Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dcmag belli müzik kesimlerine ve ülkelere (ingiltere ,hollanda) hitap ediyor. Trance,elektro. Biraz daha global ki yıllardan beri belirleyici adres thedjlist.com bence. Tabi onunda suyu çıkmış durumda youtube ile patlama yapan dj sayısına paralel bu siteyede yansıdı. DJmagda türk görmek imkansızdır daha doğrusu yerel dj göremezsin.
Yaklaşık 5 Yıllık bir ASOT (A State of Trance) dinleyici olarak, Ben Armin'e oy vermiştim..Yanlış hatırlamıyorsam da O kazanmıştı..Bu seneki en büyük değişiklik yine yanlış hatırlamıyorsam Tiesto'nun 3lüğe gerilemiş olmasıydı..Guetta kapmış 2liği..Valla ne yalan söyleyeyim hiç yakışmamış ona 2lik..Sevemedim bi türlü o elemanı..
Ama Armin'in yanında oy verilecek o kadar çok eleman var ki: Tiesto, Above & Beyond, Dash Berlin, Nic Chagall, Yuri Kane, 4 Strings, Paul van Dyk, BT, Lange, Sied van Riel, Myon & Shane 54, Aly & Fila, Leon Bolier, Filo & Peri, W & W, Thomas Bronzwaer, Markus Schulz, TyDi, Gareth Emery, Onova, Signum, RAM, Radion 6, M6, Ronski Speed ...ve Daha Kimler Kimler..
Gelde birini diğerlerinde ayır...
Valla Trance olsun da çamurdan olsun..Hele Vocal Trance daha da güzelleşiyor gün geçtikçe..
tiesto artik kazandıgı serveti ve şöhreti harcamakla mesgul, zevk olsun birazda is olsun diye müzik yapiyo adam. Antalya'da röportaj yapmistik kendisiyle eski heyecanım yok diye kendisi demisti. hayatımda gördügüm en cool rahat adamdı. ilk 3'te degil ilk 10da olmasi bile tamamen eski ünü ve söhreti.