En güzel forma Fener'de

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
FiFA, resmi internet sitesinde açtığı "Hangi forma en güzel?" konulu forumda Fener formasını örnek gösterdi.

Sarılaciverhaber.com'un haberine göre "Fenerbahçe forması, FIFA tarafından dünyanın en güzel formaları" arasında gösterildi. Dünya futbolunun patronu olan FIFA resmi internet sitesinde "Hangi forma en güzel?" başlıklı bir forum açıp, futbolseverlerin görüşlerini sordu.

Forumun tanıtım yazısında Fenerbahçe forması, Palermo, Palmeiras, Hollanda, Arjantin, İtalya ve Brezilya formaları ile birlikte anıldı.

FIFA editörleri, futbolseverlerin görüşünü sorarken, Fenerbahçe forması için "gözalıcı" ifadesini kullandı. Dünyanın dört bir yanından foruma katılıp hangi formayı daha çok beğendiğini dile getiren futbolseverlerin favorisi arasında Fenerbahçe formasının da yer alması ayrıca dikkat çekti.

Brezilya'dan nicki RicCeroni olan bir futbolsever Fenerbahce'nin sarı-beyaz formasının İsveç'in forması ile birlikte birinci olduğunu söyledi. Fransa'dan nicki Keowni ve Çin'den nicki Bcdemons olan futbolseverler de Fenerbahçe formasının dünyanın en güzel forması olduğunu dile getirdi

Kaynak:http://www.kenthaber.com/Arsiv/Haberler/2007/Aralik/27/Haber_309012.aspx

blogger

Doçent
Reaksiyon puanı
1
.............

Edit : forum kurallarına aykırı içerikli mesaj

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Galatasaray' ın arkasında Futbol Federasyonu var deniyor.
Alın bakın Fener' in arkasında da Fifa var. Ben daha ne diyeyim. :D

erdempolat

Asistan
Reaksiyon puanı
2
chimera dedi ki:
Galatasaray' ın arkasında Futbol Federasyonu var deniyor.
Alın bakın Fener' in arkasında da Fifa var. Ben daha ne diyeyim. :D
FIFA türkiye liginin birincisini Sivasspor değil Fenerbahçe olarak göstermiş, ne tesadüf ama :D .

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
yaw bunlarda ne abarttılar ama :)

Edit : Mesaj forum kurallarına uygun şekilde düzenlendi