En İyi 10 Torrent Sitesi

kwonmusti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Konuyu açan muhterem kardeşim !

Bir konu üzerinde yeteri kadar bilginiz mevcut değilse lutfen konu açmayınız. !

Bu liste en iyiler olmamış en iyiler için çok çok farklı bir sıralama yapmak gerekir konu başlığını en iyi 10 torrent sitesi yerine lutfen yeni başlayanlar için 10 torrent sitesi olarak değiştiriniz lutfen..

PanxeR

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Konuyu açan muhterem kardeşim !

Bir konu üzerinde yeteri kadar bilginiz mevcut değilse lutfen konu açmayınız. !

Bu liste en iyiler olmamış en iyiler için çok çok farklı bir sıralama yapmak gerekir konu başlığını en iyi 10 torrent sitesi yerine lutfen yeni başlayanlar için 10 torrent sitesi olarak değiştiriniz lutfen..

arkadaşım konuyu açan KENDİ TOP 10 unu oluşturmuş....
herkez için farklıdır bu biri isohunt u 1 e koyar biri prite yi biri zamundayı..
:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

herkez kendi listesini yapsın gerçek top 10 listesi ne ulaşmak için

arşiv / hız / ratio / üyelik analizleri yapmak gerekir....:hammer:

acaba gözünüz görmüyor mu :cursing:

bu yorum u yapmadan önce tıkladığın link bir tekrar edeyim...

Bizim listemiz bu peki sizin listeniz nedir?

empati2001

Asistan
Reaksiyon puanı
2
yerli bitturk ve leechturk
yabancı demonoid

bitturk.net çok kaliteli her zaman güncel içerik sunuyor fakat bitturk.net te açılır pencere reklamı ve içerik reklamları sitede gezinirken çok bunaltıyor.
leechturk daha ciddi görünüyor site tasarımını yenilediler hoş olmuş.

damapika

Asistan
Reaksiyon puanı
0
zamunda.net arena.bg.com bunlar abi bende ikisinde üyeligi var

kralllar hemde

kwonmusti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşım konuyu açan KENDİ TOP 10 unu oluşturmuş....
herkez için farklıdır bu biri isohunt u 1 e koyar biri prite yi biri zamundayı..
:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

herkez kendi listesini yapsın gerçek top 10 listesi ne ulaşmak için

arşiv / hız / ratio / üyelik analizleri yapmak gerekir....:hammer:

acaba gözünüz görmüyor mu :cursing:

bu yorum u yapmadan önce tıkladığın link bir tekrar edeyim...

Bizim listemiz bu peki sizin listeniz nedir?

Ben konuyu açan arkadaşımıza bu söylemde bulundum siz arkadaşımızın avukatı değilsiniz herhalde bırakın konuyu açan kişi cevap versin değilmi?

Bu gibi konularda fazla kasılmak kendinizi sıkmak iyi değildir b.sayar başında fıtık olabilirsiniz ortamıda fazlası ile gerebilirsiniz zaten bu durumda mesajınızada fazlası ile yansımış sakin olmakta ve düşünmekte her zaman fayda vardır genç arkadaşım.

Bu konu başlığı yeni başlayanlar için torrent siteleri idealdir ama en iyi torrent siteleri dediğiniz zaman burada bilgi ve araştırma eksikliği ortaya çıkar konuyu açan arkadaşımız en iyi derken kıstasları nedir? neye göre karar veriyor bu kadar zamandır paylaşım ortamı içinde görevler almış biri olarak ben karar veremiyorum. Kendi mesajınızda zaten konunun düştüğü durumu yanıtlamış bana cevap veriyorsunuz ne siz nede konuyu açan arkadaşım bu konuda otorite değilsiniz dolayısı ile yazdığınız mesaj içinde farkında olmadan cevabıda veriyorsunuz konuyu çok iyi gördüğüm analiz ettiğim aşikar...

Son olarak bu kadar kendinizi kasmadan,sıkmadan konu başlığını okuyun sevgi ile kalın..:)

scofield0282

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yerli adına favori özel trackerım olan arena ve bulgar sitesi olan zamunda dışında kanımca halk'a açık torrent siteleri arasında bir sıralama olmuş ki zaten torrent diyince ilk akla gelen de halka açık olmasıdır yani üyelik gerektirmeyen trackerlar olması. her ne kadar kişisel tercihim halk'a açık trackerlar yönünde olmasa da ...

KnUcLeS

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Zamunda'da davetiye sistemi yok diye biliyorum ben de bazı zamanlar üyelikleri açıyorlar şanslıysanız yakalarsınız. En beğendiğim tracker ise tabi ki zamunda. Yıl farketmiyor neredeyse tüm sunumlarda rahat 300-400 kb/s bulabilirsiniz en az.

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77

ByKaMiKaZe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
20
torrenti torrent yapan seeder sayısıdır. 2 site içindeki seederların resimlerini çekip göndereyim siz karan verin hangisi daha iyi. en cok bahsi gecen site zamunda olduğu için o, ve benim foverim torrentleech den örnek vereyim

Zamunda
KYi3R.jpg

TorrentLeech
XKeNO.jpg

ikisi arasındaki açık ara farkları dile getirmek gerekirse
Zamunda
1162 kişi dosyayı indirmiş
seed eden 466 kişi

TorrenLeech
9895 kişi dosyayı indirmiş
seed eden 1342 kişi

leech in ratio ya önem vermesi zamun danın önem vermemesi her sitenin +ları -leri var mutlaka. Zamunda da olan leech de olmayabilir leech de olan zamunda da olmayabilir. Güncel dosyalarsa kişisel fikrim leech :)

garfi

Asistan
Reaksiyon puanı
2
tek başına Zamunda.net herkeze yeter.ratio sınırı yok.

kwonmusti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

eddiebg

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Torrentleech keisnlikle acik ara en iyilerinden. Üye olmakta epey zor ve sans isi. Davetiyeleri cok zor bulunuyor.

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Bu btracs.com torrent sitesi değil galiba? Davetiye takibi mi yapıyor?

hyshot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Revolution da çok iyi bir torrent sitesi.

---------- saat 23:14 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:14 eklenmişti ----------

Bu btracs.com torrent sitesi değil galiba? Davetiye takibi mi yapıyor?

Üye alımlarının açık olup olmadığını haber veriyor.

SHaDeWRoX

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Herkes aldığı performansa sitelere en ii dior zaten Benm Favorim FTN ve TL

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135

eoktay

Asistan
Reaksiyon puanı
7
www.zamunda.net üyeliğim var çok hızlı indiriyor gerçekten bazen 1 mb/s ile dosya çekiyorum.türk torrent sitelerinde de bitturk bazen siteye ulaşılamıyor olsada güzel.demonoid ve başka torrent sitelerine de üyeliğim var ama en güzeli bu ikisi bence.program ve oyunlar için zamunda filmler için bitturk

ByPsychooo

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Demonoid ve piratein olmadığı bir habere haber diyemiyeceğim. İsohunt, pirate ve demonoid yeter artar. Bazen bulamadığım şeyleri google ile bulabiliyorum bilimum torent sitesinden. Türk yapımı mal film ve dizilerle aram olmadığı için türk siteleri de kullanmıyorum. Zaten yüksek hız ve kaliteli paylaşım göremedim türk sitelerinde.

+1 :thumbup1: Demonoid niye yok?

KnUcLeS

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Zamunda'da ki 400 seeder'ı küçümsememek 1 kişinin seed ettiği dosyada bile 300-400 kb/s yi falan görmüşlüğüm var:)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
konu hortlayınca bir an yeniden liste oluşturuldu sandım. :)

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55
Zamunda'da birçok dosya "bulgarca" olarak paylaşılıyor. Bu bir dezavantaj. (Oyun mod.larından bahsediyorum) Ayrıca müzik için de Zamunda biraz arkada. Bunun dışında ratio sistemi harika. :D Torrentleech ise birçok konuda Zamunda'nın ilerisinde. Ama ratio yüzünden Zamunda. :D

Kaplan7

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Leechtürk listede yok.Halbuki en iyilerinden bir tanesidir.Eksik olmuş.

apaci00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TORRENT SİTEMİZ AÇILMIŞTIR. DOSYA PAYLAŞMAK SURETİYLE 50 KİŞİYE V.I.P ÜYELİK VERİLECEKTİR.

www.torrentdream.com

---------- Post added at 13:04 ---------- Previous post was at 13:02 ----------

TORRENT SİTEMİZ AÇILMIŞTIR. DOSYA PAYLAŞMAK SURETİYLE 50 KİŞİYE V.I.P ÜYELİK VERİLECEKTİR.

www.torrentdream.com