Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
domain sorgulama ve almak için en iyisi : domainsorgulama olacaktır
hosting için 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum tercihim : turkticaret
sosyal medya hesapları açın birde webtv ve youtube hesapları oluşturun kesinlikle buralardan video backlinkler alın
Türkiyedeki siteleriniz için hızlı erişim adına sunucununda türkiyede olması mantıklı diyorlar ama 5 senedir Amerikadaki sunucudan hizmet alıyorum Seo açısından da hız açısından da herhangi bir sıkıntı yaşamadım açıkçası . Benim önerebileceğim ve iyi olduğunu düşündüklerim aşağıda ;
1- Benim sayfamın yer aldığı şirket ; 5. yıl bitti 6. senesindeyim .Bir sıkıntı yok .
Daha önce birçok farklı şirketten hosting hizmeti aldım. Bunların arasında en kaliteli bulduğum Veridyen oldu. Diğerlerinden de iyileri var. Hatta tüm bu firmaları En İyi Hosting Firmaları yazısında da değerlendirip, artılarını eksilerini yazmıştım.
yıllardan beri bir çok firmadan hosting hizmeti aldım ancak son olarak yaz tatili sitem için güzel hosting firmasından aldım. Son derece kaliteli hizmetleri var.