En iyi antivirüs programı???

ysfmr61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar avirayı indirdim fakat yuklerken kayıt bilgileri falan istio yukleyemiorum.yardmcı olack var mı

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Linux ya da BSD kullan hiçbirine ihtiyacın kalmaz :P Tabi Windows'a özel programlar kullanıyorsan ayrı...

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
kaspersky 2011 kasma filan yok baya ilerleme var kasperskyda ....

Yok ya hala kasıntı hiçbir değişiklik yok, ilerleme de yok. Koruma konusunda iyi olmasına lafım yok ancak eset de iyi ve hiç kasmıyor sistemi. Kaspersky açılışta kasma işini biraz abartıyor :)

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Yok ya hala kasıntı hiçbir değişiklik yok, ilerleme de yok. Koruma konusunda iyi olmasına lafım yok ancak eset de iyi ve hiç kasmıyor sistemi. Kaspersky açılışta kasma işini biraz abartıyor :)

Eset'e neye göre iyi diyebiliyorsunuz hiç anlamıyorum :) En basitinden bir Autorun virüsünü bile sildim diyor tekrar takıyorsun yine çıkıyor... Bilgisayarında Eset yüklü arkaadaş flashını getiriyor takıyorum pc çökecek nerdeyse içinden 500 tane virüs çıkıyor....

tarıkbuğra

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ben şuan g-data total care 2011 kullanıyorum.avıra nın,nortonun,kasperskynın bulmadığı virüsü bulup sıldı

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Eset'e neye göre iyi diyebiliyorsunuz hiç anlamıyorum :) En basitinden bir Autorun virüsünü bile sildim diyor tekrar takıyorsun yine çıkıyor... Bilgisayarında Eset yüklü arkaadaş flashını getiriyor takıyorum pc çökecek nerdeyse içinden 500 tane virüs çıkıyor....
Hiçbir virüs programı usb bellekten bulaşan virüsleri engelleme konusunda iyi değil bu tüm virüs programları için geçerli. Ben bu iş için USB Disk Security programını kullanıyorum ve size de tavsiye ederim.

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
USB disk security'nin şuanki versiyonu hakkında fikrim yok ancak geçen sene okuldan arkadaşa vermiştim flash diskimi onda USB disk securty vardı kendi söyledi 2 defa tarattım virüs vardı sildim diye, ben aldım flashı yine çıktı virüs :) O programa da çok güvenmeyin, bende Comodo kuruluydu o ara yine, o yakaladı sözde usb disk securitynin sildiklerini sonra kendisi kökten sildi :)
Yalnız Comodo'yu çokta önermiyorum çünkü basit değil tehdit olarak gördüğü herşeyi sana soruyor ve bilmiyorsan yandın silsen işini engelleyebilir onay versen virüs gelebilir vs. neye güvenip neye güvenmeyeceğine emin olamayanlar için facia olur Comodo kullanmak :) Ama bence en güvenlisi çünkü, bu işi kendi kendine yapan programlar zararlı programa izin verebildiği gibi çoğu insanın muzdarip olduğu şey yani gereksiz kasmalar ve programların engellenmesi vs. olabiliyor :)

Bizim okulda da her pcde lisanslı eset ve usb disk security var ama bazı bilgisayarlar açılmıyor bile, açılıyor hata verip kendi kendine geri kapanıyor... flashtan gelen virüsler neden oluyor hocalarda öğrencilerde flash takıp kullanıyor.. tabi kullanabilirse :)