En iyi hosting fırmalarından sorularım olacak

kapanmax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Selam arkadaşlar kendi siteme host almak istiyorum ama TR olarak araştırdım yani türkçe firmaları araştırdım bide yabancı firmaları araştırmak istiyorum size göre en iyi yabancı host satan firma hangi firmadır böylede garip oldu ama :D cevapları bekliyorum seçtiğim TR firmalarını alta yazıyorum.

Natro - Netinternet - Webadam - Ozkula - Sadecehosting - Turhost - İsimtescil - İxirhost - Alastyr - İnternetbilisim - Kebirhost - Host - İhs - Hozzt

Bunları araştırdım bileniniz varsa yardım ederse sevinirim hangisinin teknik desteği iyi hangisinin sunucuları iyi felan filan 14 tane ve söylediğim gibi yabancı firmalarıda söylerseniz sevinirim.

kapanmax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5

rasim2012

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En iyi hosting olarak önerebileceğim firmalar herzaman hostgator,bluehost ve omnis'dir. (omnis dediğim yerli olan değil yabancı olanı)
not: hostgator'da kupon kodu olarak "1cent" girdiğinizde, ilk ay sadece 0.1 dolar yani 1 cent ödüyorsunuz.

birsevda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Netinternet kullanıyorum aynı zamanda sitelerimi internetseer ile takip ediyorum şu ana kadar 0 kesilme 2 senedir de en ufak destek talebine 30 dk içinde donduler

BaskentMedya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yabancılarla ingilizcen yoksa anlaşamazsın, sıkıntı oluyor büyük firmalardan alman gerekir. Düşünürseniz şuan ki kampanyamızdan faydalana bilirsiniz.

lutfuhoca

Asistan
Reaksiyon puanı
45
Hocam dil hep sorun olacaktır ingilizcen yoksa , varsa dahi yine teknik ingilizcede bilmen gerekir anlaman içinde anlatabilmen içinde ben türk firmalarını tercih ediyorum iyi destek veren de bir firma buldum onu bırakmıyorum En iyi Hosting Firması diye anket başlatmıştım zamanında sonuçlara göre firmamı tercih ettim ve şuan kullandığım natro hosting'den çok memnunum.

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361
hostmonster var. Yıllardır kendileri ile çalışıyorum. Sıkıntısız. Tabii live chat yapacaksan ingilizce bilmen şart.