En hızlı mozilla sürümü hangisi ?

srkn34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar az RAM yiyen ve HIZLI ve çok sekme açınca ÇÖKME YAPMAYAN takılmayan mozilla sürümü varmı yada bunlara en yakın sürüm nedir tavsiyelerinizi acil bekliyorum lütfen yardım edin..

ibrahimakyol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En hızlısına hiç denk gelmedim ne yazık ki :( nedense hangisini kurduysam bir süre sonra hem çok işlemci hem de ram harcamaya başladı. Google Chrome bile bu aralar öyle olmaya başladı, eski seriliğini kaybediyor sanki.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
14.01 bir hayli sorunlu bir sürüm (çökme, sitelere girmeme). hiç tavsiye etmem. Bir çok arakadaşım bu sorundan muzdarip. Beta olmasına rağmen 15 beta5 sürümü gayet hızlı ve sorunsuz. onutavsiye edebilirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
eski sürümlerde olur yeterki az kasan bi sürüm olsun önerilerinizi bekliyorum..tesekkurler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar lütfen bi yardım edin şöyle hızlı sorunsuz bi sürümü yok mu

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Memnun değilsen niye inat ediyosun Firefox da anlamak mümkün değil. Opera'yı denesene.

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Google Chrome kullanın beyler pişman olmazsınız ben çok memnunum her konuda :)

murat0288

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
13 çok güzel ve hızlı idi , 14 çok ottan ***tan bi sürüm, resimlerde flashlarda sıkıntı var....niye çıktı anlamadım 14

srkn34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
son sürümü yükledim 14.0.1 düne kadar sorunsuz çalısıyordu bugün durup dururken tıkanmaya kasılmaya başladı int sayfasını acıyorum 2. sekmeyi 3-4 dk acıyor bazen kitleniyor ve hiç bir yere tıklayamıyorum NEDEN? ÇILDIRICAM tamam vazgectim cok ram yesin (eklentiyle düşürdüm biraz zaten) yeterki tıkanmasın bi akıl verin...
chrome geçicem ama eklentiler yüklenmiyormuş.. o yüzden

HATA OLARK BU GELİYO

Uploaded with ImageShack.us

NOT: antivirus olarak eset smart security 4.2.71.2 kullanıyorum o yüzden mi?

blltlgn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
firefox her açıdan çok iyi bir tarayıcı ama ne var ki windows'ta bilgisayar mükemmel bile olsa donmalar yaşanıyor..
uzun zamandır Ubuntu kullanıyorum firefox'ta şimdiye kadar bir yavaşlama bile olmadı
google chrome o açıdan iyi sanırım hızlı tarayıcı, ben çok eskiden beri firefox kullandığım için chrome'u kullanmadım çok fazla :)

omeringen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
E denediniz de sonuç ne oldu anlamadım ? Güvenli kip ile de aynı sorunu yaptı mı ? Güvenli kip aslında bir nevi sorun tanılama için kullanılır, eğer güvenli kip ile sorunlar ortadan kalkıyorsa sıkıntınız büyük ihtimalle eklenti ya da yan uygulama kaynaklıdır.

veyselcelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
en hızlı sürüm hangisi çok saçma bir soru. geliştiriciler daha da hızlandırmak daha iyi hale getirmek için çalışıyorlar. en stabil ve en hızlı sürüm her zaman son sürümdür. bilgisayarınızda kalan kalıntılardan dolayı yavaş olduğunu düşünüyorsanız. firefox portable kullanın. tertemiz kurulum yapmış gibi olur. bütün firefox sadece tek klasörden çalışır.

http://portableapps.com/apps/internet/firefox_portable

S

SDN Okuru

SDN Okuru
firefox nightly kullanıyorum eklentimdede fastest fox var senelerdir chrome ile yarıştırıyorum kasmasan süper çalışıyor tek sorun ingilizce sürüm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Mozilla Aurora indir. Add onsdan Memory fox u ve Fastest Foxu kur. İşlem tamam.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
firefox nightly kullanıyorum eklentimdede fastest fox var senelerdir chrome ile yarıştırıyorum kasmasan süper çalışıyor tek sorun ingilizce sürüm
Fastet fox u bilmiyorum da nightly i bende kullandım İngilizcemin iyi olmasına rağmen insan türkçe istiyor , Chrome daha iyi şu anda

eflatun1957

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hic sormayin, makine cok yeni, ram yuksek, mozilla ozellikle donuyor sanki. Virus prg. taramasi var, ayrica int sekurity yuklu, bir sey bulamiyor tarayicilar, yine takiliyor. Makineyi ac kapa ayni :( HAcker saldirilari olabilir mi, yoksa mozilla'dan mi kaynaklaniyor, anlayamadim.

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Hic sormayin, makine cok yeni, ram yuksek, mozilla ozellikle donuyor sanki. Virus prg. taramasi var, ayrica int sekurity yuklu, bir sey bulamiyor tarayicilar, yine takiliyor. Makineyi ac kapa ayni :( HAcker saldirilari olabilir mi, yoksa mozilla'dan mi kaynaklaniyor, anlayamadim.

İlk Başta Son Sürüm Beta Kullanın => Mozilla Firefox 28 Beta 4

Sürümleri Burdan Takip Edebilirsiniz => https://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/

Adblock Plus,Adblock Plus Pop-up Addon,Firefox Tweak 3.0,Memory Fox eklentilerini kullanın ve eklentilerin tüm ayarlarını çekin.
Tema Olarak Mx4 temasını öneririm.
Plugin-Container.exeyi kapatın
Firefox açıp üst arama çubuğuna about:config yazıp gelen uyarıyı onaylayıp

Arkadaşlar dom.ipc.plugins.enabled;true girdisini false olarak değiştiriyorsunuz

ve görev yöneticisinden plugin-container.exeyi sonlandırıyorsunuz.

tarayıcıyı tekrar başlattığınız açılmıcak..açılsa bile kendiliğin 1-2 saniye sonra otomatik kapanacaktır.

ve son olarak burdaki http://forum.shiftdelete.net/mozill...fox-4-beta-donanim-hizlandirmasini-acmak.html donanım hızlandırması ayarını uygulayın.

sonuçlardan kendinizde memnun kalacaksınız :) üstteki ayarlar bende yapılı herhangi bir sorun yaşamıyorum son sürüm beta kullanıyorum.