Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1. TechSmith Camtasia Studio: Kaliteli ekran kaydı alabilirsin ve düzenleyebilirsin. Resimlerle slayt video bile hazırlayabilirsin. Hazır videoları düzenleyip efekt verebilirsin. Başlı başına studio programı. Dili İngilizce. http://www.techsmith.com/camtasia/
Ben Screen Recorder ' i tavsiye ederim.İnternet üzerinden knight onlıne metin2 gibi oyunları cok net ve sesleriyle beraber cekebılıyor ıngılızce olmasına ragmen hıcte karısık degıl.Cok kolay kullanbılırsınız.
Ben Fraps Kullanıyordum Ama 30 Saniye Çekiyodu Ve HD Kalite Özelliği Vardı Oyun Video su Çekmek İçin 30 Saniye ayarını ayarlarsanız yavsiye ederim Fraps
Tanida FlashDemo builder, En güzel programlardan birisidir,çok özellikleri vardır,nettte eğitim videoaları mevcuttur,çekimden sonraki düzenlemeleri,çok harika,maus ile üzerine geldiğin yazıları ingilizce sesli okuyabiliyor.Portable olanıda var,denemek için kurmadan portable olanını bul dene.Yalnız önce birkaç videosunu izle.
arkadaşlar en hızlı programı söyleyin her biri değişik şeyler söylüyor biri doğru düzgün söylesin en hd hangi program oyun hilesi için hypercam3 ve cam studio o ikisi çok ağır:bored::thumbdown::hammer:
arkadaşların dediklerini boşver bence mirilis action kullan full hd kayıt yapıyor ve özel bir codec le video kaydettğin için kasmıyor ve oyunlarda , seçili bölgelerde kayıt yapabiliyor.
Screen recorder Gold ve camtasia kaliteli çekim için
Görüntü hafif bozuk ama kullanışlı ve kolay bir arayüz dersen de hypercam derim. 2 dk standart çekim,crack yapıp fullersin...
Oyunlar için de fraps
arkadaşların dediklerini boşver bence mirilis action kullan full hd kayıt yapıyor ve özel bir codec le video kaydettğin için kasmıyor ve oyunlarda , seçili bölgelerde kayıt yapabiliyor.