• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

En İğrenç Kaza !!!

DaY_WalkeR

Profesör
Çinde Bir Balık Yağı Fabrikasına Götürülen Bir Balinanın Yolda Başına Gelen Kazadan Sonra Yolun Temizlenmesi 5 Saat Kokunun Gitmesi İse Tam 6 Gün Sürmüş...

1341.jpg

19262.jpg

Bu gün midemizi kaldırmaya yemin mi ettiniz arkadaşlar.Artık bunun gibi bir konu daha görürsem kusacam ya. :(

bu çinlilerde ne bulsa yiyiyorlar. balina yenir mi arkadaşım ya? tamam denizden babam çıksa yerim de balina için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

balinayaı yemiyorlar. balina yağı çok değerli. ayrıca neden kapalı bir araç ile götürmemişler ya da parça parça?

kafası çalışmıyor bunların...

ıykkkkkkk midemm alt üst olduu tamda mutfağın yolunu tutayım derken:(

onair' Alıntı:
bu çinlilerde ne bulsa yiyiyorlar. balina yenir mi arkadaşım ya? tamam denizden babam çıksa yerim de balina için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
yav babanı yiyon balinayı yemiyon seçici yamyam :D

şiir yazacaktı bak ilham gitti resimlerden sonra koymayın bi daha bu resimleri :D boşver yaz sen ama aruzla yaz bu sefer :D

bdco' Alıntı:
onair' Alıntı:
yav babanı yiyon balinayı yemiyon seçici yamyam :D

seçerim tabikide. babamı yerim daha iyi, en azından onu temizlemek 5 saat, kokunun gitmesi içinde 6 gün beklemeye gerek yok dimi :D :P

:D :D :D ne evlat ama babasını hiç acımadan hunharca seçerek yiyo tarih seni affetmeyecek :D

ben tarihi affettim mi ki o beni affetsin bdco :D

tabiiki ne sandın dostum :D hiç barışmadık ki :P gerçi üniversite sınavında az kalsın Gazi-Tarih bölümünü tutturuyordum ama 2 puancıkla gitti :)

yav sen babanı yiyodun nerden nereye neyse ben yatıyom sen yemeye devam ama bence yeme :D

Teşekkürler resimler için,
Balinanın başına gelenler zaten yakalanırken gelmiş... ;)

balina "şimdi s*çtık işte" diyip bir de bunu uygulamaya dökmüş. ne var bunda :)