telefon hizmetleri de var o da Kabloses.

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,547
Sayın konu sahibi, ben sizin altyapının hakkında bir kesin bilgiye ulaşamadım. ADSL mi VDSL mi VDSL2+ mı Fiber mi? Bu bilgiyi ve eklemek istediklerinizi eklerseniz daha iyi bir şekilde yardımcı olabiliriz.

Bu arada Superonline geçmeyi düşünüyorum dedi diye çoğu kişi fiber için yazdı herhalde Superonline ADSL'de sunuyor. Ben kesin bir bilgi bekliyorum.

meraklıbey75

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Sayın konu sahibi, ben sizin altyapının hakkında bir kesin bilgiye ulaşamadım. ADSL mi VDSL mi VDSL2+ mı Fiber mi? Bu bilgiyi ve eklemek istediklerinizi eklerseniz daha iyi bir şekilde yardımcı olabiliriz.

Bu arada Superonline geçmeyi düşünüyorum dedi diye çoğu kişi fiber için yazdı herhalde Superonline ADSL'de sunuyor. Ben kesin bir bilgi bekliyorum.

ADSL

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,547
O zaman şöyle devam edelim. Yaşadığınız yer genel olarak aldığınız hizmetin kalitesini de etkiliyor. Örneğin İstanbul'a alacağınız bir hizmet ile (rastgele söylüyorum) Ordu'da alacağınız bir hizmet aynı olmaz. Eğer zamanınız varsa şikayet sitelerinden bölgenize göre yapılan şikayetleri istediğiniz firmalar için bakabilirsiniz. ADSL'nin zaten teknik olarak hız sınırı 24Mbps'dir yani 3Mb/s. Alacağınız hizmetin 2Mb/s den düşük olmaması gerekir bu dönemde. İnternette çok görüyorum TÜRK Telekom hakkında fazla şikayet var ama dikkat edildiğinde Türk Telekom'a oranla %80 civarında benzer şikayetler diğer firmalarda da var. Türk Telekom'un öne çıkma sebebi en çok müşteri sayısı olduğundan dolayı problem yaşayan kişi sayısının o kadar çok olmasıdır. Benim önerim TTNet, Vodafone ve Turkcell arasında olur. Eğer bilinmedik marka istiyorsanız (Tam emin değilim ADSL sundupundan) Netspeed'e bakabilirsiniz.

meraklıbey75

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
O zaman şöyle devam edelim. Yaşadığınız yer genel olarak aldığınız hizmetin kalitesini de etkiliyor. Örneğin İstanbul'a alacağınız bir hizmet ile (rastgele söylüyorum) Ordu'da alacağınız bir hizmet aynı olmaz. Eğer zamanınız varsa şikayet sitelerinden bölgenize göre yapılan şikayetleri istediğiniz firmalar için bakabilirsiniz. ADSL'nin zaten teknik olarak hız sınırı 24Mbps'dir yani 3Mb/s. Alacağınız hizmetin 2Mb/s den düşük olmaması gerekir bu dönemde. İnternette çok görüyorum TÜRK Telekom hakkında fazla şikayet var ama dikkat edildiğinde Türk Telekom'a oranla %80 civarında benzer şikayetler diğer firmalarda da var. Türk Telekom'un öne çıkma sebebi en çok müşteri sayısı olduğundan dolayı problem yaşayan kişi sayısının o kadar çok olmasıdır. Benim önerim TTNet, Vodafone ve Turkcell arasında olur. Eğer bilinmedik marka istiyorsanız (Tam emin değilim ADSL sundupundan) Netspeed'e bakabilirsiniz.

benim pingler hep an az 200 -300 lerde takılıyo indirme:hızı ise max 7 mbps yükleme hızı ise en yüksek 1mbps gennelikle 0.18 felan
YER:İSTANBUL/SULTANGAZİ

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,547
benim pingler hep an az 200 -300 lerde takılıyo indirme:hızı ise max 7 mbps yükleme hızı ise en yüksek 1mbps gennelikle 0.18 felan
YER:İSTANBUL/SULTANGAZİ
Vodafone harbi çok kötüymüş. :D O zaman TTNet ile Superonline arasında seçim yapabilirsiniz. Biraz düşününce bölgenizde trafik çok olabilir. Yani bütün sağlayıcılarda bu sorunları yaşayabilirsiniz. Benlik yorum bu kadar. İyi forumlar dilerim...

Sarıca_46

Asistan
Reaksiyon puanı
68
superonline tavsiye ederim. turkcell in interneti çok hızlı. kendi telefonumdan biliyorum :)
ev internetime göre dowload ve upload çok hızlı yapıyor.

meraklıbey75

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
superonline tavsiye ederim. turkcell in interneti çok hızlı. kendi telefonumdan biliyorum :)
ev internetime göre dowload ve upload çok hızlı yapıyor.

benim yakınlarımda kullananlarda var 25 mbps 100 lira.
bide fiber var akşam 6 altıdan sabah 6 kadar100 mbps diğer saatler 25 mbps
Sizce o nasıldır

Sarıca_46

Asistan
Reaksiyon puanı
68
benim yakınlarımda kullananlarda var 25 mbps 100 lira.
bide fiber var akşam 6 altıdan sabah 6 kadar100 mbps diğer saatler 25 mbps
Sizce o nasıldır

Günümüzün maddi şartları daha da zor oldu.
Eğer maddi olarak zorlanmayacaksanız ve gerçekten internet hızına ihtiyacınız varsa 25mbps 100 TL olanı tercih etmek daha iyi olur.
Ama yine de maddi olarak şartları zorlamanın anlamı yok.
Seçenek olarak diğer internet sağlayıcılardan da internet temin edebilirsiniz.
Ama TURKCELL kalitesi de bi ayrı oluyor.
2 seçenekten birini seçmek kolay olmayacak ama Karar sizin :)

meraklıbey75

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Günümüzün maddi şartları daha da zor oldu.
Eğer maddi olarak zorlanmayacaksanız ve gerçekten internet hızına ihtiyacınız varsa 25mbps 100 TL olanı tercih etmek daha iyi olur.
Ama yine de maddi olarak şartları zorlamanın anlamı yok.
Seçenek olarak diğer internet sağlayıcılardan da internet temin edebilirsiniz.
Ama TURKCELL kalitesi de bi ayrı oluyor.
2 seçenekten birini seçmek kolay olmayacak ama Karar sizin :)
Peki bu fiberle superonline farkı nedir