En İyi Crysis 2 Görüntüleri!..

RedBull

Asistan
Reaksiyon puanı
2
yerde kayarak ateş etme efektleride var harika görüntüler içn teşekkürler

zuvay nidya

Doçent
Reaksiyon puanı
8
suan bizim sirkette son oynanis testinde dir.bu bu testi gecerse baskiya gececek.

netfaruk

Doçent
Reaksiyon puanı
11
harika :) kayarak ateş etme işine hasta oldum :D hep böyle birşey beklemiştim oyunlardan

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ya cidden ne zaman çıkıyor şu oyun Türkçe olsun bir de var ya bundan iyi oyun yok derim yeminle şu görüntülere bak.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Yaratıklı, robotlu, gerçekte olmayan silahları olan oyunlar benim tarzım değil.

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Daha birincisini oynamadım ikincisi çıkacak :D

zuvay nidya

Doçent
Reaksiyon puanı
8
24,03,2011 de avrupada cikacak dir.

---------- Post added at 08:19 ---------- Previous post was at 08:18 ----------

crysis 2 - crysis 2 nano edition - crysis 2 limited edition olarak üc ayri packet´cikacak dir...

---------- Post added at 08:29 ---------- Previous post was at 08:19 ----------

xbox 360
sony play station 3
ve bilgisayar icin....
ama sunu da belirtmekte var
bilgisayarda ise tüm ekran(eski) kartlarda en yüksek ayarlarda orta ayarlarda rahat calismayacaktir.
4**** seriler i ise cok berbat 5**** düsük modellerinde ise rahat oynamak icin en düsük ayarlarda oynancak halde olacaktir orta ve üst seviyesi ise tartismaya gerek yok.yeni nvidia kartinda gfx 580 ise inanilmaz sahane gözüküyor.hele birde asus hd 5970 ares kartinda

---------- Post added at 08:31 ---------- Previous post was at 08:29 ----------

bilgisayarda maalesef eski system kullananlar ise systemlerinde biraz update yapmalari gerekir sirf bu oyunu oynamak icin.ama xbox ve ps3 kullaniclar da ise sorun yok...

zuvay nidya

Doçent
Reaksiyon puanı
8
ona bakarsan da benim de tarzim degil,alien ile savasmak,ama grafik ile insani büyülüyorlar ve oynama hissi veriyor.effektler sesler ve görseller den dolayi.
bu gears of war icin de gecerli.benim hosuma gidiyor ama zevki ben medal of honor olsun cod serisi olsun benim tarzim gercek silah gercek araclar ve gercek insanlardan ibarettir...

apoxlost

Asistan
Reaksiyon puanı
2
2 gb ram gf 8500 gt 128 bit oynarmı. biraz zorlar ram 4 gb etsen faydası olurmu

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ekran kartın düşük. zaten crysis 1 kaç sene geçmesine rağmen hala en fazla sistemi yorun oyunlardan biri, kim bilir 2 si nasıl olur.

zuvay nidya

Doçent
Reaksiyon puanı
8
apoxlost,
ne yazikki bu önerdigin ekran karti ile calismasina calisir ama donmalara takilmalara yol acar.
istersen de ram i yükselt hic birsey degismez.
hatta bazi 5*** erde bile orta ve üst seviye haric takintilara yol acabiliyor.
ben ise bi benim ekran kartim da asus hd 5970ares (crossfire)modusunda birde is icin kullandigim bir nvidia quaddro plex 2200 d2 ile denedik.
is arkadasimin ise nvidia gfx 580 ile test ettik ve rahatlikla en üksek ayarlarda rahatlikla calistirdi.

Teknolojik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ya hoca bende indirdim kurdum sandım ki Call Of Duty-Medal of honor gibi bi oyun :D bi de baktım saçma sapan özellikleri olan,bilmem pelerinmiş bilmem uçuyormuş kaçıyormuş gibi şeyler....bikere bu oyunda yapay zeka sıfır kanımca.Yani senaryonun birinde sözde ben arkadaşımı kaybediyorum gidip radar sistemini çökertmem gerek ama şans eseri radarı ararken arkadaşımı buldum yanına gittim ama adamın beni takdığı yok.orda boş boş duruyor :D bırak ya bu nasıl oyun arkadaş.beğenmedim şahsen...2 den de umutlu değilm.xD

Forever C.o.d & Medal Of Honor...Battlefield 2 bad company :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
ben takarım xbox'a oyunu ne bi kasma derdi var ne bi düşük sistem sonra sabahlar olmasınnn :mrgreen:

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Ya hoca bende indirdim kurdum sandım ki Call Of Duty-Medal of honor gibi bi oyun :D bi de baktım saçma sapan özellikleri olan,bilmem pelerinmiş bilmem uçuyormuş kaçıyormuş gibi şeyler....bikere bu oyunda yapay zeka sıfır kanımca.Yani senaryonun birinde sözde ben arkadaşımı kaybediyorum gidip radar sistemini çökertmem gerek ama şans eseri radarı ararken arkadaşımı buldum yanına gittim ama adamın beni takdığı yok.orda boş boş duruyor :D bırak ya bu nasıl oyun arkadaş.beğenmedim şahsen...2 den de umutlu değilm.xD

Counter Terk :cursing:

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37

sana göre öyle olabilir ama biz crysis 2'yi ne zamandır bekliyoruz söylediklerinin hiçbirine katılmıyorum "Crysis" gibisinide görmedim :devil:

zuvay nidya

Doçent
Reaksiyon puanı
8
her insanin oyun zevki baskadir.ben ise sadece strateji oyunlarini hic sevmem.savas,spor,yaris,action,zeka oyunlari,ucak oyunlari,cok severim....kimse kimseyi burda onu yok buna oyna demiyor.zorlama yok.cani ne isteyen onu oynar...ama grafik olarak iyi bir netice yakaladi.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Zevkler ve renkler hocam.:)

zevkler ve renkler haklısın ama oyunu aşağılayıcı derece saçma sapanmış denmez o kadar kişinin hayran olduğu bir oyuna zevkler ve renklere yakışmayan bi yorum yapmışsın ama uzatmaya gerek yok :)

zuvay nidya

Doçent
Reaksiyon puanı
8
nasil oluyor bu oyun indiremesin ki crysis 2 ise seneye cikiyor kardesim....
hele bizim sirketten henüz daha baskiya da cikmadi bilader.

---------- Post added at 04:27 ---------- Previous post was at 04:26 ----------

demosu da yok.sen olsa ancak warhead yada crysis 1 indirirsin...

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
:@Aydın Yavuz
Takılma oluyor demişsin de, acaba oyun tam olarak piyasaya çıkmadığı için olamaz mı, yoksa çıkışa hazır şeklini mi test ettiniz?
Ayrıca grafik tabanlı ekran kartının böyle bir oyunda performans göstereceğini düşünmezdim.

zuvay nidya

Doçent
Reaksiyon puanı
8
:@Aydın Yavuz
Takılma oluyor demişsin de, acaba oyun tam olarak piyasaya çıkmadığı için olamaz mı, yoksa çıkışa hazır şeklini mi test ettiniz?
Ayrıca grafik tabanlı ekran kartının böyle bir oyunda performans göstereceğini düşünmezdim.

hayirli aksamlar kardes...

sorunu tam olarak anliyamadim hangi maanada söylemek istedigini...

tam aksine,sirkette test sonuclarinda ise ben de dahildim...
almanyada(KÖLN) yasayarak ve bir videografik tasarimcisi olarak electronic arts da calismaktayim.
bu yüzden elimdeki firsat iken bir benim kartlar ile denemek istedim.
bizde oyunlar piyasaya cikmadan önce projeler tamamlandiktan sonra komple oyun basindan sonuna kadar oynanir ve karar verilir.mühendisler ise son kararini verdikten sonra oyunlar baskiya gecer.

---------- Post added at 05:54 ---------- Previous post was at 05:49 ----------

ve benim acidan yapmis oldugum test ise bilgisayarda nasil bir sonuc verecgi icin merakliyim.
ben ise bilgisayarda xbox 360,ps3 göre daha üstün bir grafige sahip oldugu icin ekran kartlarini da yakindan takip ediyorum.