En iyi antivirüs programı sence hangisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Krt42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Krt42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
viruz.jpg

Başlıkdan'da anlaşıldığı üzere sizce en iyi antivirüs hangisi?

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Kaspersky Internet Security nin son sürümünü indir kur derim, çünkü:
ESET antivirus ve int. security (hatta smart security de dahil) trojan bulduğunda bunu kaldırmanız bilgisayarı yavaşlatır hatta çökertebilir diye yazı çıkıyor ne yapacağını şaşırıyorsun kaldırsan bir dert kaldırmasan dert :biggrin: Karantinası da pek etkili değil kendi kanaatimce. Avast trojanlar için 1 numara fakat sadece trojan buluyor gerisini genelde es geçiyor ve bilgisayarı yavaşlatıyor. Norton 10 yıl öncesinin en iyisiydi artık daha iyileri de var. Kaspersky int. security kullandıktan bu yana her sene full yeni yılın sürümünü indirip kuruyorum gayet de memnunum. MCAfee virüs diye virüs olmayanları da engelliyor. AVG yi amerikada microsoftta çalışan bir tanıdık önermişti birkaç yıl onu da kullandım, kaspersky kullanmak istemeyenler AVG de yükleyebilirler.

Umarım etkili olmuştur. :thumbup:

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Bilgisayarın iyi ise kaspersky yükle ancak performansı zayıfsa avast yükle

LaMuCi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
En iyi antivirüs bilinçli kullanıcıdır. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
rakipsiz clamwin kimse onu görmüyor ama kelebek gibi ucuo süpürge gibi temizliyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim Onerim Avira internet Secruty 2014 tur neden derseniz hem xp hem windows 7 kullancıların onden gelenlerdındendır . tam koruma ve bır cok aklına gelemıcek taramasıyla on plandadir