En iyi en güvenli driver güncelleme yöntemi buyrun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Seyhoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Arkadaşlar şuanlık DRP R412 ile ve DriverMax 7.29 ile driverlerimi güncelledim bunlarıda tavsiye ederim ayrıca bunlar tanıdığım en güvenlileriydi bide bi site vardı en güvenlisi ordan diyorlardı bana yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler.

emirhan23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Driver Genius Pro'yu önerebilirim. İstersen Driver Checker'ı da deneyebilirsin.

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ben bu güne kadar hiç kullanmak istemedim tek tek grip kendi sitesinden marka model bulup indirmeyi tercih ettim. Hata mı ediyorum acaba boşuna zaman kaybı? Bu dediğiniz programlara tam güvenilir mi kullananlara danıştım yeri geldiği için..

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Ben bu güne kadar hiç kullanmak istemedim tek tek grip kendi sitesinden marka model bulup indirmeyi tercih ettim. Hata mı ediyorum acaba boşuna zaman kaybı? Bu dediğiniz programlara tam güvenilir mi kullananlara danıştım yeri geldiği için..

Valla driver pack solution %90 güvenilir drivermaxda öyle aslında bazı driverleri sitelerinden bulamıyoruz ama

oguzhann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Driver Easy Pro sürümünü denemeni tavsiye ederim full kullanım için pm at vereyim.

emirhan23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bugüne kadar Driver Genius Pro'yu kullandım, kullanıyorum, kullanıcamda :) Yinede senin kararın, kullanıp görebilirsin.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Ben bugüne kadar Driver Genius Pro'yu kullandım, kullanıyorum, kullanıcamda :) Yinede senin kararın, kullanıp görebilirsin.

Driver genius pro kullandım şimdi driverleri indirme hatası verdi

netpisiko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepsindede para gayesi bulunmaktadır.Siz en iyisi manuel olarak driver indirin

Lepidoptera

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Driver Scanner bir numara ama yedekleme yapmayı ihmal etme ayrıca dipnot olarak ses yazılımını güncelleyenler daha sonra ses kısıklığı problemi yaşıyor o yüzden güncellemeyin. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
IObit Driver Booster 2.3 deneyin
şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım. tüm sürücü ve oyun bileşenlerini sorunsuz güncelliyor