En iyi anti virüs hangisi (2015)

faithvalues

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi kullandığım tüm anti vürüsler içinde en iyi olanı size anlatmak istedim (norton..bitdefender..gdata..kasperky.esednod32..panda..malware..avira..mscafe..avast..microsoft securuty) bunlar genelde en çok kullanılanlar ve ben hepsinin tek tek belirli süreler içerisinde denedim ama hiç biri webroot kadar hızlı güvenilr değildi asla sistemi kasmaz fark dahi etmessiniz çalışırken üstelik boyutu düşük ama koruma mukemmel bazı kaynaklarda 2015 in sonuna doğru en iyi olarak seçilme ihtimalı olabileceği söyleniyor bence bu anti dışında pc nızde farklı bi tane varsa kaldırın ve hemen bunu kurun derim( 6 aylık ücretsiz lisans veriyo sitesinde kayıt formunu doldurduktan sonra ) tavsiyem üzerine kuranlar sonrasında bana tşk. ederler :)

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
360 da çok iyi ben onu kullanıyodum en memnun kaldığım oydu

faithvalues

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben şu an için webroota rakip tanınımyorum kullananlar da genelde bu fikirde olurlar

tarik1968

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Bir Antivirüsün kaliteli ve başarılı olduğunu gösteren tek bir ölçü var o da dünya bağımsız test firmalarının muhtelif zamanlarda yapmış oldukları testlerde çıkan sonuçlardır webroot bu testlerde kaçıncı sırada tabi ki son sıralarda o nedenle sizlerin webrootu beğenip beğenmeniz tabi ki sizin bileceğiniz iş ben bir şey diyemem ama ben şahsen kullandığım ürünün başarılı bir ürün olmasından gurur duyuyorum çünkü bana güven veriyor o nedenle de ben 3 bilgisayarımda Bitdefender kullanıyorum yapılan testlerde sürekli 1. oluyor. Fiyat konusunda da çok uygun örneğin pahalı olan Kaspersky den daha ekonomik tavsiye ederim.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Bende kendi bilgisayarımda Webroot kullanıyorum Malwarebytes' le beraber piyasada bulununan bir cok virüsle karşilaştim virüslu hdd leri kendi bilgisayarımda taratarak temizledim hem sistem performansı konusunda hem de işini iyi yapması konusunda gercekten cok iyi (Daha once Eset Nod 32 kullanıyordum sürekli herseyi sildiği için Esetten vazgecmek zorunda kaldim) ben cok memnunum geldiki yapilan testlere bence gercek hayat daha onemli gercek tecrubeler daha onemli bu gibi konularda

faithvalues

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
webroot son sırada mı arkadaşım sen bı yerde hata yapıyorsun sitelerde adminlerin kendi kişisel bilgileri doğrultusunda yaptıkları sıralamayı sanırım bağımsız şirketler e ait diye biliyon yada oyle bilmeye çalışıyon sana bi önerim bunu netten aratırken yabancı kaynaklara bak ve sıralamayı yapan şirket adını da bi yere not alıp araştır ancak bu şekılde doğru bilgiye ulaşabilrsin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bir Antivirüsün kaliteli ve başarılı olduğunu gösteren tek bir ölçü var o da dünya bağımsız test firmalarının muhtelif zamanlarda yapmış oldukları testlerde çıkan sonuçlardır webroot bu testlerde kaçıncı sırada tabi ki son sıralarda o nedenle sizlerin webrootu beğenip beğenmeniz tabi ki sizin bileceğiniz iş ben bir şey diyemem ama ben şahsen kullandığım ürünün başarılı bir ürün olmasından gurur duyuyorum çünkü bana güven veriyor o nedenle de ben 3 bilgisayarımda Bitdefender kullanıyorum yapılan testlerde sürekli 1. oluyor. Fiyat konusunda da çok uygun örneğin pahalı olan Kaspersky den daha ekonomik tavsiye ederim.
////////////////////////////////webroot son sırada mı arkadaşım sen bı yerde hata yapıyorsun sitelerde adminlerin kendi kişisel bilgileri doğrultusunda yaptıkları sıralamayı sanırım bağımsız şirketler e ait diye biliyon yada oyle bilmeye çalışıyon sana bi önerim bunu netten aratırken yabancı kaynaklara bak ve sıralamayı yapan şirket adını da bi yere not alıp araştır ancak bu şekılde doğru bilgiye ulaşabilrsin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

////////////////////////////////webroot son sırada mı arkadaşım sen bı yerde hata yapıyorsun sitelerde adminlerin kendi kişisel bilgileri doğrultusunda yaptıkları sıralamayı sanırım bağımsız şirketler e ait diye biliyon yada oyle bilmeye çalışıyon sana bi önerim bunu netten aratırken yabancı kaynaklara bak ve sıralamayı yapan şirket adını da bi yere not alıp araştır ancak bu şekılde doğru bilgiye ulaşabilrsin

tarik1968

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Bu linkte webroot'un test sonuçları var bir bakın ona göre değerlendirin http://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/manufacturer/webroot/windows-7/ bu test sonucuna bakıldığında webroot'un performans konusunda en yüksek puanı aldığı ancak en önemli konu olan güvenlikte ise ne kadar yetersiz olduğu açıkça görülüyor bir de BITDEFENDER'in sonuçlarına bakın her zaman dünya lideri bunu ben demiyorum dünya bağımsız test firması AV TEST diyor.Test firmalarının yaptıkları testler benim için önemli değil diyen arkadaşlar için ne önemli bende merak ediyorum doğrusu.

faithvalues

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu linkte webroot'un test sonuçları var bir bakın ona göre değerlendirin http://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/manufacturer/webroot/windows-7/ bu test sonucuna bakıldığında webroot'un performans konusunda en yüksek puanı aldığı ancak en önemli konu olan güvenlikte ise ne kadar yetersiz olduğu açıkça görülüyor bir de BITDEFENDER'in sonuçlarına bakın her zaman dünya lideri bunu ben demiyorum dünya bağımsız test firması AV TEST diyor.Test firmalarının yaptıkları testler benim için önemli değil diyen arkadaşlar için ne önemli bende merak ediyorum doğrusu.
ordaki tarihe dikkat etmeni isterim tarık 2013 diyo biz 2015 teyiz yani iki yıl oncesinde bu süre zarfında nerede ise baştan yenilendi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
webroot? fos... 2 yıl önce pirıldamış sonrası fıs..

tarik1968

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Ne diyeyim forum da bu programı kullanan topu topu 3 kişisiniz bu kadar kendini kanıtlamış kaliteli yazılımlar varken (Kaspersky,Bitdefender,Avira,Norton gibi) webrootu kullanman da enteresan bir durum Webrootla sana mutlu günler dilerim.

faithvalues

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne diyeyim forum da bu programı kullanan topu topu 3 kişisiniz bu kadar kendini kanıtlamış kaliteli yazılımlar varken (Kaspersky,Bitdefender,Avira,Norton gibi) webrootu kullanman da enteresan bir durum Webrootla sana mutlu günler dilerim.

tşkler :) ama o saydıklarını kullandım ben hep bence sende bi webroto dene derim ücretsiz altı aylık lisans sonuyor zaten

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
dostum samimi soyle hangi virüslerle karşilaştin simdiye kadar cok merak ediyorum boyle kendinden emin konusuyorsun senin kaliteli dediğin yazılımlari ben daha iyi tanıyorum ben reklam yapmıyorum burda işini hangi yazılım iyi yaparsa ben onunla calısırım o dun eset nod 32 di bu gun webroot yarın hangisi işini iyi yaparsa o olacak baskalarının ne kullandıgı benı ilgilendirmez kendi yasadıgım tecrubeler beni ilgilendirir

tarik1968

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Ben şimdiye kadar Kaspersky, Norton, Eset ve son olarakta Bitdefender kullandım. Bugüne kadar da hiçbir virüsle karşılaşmadım çünkü uzun süre kullandığım Bitdefender ve Kaspersky buna izin vermedi. Ayrıca Kaspersky ile Bitdefender sayesinde bilgisayarıma format atmayı unuttum. Kasperskyi de pahalı olduğu için bıraktım yoksa çok kaliteli bir yazılımdır. Eset desen yol geçen hanı gibiydi sistemi kasmıyordu ancak koruma zayıftı onun yüzünde çoook format attım bilgisayara. Benim bu eleştirisel yazıları yazma sebebim şuydu bizim insanımızın şöyle bir özelliği var ben başarılı olan firmaları kullanmaktan memnundum ama bu programları bir çok kişi kullanıyor ben onlardan ayrıcalıklı olayım onlardan farklı olayım herkesin kullandığını kullanmayayım diye düşünmesi yoksa kişi webroot kullanıyor bu beni rahatsız etmiyor yazılımdan memnunsa bana ne ancak ben dünyada 500 milyon kullanıcı sayısına ulaşmış, veritabanı bir çok firma tarafından da kullanılan çift yönlü güvenlik duvarına sahip olan ve testlerde 1.liği Kaspersky ile paylaşan (tabii siz şimdi amma da reklam yapıyor diyeceksiniz ama Bitdefender benim babamın malı değil) Bitdefenderin dünya sıralamasında en üst sıralarda olmasından da gurur duyanlardanım.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Bit defender evet cok iyi bi antivirüs firmasıdır işinide gercekten iyi yapanlardan ama kasperskyi için aynı fikirde değilim. Bit defender in eksi yanı performansı zayıf bilgisayarlari çökertmesi, cok agır bi program eger güvenlik satiyorsanız musterilere kurumsal dusunmeniz gerekir ornegin 2 gb rami olan bi bilgisayara bit defender kuramazsiniz bilgisayar mahvolur.geldiki sizin bakıs acınıza gore o zaman ben farklı olmak dusuncesindeysem afedersiniz ama sizde o zaman sürü psikolojisiyle hareket ediyorusunuz her ikiside yalnıs bakıs acisi dogru olan iyi bir arastirmacı olmalısınız. siz sadece kendi bakıs acısınızdan bakıyorsunuz guvenlik antıvirüs konusunda son kullanıcı oldugunuz için de bu normal gayet buna bisey demiyorum iyi günler iyi forumlar dilerim

faithvalues

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bit defender evet cok iyi bi antivirüs firmasıdır işinide gercekten iyi yapanlardan ama kasperskyi için aynı fikirde değilim. Bit defender in eksi yanı performansı zayıf bilgisayarlari çökertmesi, cok agır bi program eger güvenlik satiyorsanız musterilere kurumsal dusunmeniz gerekir ornegin 2 gb rami olan bi bilgisayara bit defender kuramazsiniz bilgisayar mahvolur.geldiki sizin bakıs acınıza gore o zaman ben farklı olmak dusuncesindeysem afedersiniz ama sizde o zaman sürü psikolojisiyle hareket ediyorusunuz her ikiside yalnıs bakıs acisi dogru olan iyi bir arastirmacı olmalısınız. siz sadece kendi bakıs acısınızdan bakıyorsunuz guvenlik antıvirüs konusunda son kullanıcı oldugunuz için de bu normal gayet buna bisey demiyorum iyi günler iyi forumlar dilerim
mrb benimde webrotu onerme nedenım zaten diğer antilen eksileri ben ıkı yıl içeriisnde birçoğunu denedim webroot her sistemde yuksek performans gösteriyoı ve koruması da oldukça iyi ve bu konuda benim kadar samimi olarak bi irdeleme yapmış olan kişilere pek rastlamadım genelde bi iki anti kullanıp direk kişisel fkirlerini yazıyolar genelde

Teknolojik Onur

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Tabiki AVİRA,fazla bellek tüketirse devre dışı bırak 1-2 haftada bir taratabilirsin.Ama yok hep açık dursun diyorsan MSE kullanabilirsin.

faithvalues

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben avirayı da kullandım koruma konusunda belki webroot ıle yarışabilr ama performans bakımından kesinlikle webrootun yanından dahi geçmez

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Arkadaşlar ben de 360 kullanıyordum fakat muhasebe programının bazı dosyalarını kafasına göre virüs gördüğünden silmiş.Bir kaç gün iyi kalayladım firmayı.Neyse muhasebe programının müşteri temsilcisini aradım sağolasın bütün her şeyi tamamladı yedekten te kurdu programı.En son Baidu antivirüs programını kurdu.Hem bilgisayarı kasdırmaz hem güvenilir hemde kaliteli dedi. Şu an kullanıyorum gayet güzel terk eksiği Türkçe dil desteği yok şu an.

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
En iyi Antivirüs sensin.

goa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3 senedir kullanmıyorum, sadece işletim sistemi değiştirirsem format atıp kurulum yaparım :) @Neutral doğru demiş :D

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Ben kaspersky kullaniyorum. Okdukca iyi.

ylodmr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
webroot mebroot falam hikaya gelmiş geçmiş en iyisi nor360 tabi kullanmasını bilene

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Hep aynı konular. Çok az araştırın ondan sonra konu açın arkadaşlar.

xrasimx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
en iyisi usb disk security ve eset kullanın. başka hiç birseye ihtiyacanız olmaz !

Akut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaspersky kullandım, bu güne kadar ağrımadım incinmedim :)

faithvalues

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bu kullandıklarınızın hepsini belirli süreler içerisinde kullandım ve oyle webroot ta karar kıldım ve içinizde bu anlamda benim kadar tecrubelı ve samimi olarak bu konuda araştırma yapmış biri olabileceğine inanmıyorum

alikonder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Emsisoft Anti-Malware denediniz mi bir deneyin derim.