En Güzel Virüs Programı

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
ben immunet kullanıyorum gayet iyi tavsiye ederim ....
İmmunet Resmi Sitesi
Güzel bir şeye benziyor :)
Norton IS ile sıkıntı olmadan çalışırım diyor..

718084Goruntu-6.jpg

Rena

Asistan
Reaksiyon puanı
2
En iyi virüs programı diye birşey yoktur, virüs programları ne kadar güncellenirse güncellensin onları alt edecek yeni virüsler mutlaka yapılır. Autorun virüsü ilk çıktığı zaman hangi virüs programı engelleyebiliyordu? Hiçbirisi. Zaman geçtikçe çok büyük isim yaptığı için Autorun virüsünü fixlemek zorunda kaldılar; peki autorun ismini duyurmasaydı kim fixleyebilecekti?

En iyisi antivirüs sizsiniz, kendine sahip olamayan kişiye kimse sahip çıkamaz :) Bilgisayarınıza sahip çıkarsanız hiçbir virüs birşey yapamaz.

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
En iyi virüs programı diye birşey yoktur, virüs programları ne kadar güncellenirse güncellensin onları alt edecek yeni virüsler mutlaka yapılır. Autorun virüsü ilk çıktığı zaman hangi virüs programı engelleyebiliyordu? Hiçbirisi. Zaman geçtikçe çok büyük isim yaptığı için Autorun virüsünü fixlemek zorunda kaldılar; peki autorun ismini duyurmasaydı kim fixleyebilecekti?

En iyisi antivirüs sizsiniz, kendine sahip olamayan kişiye kimse sahip çıkamaz :) Bilgisayarınıza sahip çıkarsanız hiçbir virüs birşey yapamaz.

Haklısın :)

DenizErdur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim tavsiyem Kaspersky, Bitdefender, Norton veya Eset Smart Security bunlardan biri yeterli koruma sağlayacaktır bence.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Az önce Kaspersky Pure kurdum.
Kalite tavan yapmış :)

zDeniZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Az önce Kaspersky Pure kurdum.
Kalite tavan yapmış :)

Evet ama kasma problemine bir çare bulamamışlar, yine eskisi gibi kasıyor bilgisayarı.

Fakat en beğendiğim tarafı password manager eklenmiş olması gerçekten süperr olmuş. Gerçi halen Roboform gibi kullanışlı değil ama yinede çok güzel.

SHaDeWRoX

Asistan
Reaksiyon puanı
8
kaspersky pure nn linkini verrmsnz

---------- saat 20:24 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:21 eklenmişti ----------

türkçemi bide

netfaruk

Doçent
Reaksiyon puanı
11
orjinal kaspersky kullan trial reset ile resetle :D

mhmtmtl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kanımca en başarılı antivirüs programı dün itibariyle kaspersky internet security 2011'dir. geçen sürüme göre güvenlik seviyesi arttırılmış, sistem kaynakları kullanımı ise önemli ölçüde azaltılmış. 20-30mb arası ram kullanımına sahip. system watcher, WoC, Safe-to-Surf özellikleri ise çok güzel olmuş.

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
arkadaşım şimdi ben sana norton 360 4.0 önersem gidip lisanslı alacakmısın yoksa key ini crack ini bulana kadar warez sitelerde cirit atıp pc yi virüs koruma ve yetiştirme vakfına mı çevireceksin git avast free kur tamamdır