En İyi E-Posta Servisi Sizce Hangisi?

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Şu anda gmail kullaniyorum ancak son zamanlarda bir spam sorunu yasiyorum. Guvenilir kisilerden gelen mailler spama gidiyor bazen. Ve ilginc olanda spam kutusunu tamamen bosaltiyorum ve daha sonra baktigimda 2-3 ay önce gelmis mailleri spam kutusunda goruyorum. Ne yaptiysam duzelmedi ve sinirimi bozmaya baslasi iyice. Mail adresimi degistirmeyi dusunuyorum hangisini kullanmaliyim? Veya bu sorun sadece bendemi oyleyse baska bir gmail adresimi almaliyim?

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ben yandex kullanıyorum.Yandex'in bulut servisi hoşuma gitmişti ama mail seçeneği de güzel bi bakmanı tavsiye ederim. :)

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Ben yandex kullanıyorum.Yandex'in bulut servisi hoşuma gitmişti ama mail seçeneği de güzel bi bakmanı tavsiye ederim. :)

Ben aslinda android kullandigim icin gmail den vazgecmek istemiyorum. Outlook da hosuma gidiyor mesela ama nedense gmail daha once geliyor benim icin ama şu spam meselesi cok canimi sıktı

TuncJK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gmail ve yahoo ilk seçenekler. Yandex'e hiç bakmadım.

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
gmail en iyisi. IMAP kullanabilmesi çok büyük avantaj. 2 bilgisayar ve telefonda aynı mail adresindeki tüm maillerime erişmemi sağlıyor.

Bu arada maillerimi okuyor ama zaten çok gizli birşey yapmadığım için mesele değil.

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Bende gmail den vazgecemedim ve farkli bir hesap acarak devam ediyorum. Ve bir de google fotograflarda sinirsiz depolama ozelligi geldi telefonumda cektigim her seyi yedekliyorum.

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Outlook daha güvenilir. Farklı şeyler deneyecegim yahoo gibi.

kbrgnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Outlook da olabilir ama bencede gmail önce geliyor. Her türlü uygulama vs. entegre edilebiliyor kolayca.

AhmetKemal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yahoo'da enteresan bir şekilde mailler geç gelmeye başladı,ayrıca iPhone'daki Yahoo uygulamasında da bazı mailleri 'okundu' olarak işaretlediğinizde,tekrardan o maillerden bildirim alabiliyorsunuz.

adamedya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kesin olarak gmail diyebilirim. global telefonda tarifi kolay :)

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
en iyisi kendi servisin arkadas alacan bi domain birde e posta için bir sunucu bak ketfineeee