Laufeyson
Rektör
Bulaşır bence. Sık sık dosya indiriyorum.Kullanmana gerek yok bir program. Defender'ı da kapa. Virüs bulaşırsa kullanırsın sadece.
Bulaşması imkansız o zaman. Onu warez sitelerden dosya indirenler düşünsün.Bulaşır bence. Sık sık dosya indiriyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani korsan değil EBA dan whatsapp dan ödev sitesinden vs belgeler indiriyorum. Güvenilir değil açıkçası bence.
Bulaşması imkansız o zaman. Onu warez sitelerden dosya indirenler düşünsün.
EFI sana güveniyorum kankam. Ama internetten alışveriş de yapıyorum bir şekilde koruma lazım bana.Crack mrack gibi şeylerle uğraşmadığın sürece durduk yere virüs girmez.
Kaspersky internet security nin 30 günlük denemesi bitti. (ücretsiz diye biliyorum deneme)
Ben de onu bırakıp kaspersky security cloud a geçmeyi düşünüyorum.
Sizce hangi antivirüsü kullanayım?
Hafif ve güçlü olmasını isterim.
EFI Shell
Sistemim iyi değil ve ücretsiz olsun istiyorum.Ben hacking ile ilgileniyorum, şimdiye dek bir çok antivirüs programı kullandım ancak her virüs için ayrı ayrı antivirüs programları yaılıyor ki bunlar işinde iyiler, genel olarak sistemin iyiyse ESED i tavsiye ederim
Kanka sürekli deneme sürümü başlat :dSistemim iyi değil ve ücretsiz olsun istiyorum.
Deneme keyleri Her ay yayınlanıyor.Sistemim iyi değil ve ücretsiz olsun istiyorum.
Sistemim iyi değil ve ücretsiz olsun istiyorum.
Deneme keyleri Her ay yayınlanıyor.
Kanka sürekli deneme sürümü başlat :d
Hep deneme de olmaz gibi. Pandaya bakayım.Panda vardı o ücretsiz galiba, bi bak derim
Emin misin? Son kararın mıCrack mrack gibi şeylerle uğraşmadığın sürece durduk yere virüs girmez.
Kanka her ay deneme sürümü açarsın fake e posta ile doğrulama v.s istemiyor eset sadece silip yüklemen gerekiyor 5dknı almazHep deneme de olmaz gibi. Pandaya bakayım.
Ben öyle yapıyorum, kimsede bir şey diyemez çünkü ortada crack vs falan yokKanka her ay deneme sürümü açarsın fake e posta ile doğrulama v.s istemiyor eset sadece silip yüklemen gerekiyor 5dknı almaz
Yok ya. Öyle olmasın.Kanka her ay deneme sürümü açarsın fake e posta ile doğrulama v.s istemiyor eset sadece silip yüklemen gerekiyor 5dknı almaz
Bilemedim. Kaspersky security cloud kuracağım galiba. Ücretsiz miydi o?Windows orijinal ise windows güvenliği yeter.
Ek program kullanmak daha korunaklı VPN'i v.s olsun iş görür her türlü onun dışında tek başına windows güvenliği kesinlikle yeterWindows orijinal ise windows güvenliği yeter.
Silip yüklemiyorum ki ben. İnternette Key bulup direk antivirüse giriyom şıp diye süre uzuyoKanka her ay deneme sürümü açarsın fake e posta ile doğrulama v.s istemiyor eset sadece silip yüklemen gerekiyor 5dknı almaz
Adguard kullan, indirimde olmalı şuan, +18 engelleme, pop up reklam, normal reklam engelleme, fake sitelerden korunma gibi daha bir çok özelliğe sahip, ince ayarları da var tabii O ayarlar ile çok uğraşmanı tavsiye etmemYok ya. Öyle olmasın.
Bilemedim. Kaspersky security cloud kuracağım galiba. Ücretsiz miydi o?
İlla ki bir şey indirirsin, sen internetnetten hiç bir şey indirmez misin?İndirme yapma.
Kaspersky Total Security 30 Günlük Deneme Farklı E-Postalar ile Kullanılabiliyor. Hatta Arada E-posta Bile Sormuyor. Bir Bakın.Kaspersky internet security nin 30 günlük denemesi bitti. (ücretsiz diye biliyorum deneme)
EFI Shell
Buyrun korumanin son noktasini 3 ay ücretsiz kullaninKaspersky internet security nin 30 günlük denemesi bitti. (ücretsiz diye biliyorum deneme)
EFI Shell