En İyi Download Manager Programı Hangisi?

Sizce en iyi download manager(indirme yöneticisi) programı hangisi?

• İnternet Download Manager

Kullanılan: 11 57.9%
  • Free Download Manager

Kullanılan: 6 31.6%
  • FlashGet

Kullanılan: 1 5.3%
  • EagleGet

Kullanılan: 4 21.1%
  • JDownloader

Kullanılan: 1 5.3%
  • Orbit Downloader

Kullanılan: 0 0.0%
  • Diğer(Lütfen yorumda belirtiniz.)

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19

norm_life

Doçent
Reaksiyon puanı
54
İnternet Download Manager derim :)

küheylanTR

Doçent
Reaksiyon puanı
1,067
İDM kullanıyorum memnunum.Ücretsiz olarak Free Download Manager fena değil :)

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Ücretsiz en iyisi Free Download Manager

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
idm paralı, ilaçlıları da bir süre sonra indirmez oluyor. bu yüzden eagle yi yükledim tavsiyelerinize uyarak fakat hoş, güzel de yarım kalan, bekletilen indirmeleri kaldığı yerden indirmiyor bi türlü...! ben de free down. man. ı yükledim 48mb tam. dedim bu kadar büyük dosya yapısıyla herhalde işe yarar diye :) gerçekten de işe yaradı. hem yarıda kalan indirmeleri tamamlıyabiliyor sorunsuz hem de youtube gibi video sitelerinden tüm kalitelerde video yakalıyabiliyor. sadece url kopyalıyorum ve ekle diyorum , o bütün kaliteleri önüme seriyo. şimdilik bana bu özellikleri yeter de artar.

asla idm ye para vermem bu ikisi varken. eagle hızlı, fdm ise tam teşekküllü :D eagle nın yeni sürümlerini mutlaka takip edeceğim, inşallah yarım kalan indirmelerde devam etme özelliğini güncellerler.

bende de bu ikisi yüklü, idm yi sildim :)

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Her türlü İDM derim ben de.:)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Ücretli olarak Idm, ücretsiz EagleGet

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Ücretli olarak Idm, ücretsiz EagleGet

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
ant down. manager ı da yükledim. idm gibi video üzeri link çıkıyor. başarılı sayılır. çok şükür idm ye muhtaç değilim :D bi kere yükleyecem ve kafam rahat edecek , ikidebir ilaç aramayacam ... ankete ant down. manager ı da eklemelisin.

toxicated

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Kesinlikle eagleget. Son derece özelleştirilebilir ve hızlı

errno

Doçent
Reaksiyon puanı
567
Merhaba,

forum bildirimleri gelmiyor nedense bana. Yazılarınızı takip ettiğimen tesadüf görebildim. Ben Explorer'i kendi download sistemini kullalnıyorum ekstra birşey kullanmıyorum. Sanırım dğerleri iyidir, yani ekstra yazılanlar. Parça, parça indirme sistemi uygulayanlar favorim tabii benimde. Ama nedense güvenip kullanamıyorum. :) Biraz güvenlik sorunum var.

Saygılarımla

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Senelerdir (Yaklaşık 5 sene) IDM, harici herhangi bir alternatifi denemedim. :)

onurturan78

Asistan
Reaksiyon puanı
6
İDM kullancısıyım yıllardır. lakin artık videolarda indirme paneli gelmiyor. ne yaptıysam gelmiyor bende tarayıcı silip yüklemekten üşendiğim için. ücretsiz sağlam bi indirme programı öneri bekliyorum :)

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
fdm iyidir. videoların url sini kopyalayınca tüm kalitelerini bulup indirebiliyor. ayrıca zaman ayarı da var. ücretsiz.

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Sonuna kadar İdm. Bilgisayar için bir Windows lisansı için birde İdm için para verdim [emoji4] Kaç aydan beridir kullanıyorum hiç sıkıntı çıkartmadı.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Hiç birinin birbirinden daha hızlı indirdiğini düşünmüyorum, arada sadece kullanım kolaylığı işlevsellik gibi şeyler var.

Mesela FDM'ye yönlendirmeli bir link eklerseniz yönlendirmeyi yapar ve indirmeye başlayabilir. Eagleget yapamıyor. Şu link ile deneyebilirsiniz: https://tb.rg-adguard.net/dl.php?go=Win10_1703_Turkish_x64.iso&edition_id=361

Eagleget 100MB'lık dosyayı 8Mbit'lik hızımla FDM'den 3 saniye erken indirdi, bi test daha yapsam FDM önce bitirebilirdi de. Hız her zaman sabit kalan bişey değil dalgalanma oluyor, 3 saniyeyi eşit sayarım.

Dikkatimi çeken şu oldu Eagleget indirilen dosyanın asıl değiştirilme tarihini alıyor, FDM ise indirildiği tarihi alıyor. Bişey farkettirir mi bilmem.
2017-06-04_043813.png

Son düzenleme:

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
windowsa ve office programlarına kamu kurumları bile para vermiyebiliyor biliyor muydunuz :) supervizor arkadaşım modlanmış win kullanıyordu bilgisayarında ... asla windowsa para vermek istemem... hep onlar bizi sömürdü sıra bizde :cool:

yönlendirmeli bağlantıyı gerçekten de eagle yapamadı fdm yapabildi. fakat videolarda hemen hazır karşıma çıktığı için eagle ve fdm yi beraber kullanıyorum , sorun olmuyor. aslında tek başına fdm yeter çünkü eagle yarım kalan dosyayı tamamlamıyor fdm ise kaldığı yerden devam edebiliyor hatta yeni url üzerinden hatalı indirmeyi kaldığı yerden devam ettirebiliyor.

Son düzenleme: