Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben diyorumki empires oyunlarından birisi ama benim fark edemediğim oyunlarda varmı merakedi y orum ) kuponstar da var sizlerdende yo rum bekliyorum ?? belki beğenirim oynarım
Şu an Be A Football Manager diye oyun var ona takılıyorum. Aslında Facebook oyunlarını hiç sevmem ama hem PC nin oyun açtığı yok onun için mecbur oyalanıyorum.
Empir aliesi oynadım mantık 1 dairenin içinde sürekli dolanıp duruyorsun 1 kademe bile lerleyemiyorsun ve sende 10 lvl dşük biri seni geri püskürte biliyor 44 lvldim 34 lvl adam beni geri püskürtüyo olmaz böyle saçmalık ve kay bettigin asker sayısı aynı kalmıyor örnegin savasta 44 askerinvar 15 kalıyor başka savaş ta geri 44 oluyor + saçma bir oyun oldugunu anlayınca uygulamayı kaldır dim 3 veya 4 ay oluyor oynamayalı Gİt Ogame oyna okadar baglayıcı bir oyun istiyorsan...veya onun benzeri oynualara girr