En Hızlı Tesla

alierdems

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
21
En Hızlı Tesla Modelleri - 0-100 km/h Hızlanma Sürelerine Göre Sıralama

Tesla'nın elektrikli araçları, yüksek performansları ve hızlanma süreleriyle dikkat çekiyor. İşte 0-100 km/h hızlanma sürelerine göre sıralanan en hızlı Tesla modelleri:

1️⃣ Tesla Model S Plaid

• 0-100 km/h: 2.1 saniye
  • Maksimum Hız: 322 km/h
  • Güç: 1.020 beygir
  • Özellikler: Tesla'nın en hızlı modeli, inanılmaz hızlanma ve üst düzey performans sunuyor. Model S Plaid, süper spor arabalara rakip olacak kadar güçlü!

2️⃣ Tesla Model X Plaid

• 0-100 km/h: 2.6 saniye
  • Maksimum Hız: 262 km/h
  • Güç: 1.020 beygir
  • Özellikler: Bu SUV, yüksek hızlanma kapasitesine sahip olmasının yanı sıra geniş iç hacmi ve çok yönlü kullanım sunuyor. Hem hızlı hem de aile dostu!

3️⃣ Tesla Cybertruck Cyberbeast

• 0-100 km/h: 2.6 saniye
  • Maksimum Hız: 209 km/h
  • Güç: 845 beygir
  • Özellikler: Cybertruck'ın tasarımı oldukça dikkat çekici. Elektrikli bir pickup olmasına rağmen etkileyici hızlanma performansına sahip. Güçlü motoru ve dayanıklılığıyla öne çıkıyor.

4️⃣ Tesla Model 3 Performance

• 0-100 km/h: 3.1 saniye
  • Maksimum Hız: 261 km/h
  • Güç: 510 beygir
  • Özellikler: Model 3, Tesla'nın en uygun fiyatlı yüksek performanslı elektrikli aracı. Hızlanma süresi, spor arabalarla yarışacak kadar hızlı!

5️⃣ Tesla Model Y Performance

• 0-100 km/h: 3.5 saniye
  • Maksimum Hız: 250 km/h
  • Güç: 456 beygir
  • Özellikler: Model Y, kompakt SUV kategorisinde yer alıyor, ancak performansı şaşırtıcı derecede yüksek. Hem hızlı hem de pratik!

6️⃣ Tesla Model S Long Range

• 0-100 km/h: 3.2 saniye
  • Güç: 670 beygir
  • Özellikler: Uzun menzil isteyenler için ideal bir seçenek. Plaid versiyonuna göre biraz daha yavaş, ancak hala çok güçlü.

7️⃣ Tesla Model X Long Range

• 0-100 km/h: 3.8 saniye
  • Güç: 670 beygir
  • Özellikler: Model X Long Range, geniş aileler için yüksek performans sunarken uzun yolculuklar için de mükemmel bir menzil sağlıyor.

(Gelecek) Tesla Roadster

• 0-100 km/h: 1.9 saniye (Tahmini)
  • Maksimum Hız: 400+ km/h
  • Güç: Henüz açıklanmadı
  • Özellikler: Tesla Roadster, en hızlı Tesla olmayı vaat ediyor. Yüksek hız ve inanılmaz hızlanma süreleriyle piyasaya çıkması sabırsızlıkla bekleniyor.

sizce hangi Tesla modelini tercih edersiniz? Yüksek hız, uzun menzil veya her ikisi bir arada? Yoksa Tesla dışında farklı bir marka mı tercih edersiniz? Forumun altında paylaşabilirsiniz! 🚗

Sefa Akbudak

Asistan
Yönetici
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
90
Güzel bir Rehber olmuş

aKuu

Asistan
Reaksiyon puanı
38
elektrikli araçlar benim için her zaman içten yanmalı motora göre geri planda. içten yanmalının hissiyatı çok ayrı.

alierdems

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
21
elektrikli araçlar benim için her zaman içten yanmalı motora göre geri planda. içten yanmalının hissiyatı çok ayrı.
ben hep yeni teknoloji neyse ona yönelmeye çalışırım şuanki araçtan memnun olsam bile tesla ya geçmeye hayır demem

aKuu

Asistan
Reaksiyon puanı
38
ben hep yeni teknoloji neyse ona yönelmeye çalışırım şuanki araçtan memnun olsam bile tesla ya geçmeye hayır demem
açıkcası özellikleri çok cezbediyor. deneme imkanı bulsam ben de denemek isterim. hatta kısa süreli sahip olmak da isterim ama kesinlikle uzun vadede isteyeceğim araçlar değil Tesla ve diğer elektrikli otomobiller.

alierdems

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
21
açıkcası özellikleri çok cezbediyor. deneme imkanı bulsam ben de denemek isterim. hatta kısa süreli kullanmak da isterim ama kesinlikle uzun vadede isteyeceğim araçlar değil Tesla ve diğer elektrikli otomobiller.
sadece hissiyattan dolayımı farklı sebepleride varmı şahsen bi corvette olsa teslanın yüzüne bakmam

aKuu

Asistan
Reaksiyon puanı
38
sadece hissiyattan dolayımı farklı sebepleride varmı şahsen bi corvette olsa teslanın yüzüne bakmam
birçok etken var alsında, dış görünüşü de vasat bana kalırsa teslanın. araç konsolu çok iyi olsa da alışılmışın dışı. elektrikli olması bana göre çok büyük bir dezavantaj. BMW 3 serisinin duruşuna değişmem Tesla'yı. :)

Qamoinas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
gelecekte çok daha artacağını düşünüyorum hocam

alierdems

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
21
birçok etken var alsında, dış görünüşü de vasat bana kalırsa teslanın. araç konsolu çok iyi olsa da alışılmışın dışı. elektrikli olması bana göre çok büyük bir dezavantaj. BMW 3 serisinin duruşuna değişmem Tesla'yı. :)
orası öyle hoacam zevkler renkler tartışılmaz sonuçta
Mesaj otomatik birleştirildi:

gelecekte çok daha artacağını düşünüyorum hocam
bende öyle düşünüyorum hocam tesla değilde genel oalrak elektirikli araçlar artıcak

aKuu

Asistan
Reaksiyon puanı
38
devir değişir, aynı kalmaz. ilerde belki bu elektrikli furyası bitebilir. nolacağı belli olmuyor.

alierdems

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
21
devir değişir, aynı kalmaz. ilerde belki bu elektrikli furyası bitebilir. nolacağı belli olmuyor.
yada elektirik fosil yakıtları bitirebilir hocam sonuçta fosil yakıtlarında bir sonu var

aKuu

Asistan
Reaksiyon puanı
38
yada elektirik fosil yakıtları bitirebilir hocam sonuçta fosil yakıtlarında bir sonu var
var tabi ancak elektrikli otomobillerin çok uzun süre tutunacağını sanmıyorum. birden çıktı birden söner mantığı. tarihte hep böyle. başka bir enerji kullanabilirler.

alierdems

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
21
var tabi ancak elektrikli otomobillerin çok uzun süre tutunacağını sanmıyorum. birden çıktı birden söner mantığı. tarihte hep böyle. başka bir enerji kullanabilirler.
daha önlerinde çok yol var hoacam ne olacağı belli olmaz uygun fiyata bu performans ı almak zor bence

aKuu

Asistan
Reaksiyon puanı
38
şarj istasyonu her yerde var mı bilmiyorum. gözlemlemedim. ben ankaradayım burada oldukça fazla var. ama küçük şehirlerde yaşayan nasıl şartlara sahip onu araştırmak gerek.

alierdems

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
21
şarj istasyonu her yerde var mı bilmiyorum. gözlemlemedim. ben ankaradayım burada oldukça fazla var. ama küçük şehirlerde yaşayan nasıl şartlara sahip onu araştırmak gerek.
biz ailecek çoğunlukla ülke içinde geziyoruz gittiğimiz çoğu benzinlikte yavaş yavaş elektirik istasyonları artmaya başladığını görüyorum.

aKuu

Asistan
Reaksiyon puanı
38
biz ailecek çoğunlukla ülke içinde geziyoruz çoğu benzinlikte yavaş yavaş elektirik istasyonları artmaya başladı.
fazla istasyon varsa iyi. şehir içindeki benzinliklerde de varsa iyi. örnek vereyim izmirin kınık ve bergama ilçesinde elektrikli şarj istasyonu yok. bergamada 1 2 petrolde var sanırım. gittiğimde dikkat etmiştim. taşraya da gelirse istasyonlar kolaylık olur. şu elektrikli otomobillerin tipini de düzgün yapsalar belki şans verileilir.

alierdems

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
21
yolculuk yaparken gidiceğin yere değilde yol üstündeki istasyonlara gitmen laazım

aKuu

Asistan
Reaksiyon puanı
38
bu da bir eksi maalesef.