bu konular yıllarca hep böyle geldi sanırım hep böyle gidecekyalnız arkadaşlar bir durum benim dikkatimi çekti güya bağımsız av- test te göre sizlerde inceleyebilirsiniz http://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/ en ağır antivirüs programı olarak gösterilen birçok kullanıcının kullanmak isteyipte kullanamadığı adete bilgisayarın canını çıkaran bir bitdefender ya da kaspersky nasıl oluyorda örneğin Eset smart security den daha performanslı gösterebiliyorlar koruma ile karıştırmayın çünkü bir çok kullanıcı eseti sırf performansından bilgisayarı yormamasından dolayı tercih ettiğini düşünüyorum.örnekleri çoğaltmak mümkün ben şahsen emsisoft anti-malware kullanıyorum tecrübeyle sabittir ki bitdefender kaspersky bilgisayarı adeta esir alan programlar amacım kötülemek değil herkes istediğini kullanılır o ayrı bir mesele ama performans olarak üstün gösterirsen o zaman dur derim.demek ki ne imiş parayı veren düdüğü çalarmış tetslere artık çok da güvenmiyorum sizin deneyimleriniz daha önemli aklınızda bulunsun istedim.
mrb benimde webrotu onerme nedenım zaten diğer antilen eksileri ben ıkı yıl içeriisnde birçoğunu denedim webroot her sistemde yuksek performans gösteriyoı ve koruması da oldukça iyi ve bu konuda benim kadar samimi olarak bi irdeleme yapmış olan kişilere pek rastlamadım genelde bi iki anti kullanıp direk kişisel fkirlerini yazıyolar genelde
Webroot ile ilgili azda olsa bilgi sahibiyim (sağolsun Garanti bankası) olay şöyle oldu Bilgisayar sıfır yeni geldi açtım Firefox kurdum Avast indireceğim ama önce garanti bankası hesabıma bakayım dedim maaş yatmış girişte Webroot öneriyoruz 1yıllık ücretsiz lisans dedi indirdim kurdum tarattım ne mi oldu işletim sistemi dosyalarından birini silmiş Tekrar kurulum yapmak zorunda kaldım işin özü biraz daha gelişmelitşklerama o saydıklarını kullandım ben hep bence sende bi webroto dene derim ücretsiz altı aylık lisans sonuyor zaten
Hocam vöyle diyorsunuzda bi konuda bilgi almak için siteye giriyorum bakıyorum bazı site sahipleri virüs yerleştiriyor temaya yada site sahibi aldığı IP ile virüs gönderiyor bu konuda Antivirüs gerekli diyorumEn iyi Antivirüs sensin.
kasperkys rahat kullanabılmek için son sistem bi pc ye sahip olmak gerek ben ülkenın maddi durumuna hitaben webrootu onerdim ücretsiz ve asla kasmaz güvenilrde o sorunu nasıl yaşadın bilmiyorum senden kaynaklı bi hata olmalı webroota laf etme : DWebroot ile ilgili azda olsa bilgi sahibiyim (sağolsun Garanti bankası) olay şöyle oldu Bilgisayar sıfır yeni geldi açtım Firefox kurdum Avast indireceğim ama önce garanti bankası hesabıma bakayım dedim maaş yatmış girişte Webroot öneriyoruz 1yıllık ücretsiz lisans dedi indirdim kurdum tarattım ne mi oldu işletim sistemi dosyalarından birini silmiş Tekrar kurulum yapmak zorunda kaldım işin özü biraz daha gelişmeli
Hocam vöyle diyorsunuzda bi konuda bilgi almak için siteye giriyorum bakıyorum bazı site sahipleri virüs yerleştiriyor temaya yada site sahibi aldığı IP ile virüs gönderiyor bu konuda Antivirüs gerekli diyorum![]()
Kaspersky kalitede gerçekten süper kullanıyorum(Pure 3.0) bazen oyunda kasmalar oluyor ama 4tane PC me uzaktan virüs bulaştırılmaya çalışıldı ama önledi Kaspersky türkiye temsilcileride anlayışlı Bitdefender kullanmadım ama denemek isterim lisans bitince Ayrıca comodo yu da öneririm
nacizane araştırmalr sonucu oluşturmaya çalıştığım bir Antivirüs listesi:cepedit.com/konu/2015-s%C3%BCr%C3%BCml%C3%BC-en-iyi-antivir%C3%BCs-listesi.2799/
emsisoft ta iyidir haklısın eset ile tutulduğu bi test neredeyse beş kat daha iyi koruma sağladığı kanıtlandı ona göreEmsisoft Anti-Malware denediniz mi bir deneyin derim.
son güncellemeden sonra boye oldu webroot güzel antivirüsü mahvettiler kurulu bilgisayarda sorun yapmıyor ama virüslü ve ya normal pc ye yeni kurdugunuz zaman sistem dosyalarını siliyor benim de kac kez basıma geldi son günlerde sistem geri yükleme yaparak çözdüm sorunu webrootun bu sorununu cözene kadar önermiyorum yine Esetle yola devamkasperkys rahat kullanabılmek için son sistem bi pc ye sahip olmak gerek ben ülkenın maddi durumuna hitaben webrootu onerdim ücretsiz ve asla kasmaz güvenilrde o sorunu nasıl yaşadın bilmiyorum senden kaynaklı bi hata olmalı webroota laf etme : D
seninle tartışacak değilim istediğin antiyi kullana bilirsin eğer kabul ediyorsan sality.gen virüsünü göndereyim sana(bu virüsten sonra webroottan vazgectim) webroot ile bol bol zaman gecirin size mutluluklar dilerim seve seveemrah geçmiş deneyimlerime ve artı olarak esedin dünya pazarındakı yerine bakıcak olursak hiç bir zaman listelrde dahi yer almıyan bi anti eğer sen bunu kullanımda tercih ediyorsan kusura bakma ama anti yazılımlardan hiçbirşey anlamıyorsun demektir çünkü esed kadar kötü şöhret yapmış guvenırlığı olmyan bi anti yazılım neredeyse yok diyebilriz emsisoft u dene testlerde esed ten beş kat daha iyi olduğu kanıtlandı webrot ıle ilgili dediğine ise katılmıyorum muhtemelen ayarlarını bilmiyorsundur webroot dosyayı tümden silmez bunu karantinaya alır vesen dilersen geri getirebilrsin american kökenlı bi yazılım şirketinin ürünüdür çok pahalı ve kaliteli bi yazılımdırda
emrah gonder diyicem de e posta lar zararlı yazılım kabuletmıyor sen bana bi linki ver ben deniyim oyle ise : )seninle tartışacak değilim istediğin antiyi kullana bilirsin eğer kabul ediyorsan sality.gen virüsünü göndereyim sana(bu virüsten sonra webroottan vazgectim) webroot ile bol bol zaman gecirin size mutluluklar dilerim seve seve![]()
sality.gen namı değer musallat virüsünün linkini bulamazsin ancak bulasmıs bilgisayardan taze taze alabilrsin elimde taze taze bir tane var istersen hemen atayım sen yeterki iste ben senin bilgisayara bulastırmanın bir yolunu bulurumemrah gonder diyicem de e posta lar zararlı yazılım kabuletmıyor sen bana bi linki ver ben deniyim oyle ise : )
Gelin bu abinizi dinleyin. Virüs programı kurup performansınızdan ödün vermeyin. Windows'un kendi güvenlik duvarına ve Defender'a 3 ay süre verin. Ardından sonuçlar için NPE veya kaspersky rescue disk ile bilgisayarınızı taratın. Defender gerçekten başarılı.
isitorum bunu hemen atmalısın ısrar ediyorum : ) lütfen hemen atsality.gen namı değer musallat virüsünün linkini bulamazsin ancak bulasmıs bilgisayardan taze taze alabilrsin elimde taze taze bir tane var istersen hemen atayım sen yeterki iste ben senin bilgisayara bulastırmanın bir yolunu bulurum![]()
sonra bilgisayarım coktu bilmem ne oldu aglamak sızlamak ortalıgı kariştirmak yok ama kendin kaşindinisitorum bunu hemen atmalısın ısrar ediyorum : ) lütfen hemen at
emre sen göndermemenın yollarını mı arıyon nedir gönder diyom kaç kez tekrarlıyıcam esedi tercih ettiğine göre yazılım konusunda kı bılgı düzeyin ortada zaten :bsonra bilgisayarım coktu bilmem ne oldu aglamak sızlamak ortalıgı kariştirmak yok ama kendin kaşindin![]()
benim yazılım bilgimi ölcecek kadar bilgilimisin evlat yoksa klavyenin arkasında oturup onune gelen herkese ben cok iyi anliyorum sen anlamıyormusun mu diyorsunemre sen göndermemenın yollarını mı arıyon nedir gönder diyom kaç kez tekrarlıyıcam esedi tercih ettiğine göre yazılım konusunda kı bılgı düzeyin ortada zaten :b
dostum ben skype kullanmıyorum sırf sen dosya atıcan diye de yeni bi tane açamam ayrıca skype zararlı dosyaları yuklemeyi kabul etmez sana net e yukleyip link at dedim eğer bunu yapmayı bilmiyorsan de yardımcı olayımbenim yazılım bilgimi ölcecek kadar bilgilimisin evlat yoksa klavyenin arkasında oturup onune gelen herkese ben cok iyi anliyorum sen anlamıyormusun mu diyorsunozelden bana skype adresini atarmısın şimdi eğlence zamanı
![]()
Sen anlaşılan virüs konularında yenisin kardes daha önce kimseye virüs atmamışsın bellidostum ben skype kullanmıyorum sırf sen dosya atıcan diye de yeni bi tane açamam ayrıca skype zararlı dosyaları yuklemeyi kabul etmez sana net e yukleyip link at dedim eğer bunu yapmayı bilmiyorsan de yardımcı olayım