En hızlı İdirme programı hangisi

Bilimzeka

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Şöyle gözle görülebilir süper hızlı bi indirme prog lazım ne indireyim gelişmiş olsun bide güvenilir olsun yan bi denedimbilg. çöktü :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
internet download manager en hızlısı derler ben katılmasamda. onu dene istersen zaten simdi herkes onu önerecek.

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Internet Download Manager kesinlikle.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Alayına internet download manager :mrgreen:

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Valla açıkcası ben inanmıyorum şu en hızlı olayına. Senin internetin ne kadar ise okadar verim alırsın ben idm ilede 700 ila 800 arası görüyorum orbit ilede bir farkını görmüyorum yani..

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
IDM, download ve upload hızlarının toplamını gösteriyor indirme yaparken o yüzden herkes onu en hızlı sanıyor. Bence hızlı yavaş yok hepsi aynı. Ancak tarayıcı yazılımlarının indirme hızları hiç iyi değil.

emre24

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Vallaha ben katılmıyorum bu en hızlı download programı işine. Piyasada Dolu program var flashget,Idm v.b Hepside hızlı indiriyor. Senin bence sormak istediğin soru şöyle olmalı "En kullanışlı indirme programı hangisi" diye. Internet download manager şuana kadar gördüğüm en kullanışlı download programı.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
İndirme yöneticilerin de en hızlı indirme olayı yoktur lakin geniş bantı en verimli şekilde kullanma olayı vardır :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Sana da heççç bi program beğendiremiyoruz :D

valla usta begenmemek degil bende kullanıyorum, ben sadece en hızlı en iyi düsüncesine katılmıyorum. sebebini söyleyim hicbir download yönetici sizin hattinizin el verdiginden daha hızlı indiremez bende jdown,idman, orbit hepsi yüklü bide hotfle premium var hepsi ayni hızda indiriyo sabit.:) En iyi olayina gelirsek en iyi olmak icin icinde digerlerinden fazla ve digerlerinde olmayan özellik barindirmasi lazim öle degilmi, en cok özellik jdownloaderda var zaten bilen biliyo özelliklerini simdi saymayayim. umraim aciklayici olabilmisimdir. :) yoksa niye begenmeyim deniyorum hepsini sonra fikrimi söylüyorum ama karsi fikirde olanlara bi lafim yok herkesin kendi bilgisayari sonucta kendi bilir hangi programi kullanacagini.:)

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
valla usta begenmemek degil bende kullanıyorum, ben sadece en hızlı en iyi düsüncesine katılmıyorum. sebebini söyleyim hicbir download yönetici sizin hattinizin el verdiginden daha hızlı indiremez bende jdown,idman, orbit hepsi yüklü bide hotfle premium var hepsi ayni hızda indiriyo sabit.:) En iyi olayina gelirsek en iyi olmak icin icinde digerlerinden fazla ve digerlerinde olmayan özellik barindirmasi lazim öle degilmi, en cok özellik jdownloaderda var zaten bilen biliyo özelliklerini simdi saymayayim. umraim aciklayici olabilmisimdir. :) yoksa niye begenmeyim deniyorum hepsini sonra fikrimi söylüyorum ama karsi fikirde olanlara bi lafim yok herkesin kendi bilgisayari sonucta kendi bilir hangi programi kullanacagini.:)

O dediğin programları ben de kullandım. Premium üyeliklerde zaten fark etmiyor idm hattın el verdiği ölçüde maksimum kullanıyor zaten internete de giremiyorsunuz o arada :D indirme yöneticisi seçiminde en kullanışlıyı seçilecekse bu da orbit ve idmandır :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
ben jdownloader kadar kullanıslı herseyi icinde barindiran baska program görmedim zaten orbit ve idman baska jdownloader baska kategoride kıyaslamayak gereksiz. jdown kullanırken gözle görülür düsüs olmadan nette dolasabiliyorum hemde download hızı hic düsmeden. chrome+jdownloader mükemmel ikili diyorum baskada bisey demiyorum.

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Ben olsam bu soruyu nerden dosya indiriyim diye sorardim neden senin altinda ferrari olsun gittigin yola gore hizin degisir.. :)

metallica91

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İndirme yöneticilerin de en hızlı indirme olayı yoktur lakin geniş bantı en verimli şekilde kullanma olayı vardır :D

Katılıyorum. En hızlı indirme olayı demek yanlış oluyor, var olan hızınızı en iyi şekilde kullanmak desek daha doğru olur. Bunuda idm gayet iyi yapıyor.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Amaç sadece hız ise, IDM kaynak kullanımı (sömürüsü de diyebiliriz) konusunda en iyisi. Hem de epeyce uzun bir zamandır. Bunu IDM ile kuyruğu başlat diyerek, 4'erden dosya çekerek görebilirsiniz. Ayrıca her türlü hız testini de yapabilirsiniz. Ki ben geçmiş dönemde bunu denemiştim. 4-5 ayrı indirme yöneticisi ile, Rapidshare premium hesaptan aynı dosyayı çekmiştim. Evet açık şekilde fark var arkadaşlar. Kazanan net bir şekilde IDM idi. Söylediğim gibi bu uzun zamandır böyle ve değişmedi. En hızlısı IDM, ancak barındırdığı özellikler ve kullanım rahatlığı ile, en iyisi JDownloader diyelim. :)

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Internet Download Manager en iyisi.

Reaksiyon puanı
68
idm köpek gibi çekiyor ama ben her zaman jdown tavsiye ederim. şuana kadar onun kadar kapsamlı özelliklere sahip indirme programı görmedim:)

atlantizzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
indirmede en hizli FREEE RAPİD DOWNLODER dir deneyen bilir

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Hepsini deneyen biriyim. Tercihim tabi ki IDMAN(Internet Download Manager)

tahaburak

Asistan
Reaksiyon puanı
2
tabikide IDM Flashget falan çok kötü hiç yüklemek için uğraşma IDM en iyisi :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
İnternet Download Menager

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
1 MBps internet hızı ile 100'ün üzerine çıkabilen herhangi bir program işini görür.

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
En hızlı denmesi bence gayet mantıklı. Sonuçta download yaparken internet bağlantınızın tamamını sömürüp download yapıyorsa bu en hızlıdır. Flashget mesela tamamını sömürmediği için daha yavaştır, download yaparken internette de gezebilirsiniz. Ama IDM internet bağlantınızın tamamını sömürüyor, yani en hızlı indirme yöneticisidir.