M
Murat Burç
SDN Okuru
Fanbooooooooy diye bağırıyor kendisi.Eğer İphone 11 alırsanız birçok android cihazda yaşayacağınız kasma-donma , kare atlama, telefonun aşırı ısınması, uygulama durduruldu hatası gibi günlük kullanımda nefes almayı bile zorlaştırır seviyede sinir bozucu sorunları çok büyük ihtimalle yaşamayacaksınız. Hemde ilk 3 ay değil uzun yıllar boyunca
7kya android amiralleri satılıyor. Adam giriş segment android cihazı ele alıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 senelik 500 dolarlık op5t takır takır çalışıyor. Boyuna yalan söylüyorsun.5000-6000 verip 1.5-2 sene sonra abi kasıyo ya demektense gider İphone 11 alırım dertli tasalı hayatıma bir dert daha eklememiş olurum.
Şunu diyen adamı ciddiye almayın.Girdiğiniz ortamlar da sizi söz sahibi yapacağı konusunda şüpheniz olmasın. Ayrıca çevrenizdeki birçok insan da fotoğraf çekmek için sizin telefonunuzu kullanmak isteyecektir. Tabi bunu fırsata dönüştürmek yine sizin elinizde
Şu zamlar olmasaydı 4000 TL altı şu profile uyan 20 tane cihaz sayardım . Belki pili 2 gün gitmez o kadar piyasadaki hiçbir cihazın oyun oynamayla pili iki gün gitmez. İstisna cihazları bir kenara bırakıyorum. Hala da sayarım. O kadar ölmedi piyasa.Bugün, kamerası iyi olsun ama 2 gün de şarjı gitsin, ee istediğim oyunu oynayamayacaksam ne yapayım öyle telefonu diyebileceğimiz donanımsal açıdan dolu android cihazlar en düşük 5000-6000 tl seviyelerinde bulunuyor.
Yalan 1 865=A13İphone 11 aldığınızda şuanda hiçbir android cihazın size sağlayamayacağı bir işlemci gücüne sahip olacaksınız.
Ayrıca video çekmeyi seviyorsanız güzel haber dünyanın en iyi video çeken telefonu da İphone 11.
Yalan 2 **** X2 Pro, Mi10 gibi cihazlar en az apple kadar iyi video çekerler.
Telefonda kaç defa video edit yaptın? Madem video edit meraklısın neden çok daha güçlü çok daha büyük ekranlı ve daha iyi ekranlı daha işlevsel ipad Pro almıyorsun?Bunu ben söylemiyorum bu arada araştırabilirsin. Bundan 5 sene sonra telefondan bir işlem yapmam gerektiği zaman örneğin video editleyip dışarı aktaracağım
Video editlemek için mi telefon alıyorsun?
XS ve sonrası USB PD ile 30 watt diye biliyorum ben.çünkü telefon en fazla 18W destekliyor
Son düzenleyen moderatör: