tarzzamani
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 35
Tamamen katılıyorum son 2 senede natro çok fena saçmaladı. Sürekli mail ile ilgili hatalar oluyor bir süre önce tüm mail iletişimi kesildi sorduğumda bir saldırı aldıklarını hemen düzelteceklerini söylediler. dedikleri gibi düzelttiler fakat o gün bugundur her gün outlook uma günde en az 5 defa şifremi girmek zorundayım. ve ne zaman sorsak hata sizde virüs yemişsiniz diyorlar. Fekat mac kullanıyıor tüm ekibimiz ve hepimiz bilgisayarları formatladık ona rağmen ipadte bilgisayarda sürekli aynı hata. Sonra coşup coşup boş mailler geliyor...
Bence aldıkları saldırı ile alakası yoktur. Saldırı alınca, eğer bilgileriniz değişmediyse sorun yok ki değişmemiş herhalde ki belirtmemişsiniz. Outlook ayarlarınızı yapılandırmanız gerekiyor. Sizin yaşadığınız sorun outlook ile mutlaka beni hatırla, veya bilgisayar açtığında maillerimi otomatik aç gibi ayarları vardır. firma ile yaşadığınız sorun biraz tesadüf olmuş ama asıl sorununuz ile alakası yok. Boşuna formatlamışsınız.
Saldırı her hosting firması alıyor. Radore bile 1 ay boyunca saldırı aldı. Bir çok müşterisi sıkıntı yaşadı. Yaşamış olduğunuz soruna göre bence yine de Natro kaliteli işini en hakkıyla yapan firma bu zamana kadar çok kez talep açtım kendilerine sorunlarımı çözülmemiş olarak bırakmadılar müşteriyi yolda bırakmıyorlar ben memnunum hosting firmamdan. Sizin yaşamış olduğunuz sorun hosting firması ile alakası olmadığı için böyle bir geri dönüş yapmış olabilirler.