En güvenilir haber kaynağı FOX TV'nin

Ebussuud Efendi

Asistan
Reaksiyon puanı
130
Neden bunu peki eski yönetim ile karşılaştırmıyoruz peki misal resimlerle anlatayım
Ekli dosyayı görüntüle 105266Ekli dosyayı görüntüle 105267
Kimse Bülent ecevitin nerden buldun yasasının kimin kaldırdığını bilmez ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

soL beyinliler kafalarını batıya çevirdiği için ülkede ne olup bittiğini göremiyorlar ya da görmek istemiyorlar deyim
Sana göre biz herhalde beyefendi süper gücüz ?

denizzined

Asistan
Reaksiyon puanı
142
Eğer kasada gerçekten para olsaydı 2 ay sokağa çıkma yasağı uygulanır, vatandaşın kirası faturası devlet tarafından ödenir ve herkese en az 5000 tl para yardımı yapılırdı.Ki halktan 10 tl istendi.
Emin olun bu durun bizleri sevindirmiyor, aksine üzüyor.Çünkü zararını biz orta kesim, fakir kesim çekiyoruz.
Aynen katılıyorum, madem iyide neden istendi, he bu yardım yaptığını söyleyen büyük kodamanlar nasıl olsa yaptığı yardımı vergisinden düşüyor nasıl olsa, ama sen ben gibi vatandaş yaptığımız yardımın karşılığı ne, büyük patronlar 20 milyon yardım yaptım diyor, yıl sonu vergiden düşüyor, ya da bir ihale kapıyor tamam, ama biz öylemi bağışladığımız parayı bize geri veriyor.

Ebussuud Efendi

Asistan
Reaksiyon puanı
130

Mr.mustafa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Kimse Bülent ecevitin nerden buldun yasasının kimin kaldırdığını bilmez ?

Sana göre biz herhalde beyefendi süper gücüz ?
Süper gücüz demedim ülkede olan biteni göremiyorsunuz dedim GOOGLE a yazarsan yerli milli üretilen her şeyi görürsün

Ebussuud Efendi

Asistan
Reaksiyon puanı
130
Aynen katılıyorum, madem iyide neden istendi, he bu yardım yaptığını söyleyen büyük kodamanlar nasıl olsa yaptığı yardımı vergisinden düşüyor nasıl olsa, ama sen ben gibi vatandaş yaptığımız yardımın karşılığı ne, büyük patronlar 20 milyon yardım yaptım diyor, yıl sonu vergiden düşüyor, ya da bir ihale kapıyor tamam, ama biz öylemi bağışladığımız parayı bize geri veriyor.
Avrupada ki hastanelerin batma sebebi halkına en iyi hizmeti vermesidir.Bizimkiler yanılmıyorsam evede göneriyor

denizzined

Asistan
Reaksiyon puanı
142
Yani her siyasi partini arkası kirlidir orası apaçık kesin

İnşallah beyefendi daha saman üretemiyoruz hadi hayırlısı :)
Doğru 2023'de Lozan'ın süresi bitecek 2023 de Türkiye yeraltı kaynaklarını kullanabilecek ama ne olacak kullanmak üretmek yerine ne yapacaz, satacağız birilerine paramızı alıp oturacağız.

Ebussuud Efendi

Asistan
Reaksiyon puanı
130
Sol taraf kendini ülkenin en iyisi ülkede bir şey üretilmediği kendilerinin başa gelirse ülkeyi kalkındıracaklarının boş şeylerinden vazgeçsinler
SSK yi da biri batırmıştı sanırım başa gelirse daha çok batiracak
Gelen gideni aratır orası kesin ben cumhurbaşkanını çok sevmem ama şu bir gerçekki dış siyasette üstüne yoktur ülkemizi güzel savunuyor onun üstüde büyük yerler dış siyasette ancak bu kadar yapabiliyor.Ama içe gelince tayyip beyin yetersiz olduğunu düşünüyorum.

fatihege

Doçent
Reaksiyon puanı
396

Hafiyye-iAbdülhamid-iSani

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,130
Doğru 2023'de Lozan'ın süresi bitecek 2023 de Türkiye yeraltı kaynaklarını kullanabilecek ama ne olacak kullanmak üretmek yerine ne yapacaz, satacağız birilerine paramızı alıp oturacağız.
IMF nin bizden kredi isteme şartlarından birisi bor madenleri 99 yıl ABD ye verilecekti sence onu yapmak mı iyi yoksa kendi kendimize yetebilmek mi? Dışarıya düşman olalım içimize değil

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Bir konuyu bu kadar kutuplaştırmayı nasıl başardınız? Helal olsun size, diyecek söz bulamıyorum.
İlk önce biz bir birimizi kutuplaştırmayı bırakırsak o zaman ülke olarak kalkınırız. Bizim en iyi yaptığımız şey bir birimizin kuyusunu kazmak.

Demek siyasete çevirdiniz konuyu..

Bu mesajımdan sonra konu farklı bir yere giderse, o kişiyi mecburen konudan uzaklaştırmak zorunda kalacağım.

Livia sas Junius

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,560
Bir konuyu bu kadar kutuplaştırmayı nasıl başardınız? Helal olsun size, diyecek söz bulamıyorum.
İlk önce biz bir birimizi kutuplaştırmayı bırakırsak o zaman ülke olarak kalkınırız. Bizim en iyi yaptığımız şey bir birimizin kuyusunu kazmak.

Demek siyasete çevirdiniz konuyu..

Bu mesajımdan sonra konu farklı bir yere giderse, o kişiyi mecburen konudan uzaklaştırmak zorunda kalacağım.

engellemeyin eğleniyoruz :D

Ebussuud Efendi

Asistan
Reaksiyon puanı
130
hala 2023 diye

engellemeyin eğleniyoruz :D
Sonuçta A partisi B partici C partisi bu ülkeyi yönetmeye çalışıyor.Umarım ülkemiz en iyi şekilde yönetilir ne yapalım artık bu partizancılık yüzünden boş yere hepimiz birbirimizi suçluyoruz...

Umarım her şey daha güzel olur

Livia sas Junius

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,560
burası öyle ebusuud. "türkiye olarak dünyayı ele geçirdik" haberinin başlığı açılsa son sayfada birbirine girenlerin mesajlarını görürsün.