Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kaspersky Internet Security nin son sürümünü indir kur derim, çünkü:
ESET antivirus ve int. security (hatta smart security de dahil) trojan bulduğunda bunu kaldırmanız bilgisayarı yavaşlatır hatta çökertebilir diye yazı çıkıyor ne yapacağını şaşırıyorsun kaldırsan bir dert kaldırmasan dert :biggrin: Karantinası da pek etkili değil kendi kanaatimce. Avast trojanlar için 1 numara fakat sadece trojan buluyor gerisini genelde es geçiyor ve bilgisayarı yavaşlatıyor. Norton 10 yıl öncesinin en iyisiydi artık daha iyileri de var. Kaspersky int. security kullandıktan bu yana her sene full yeni yılın sürümünü indirip kuruyorum gayet de memnunum. MCAfee virüs diye virüs olmayanları da engelliyor. AVG yi amerikada microsoftta çalışan bir tanıdık önermişti birkaç yıl onu da kullandım, kaspersky kullanmak istemeyenler AVG de yükleyebilirler.
Benim Onerim Avira internet Secruty 2014 tur neden derseniz hem xp hem windows 7 kullancıların onden gelenlerdındendır . tam koruma ve bır cok aklına gelemıcek taramasıyla on plandadir