- Reaksiyon puanı
- 181
Ben en güzel bateri çalarım çünkü bir şeylere vurmak stresimi atmama yardımcı oluyor 

<br /><br />Runal Ağabey Bak işi Biliyor.Bu Runal Ağabeye hediye<br />Sonunda Bass Solo var.Seveceğinden eminim.Bunları Ben Kundaktayken Babam böyle dinletirdi.Yanni iyidir.Bunlarla büyüyorum.Olsun o kadar.<br />http://www.youtube.com/watch?v=i67OnKJSRuM<br /><br />RuNaL dedi ki:<br />bas gitar calamıyorum ama calmka güzel olur herhalde<br />
warkortali dedi ki:Ben en güzel bateri çalarım çünkü bir şeylere vurmak stresimi atmama yardımcı oluyor![]()
flz dedi ki:warkortali dedi ki:Ben en güzel bateri çalarım çünkü bir şeylere vurmak stresimi atmama yardımcı oluyor![]()
Güzel bateri çalarmış devam etseydin gerçekten güzel çalabilirdin.Ama adamda birşeyin sonunu getirmek yokki hep yarım. +(
Bende birgün güzel gitar çalmak istiyorum ama daha başlayamadım bile.Eminim dünyanın en iyi gitaristi olabilirim :} :} :}
warkortali dedi ki:flz dedi ki:warkortali dedi ki:Ben en güzel bateri çalarım çünkü bir şeylere vurmak stresimi atmama yardımcı oluyor![]()
Güzel bateri çalarmış devam etseydin gerçekten güzel çalabilirdin.Ama adamda birşeyin sonunu getirmek yokki hep yarım. +(
Bende birgün güzel gitar çalmak istiyorum ama daha başlayamadım bile.Eminim dünyanın en iyi gitaristi olabilirim :} :} :}
Onun ismi yarım değil tecrübe oluyor. Bu güne kadar sende biliyorsun iki enstrümanla uğraştım bir gitar iki bateri ..
istersen Gel birlikte bişiler yapabiliriz bu gitar öğrenmen konusunda![]()
flz dedi ki:warkortali dedi ki:flz dedi ki:warkortali dedi ki:Ben en güzel bateri çalarım çünkü bir şeylere vurmak stresimi atmama yardımcı oluyor![]()
Onun ismi yarım değil tecrübe oluyor. Bu güne kadar sende biliyorsun iki enstrümanla uğraştım bir gitar iki bateri ..
istersen Gel birlikte bişiler yapabiliriz bu gitar öğrenmen konusunda![]()
3 gündede benden bıkarsın :*
PcMaSTeR dedi ki:Küçüklükten beri Bateri & darbuka Kategorisine Giren Dolap, Kapı, okul sıraları, Yoğurt kutuları aklınıza ne geliyorsa anında elimin altında bir müzik aletine dönüşür. Bateri Konusunda İyi olucağımı düşünüyorum, Ritim duygum Çok iyidir, Parçaları İstesemde istemesemde Analiz ederek dinlerim. belki bir grup kurar ve çalarsam ve bu başlık kalırsa burada olacağındna emin olabilirsiniz![]()