En iyi hat tavsiyesi ve tarifesi.

SurqeoN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Ben öğrenciyim.Bir telefon aldım ama ona hangi hattı alacağıma karar veremedim.Şimdi kontorlü hatlarda en iyi şirket hangisidir ?.Hangiler avantaj yönünden daha iyi ?.Birde şu var.Benim genellikle tercihim mesaj olacak.Yardımcı olablirseniz sevinirim.

---------- Post added at 20:59 ---------- Previous post was at 17:56 ----------

Yokmu yardımcı olan ?

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ben avea kullanıyorum hiç memnun değilim, kontör (TL) yüklediğinde hediye konuşma ssüresi diğerlerine göre çok az ve 1 hafta kullanabiliyorsun. diğer operatörlerde 1 ay boyunca hediye dakikanı kullanabiliyorsun, mesaj konusunda, çok fazla mesajlaşıyorsan avantıjı var ama benim gibi ayda 300-400 mesaj çekiyorsan biraz pahalı oluyor ama 10000 mesaj kampanyası iyi sayılır.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Vodafone Özgür Genç Tarifesine geç. İstediğin kadar yükle, her yöne 10 dk 50 krş. 12 bin smsi var iki bini her yöne on bini şebeke içi 9 tl. Sınırsız internet var 8 tl. Onikibin sms yapınca hafta sonları için 2 bin dk hediye veriyor.

Erdinç Çelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vodafone kullanıcısıyım.Aylık telsiz kullanım ücreti 1.1 TL olarak hesaptan düşüyorlar.Bıktım valla.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler şunu söyleyeym turkcll kadr temiz avea kadr rezil bir şirket yoktur arada kalan vodafne ise kendi halinde kim ne derse desn rakipsz turkcell

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim hattım turkcell ama başka hat istiyorum sence hangi hat olabilir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benımkıde vodafone ama bende ucretlerinden maemnun degılım dıger hatların ornegın avea nın dk. ucretleri daha dusuk sıtelerıne tek tek gırıp bakarsan gorebılırsın ama ben sanırım hala vodafonedeyım ama freezone ye gecıcem daha ucuz aylık kampanyaları oluyor ve sms,dk.,ınternet fıyatları cok cok dusuyor sureklı konserlerı oluyor gıttıgın heryerde ındırım alabılıyorsun ve de 1. bıletı alıp 2. bılet ya bedava yada yarı ındırımlı oluoo yanı freezone yı tavsıye ederım :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
avea faturalı hatta geçtim 35 sabit fiyattı ilk faturam 68 geldi affetmiyorlar nerde kaldı sabit fiyat

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bimcell e geçin en ucuzu ( yanlız sms ve int paketi yok ) oldukça ucuz :mrgreen: :clap:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sen avea alırsan gsm al yada turkcell al avea gsm alırsan ayda 158 dk konuşur 1000 mesaj atarsın turcell alırsan ayda 197 dk 13.000 dk sms atarsın yardım edebildiğime sevindm vodofone alma kandırma

:tt2:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
vodofone daha iyi 25 tl veriosun 2400 dk konuşma 5000 dk sms 2 gb internet

dovmee

Super Сasual Dating - Genuine Damsels
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar bu gibi durumlarda beklemek gerek.her hat yılda 1 kez iyi bir tarife cıkartıyor.
Örneğin turkcell kullanıcısıydıım.
Nisanda vodafonenun super komple paket tarifesine gecdım.
Ayda 23 tl 500 dk 1000 sms 1gb internet.
ihtiyaclarımı fazlasıyla karsılıyor.
Ama turkcell kalitesini vermediğinide belirtmek isterim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:dirol:ben bimcellyim 1 dk:10krş fln arkadaşım pttcell de faturalı ama taahhüt yok 14 tl ye her yöne 200dk 250 sms veeee sınırsız internet war ben pttcel geççem. hayatı yollarda geçenler ise pocell hemm ucuz hemde akaryakıt içinde litresine 10 ,12,15 krş inidirim yapıyorlarr :)

fokcureis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
en iyi vodafone

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yada avea olabilir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence vodefone her yerde çekiyo ve cep aran tarifesi var . bedava birisiylen konuşuyon onu yapman için başkası ile konuşman lazım

Cuma Ali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam pttcell var ideal olarak.14'Lük tarife bence uygun.Bi bak istersen.

ustaadam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam Kardeşim, Benim hattım avea çok memnunum ve 1 aylık yükleme paketleri var tamam kabul aveada konusma paketleri pek iyi deil fakat 1 aylık 200 dk konusma var 10 tl ayrıca aveanın sms leri harika evet haklısın 10000 mesaj harika evet bende senin gibi 500 sms cekiyorum ayda ve memnunum.

beyler şunu söyleyeym turkcll kadr temiz avea kadr rezil bir şirket yoktur arada kalan vodafne ise kendi halinde kim ne derse desn rakipsz turkcell

Bence bu konu hakkında bilgin yanlış türkcell kullan 1-2 yıl sonra pişman olacaksın bence avea hattı daha iyi.

bimcell e geçin en ucuzu ( yanlız sms ve int paketi yok ) oldukça ucuz :mrgreen: :clap:

Kardeşim Evet Bimcell iyide Sms ve internet paketi var ve ucuz:biggrin:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aveadayım. 25 yaş altına woops var onunla heryöne 500 dk. 1000 sms ve 2 gb internet 25 tlye bende öğrenciyim bence gayet uygun hiçte bir sıkıntım olmadı aveadan paketin adı süper fırsat

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende bir hat alacağım ama vadafone mu turkcel mi avea mı diye düşünüyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bimcell süper bence her yöne 100 dk 4 lira ben bimcell'e geçeceğim ama hangi hattı alacağımı bilemiyorum bana yardımcı olabilir misiniz acaba ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben bi ara vodofon kullaniyodum ve en sonunda olebi şok yasadimki tam tamina 875tl bi fatura geldi bu neyin nesi... Kim nederse desin turcelin ucretleri yuksek ama asimi harbiden engelliyo ve en kaliteli hat turcell. Avea hakkinda bi bilgim yok...:thumbup1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Almanya'dan gelen abim kullansın diye aldığım ve gidince hiç kullanmadığım, 39 TL 4gb internetli, 1000 smsli turkcell hattı son 3 ay 70 TL civarı gelince uyandım. Resmen göz göre göre kazıklanıyorum be dedim. Hattı aldığım yerden bari başka bir kampanyalı filan hiç değilse yüklemeli hatta çevirmek istedim, önüme imzalattıkları hazır bir yazıya neden cevabına kendileri diğer diye yazılı çıktıya imza attırımaya çalışınca iyice kızdım. Böyle savsaklayıcı bir cevapla karşıdaki merkez benim neden bu hattan çıkmaya çalıştığımı sadece kendi fikrimi yazılı olarak göremeyecekti. Bu büyük bir hata! Benim fikrime önem verilmeyecekse Turkcell'de kalmamın başta aleyhimde olduğunu anladım. Üstelik elle yazdığım yazıya çalışanlar böyle kabul edilmez filan deyip gözümün önünde kağıdı yırttıklarında zaten başta 1-0 yenik düştüğümü daha iyi kavradım. Suç elbette bu çocukların değil; müşteriyi velinimet olarak değil de yolunacak kaz gibi görenlerindi! Önce Vodafon'u, sonra Avea'yı bir hat için dolaştım. Avea'nın 6 gb erişimli bir hattında karar kıldım. Bakalım benim kapalı tablette durum ilerde umudum ve hevesim kırılsa da ne olacak?
Dr.Özkan AKAR, Yalova,
21.07.2015, 20:15

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence turkcell, pahalı bile olsa Türk markası sonuçta. Vodafone hat alıp da ingiltereye para kazandırmanın alemi yok bence, kendinize iyi bakın....

caglarcb

Asistan
Reaksiyon puanı
46
İlk tercihim vodafone olurdu. İkincisi tabiiki Turkcell.

N

Nuritopall

SDN Okuru
4veya 5 yildir turkcel kullanicisiyim gecen gun vodafona gectim tasidim 2 ay sonra geri doncem artik interneti her dua ediyorum. Aradaki kaliteyi degistirince anladim...