En güvenilir haber kaynağı FOX TV'nin

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Olabilir elbet. Lakin hatırlatmak da gerek... Ki, aynı hatayı bir daha yapmasın arkadaşımız. İnsanlar doğruya hep böyle ulaşmıyor mu? Hayatta en sevdiğim insanlar bilmeden yaptığım bir hatayı gelip bana hatırlatan insanlardır.
Katılıyorum...

Ebussuud Efendi

Asistan
Reaksiyon puanı
130
Olabilir elbet. Lakin hatırlatmak da gerek... Ki, aynı hatayı bir daha yapmasın arkadaşımız. İnsanlar doğruya hep böyle ulaşmıyor mu? Hayatta en sevdiğim insanlar bilmeden yaptığım bir hatayı gelip bana hatırlatan insanlardır.
Keza bende gündelik hayatım da çoğu insanları uyarmaya çalışırım zaten yineden teşekkür ederim.

Kararsız23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,124
Fox ve Halk TV muhalif kanalardır, başta Atv ve A Haber olmak üzere diğer hepsi hükümet kanalıdır.

Türkiye'de tarafsız gazetecilik yoktur.

Hafiyye-iAbdülhamid-iSani

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,130
En objektifi seçilmemiş zaten en güveniliri seçilmiş
Objektif olmayan nasıl güvenilir oluyor ki. Klasik bence batı karmaşası BBC muhabiri bile ABD deki olaylari anlatırken "bu tarz olaylari Mısır da , Türkiye de gördük" diyor. Bana artık şaşırtıcı gelmiyor. Adamlara yardım et gene sana kurşun sıksın

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Objektif olmayan nasıl güvenilir oluyor ki. Klasik bence batı karmaşası BBC muhabiri bile ABD deki olaylari anlatırken "bu tarz olaylari Mısır da , Türkiye de gördük" diyor. Bana artık şaşırtıcı gelmiyor. Adamlara yardım et gene sana kurşun sıksın
Gezi olaylarını yaşadığımız için Türkiye'yi örnek göstermiş olabilir mi? Ayrıca demokratik bir ülkede insanlar oy verdiği ve seçtiği kişileri daima sorgulamalı yanlışını gördüğünde de eleştirmeli.

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Sence bunu kötülemek için mi yoksa ciddi anlamda halkı rahatlatmak için mi yaptı?
Kimse başka bir ülkeyi övmez bizim ülkemizde de bu böyle azerbaycan hariç. Oradakilere bizi kötülese nolur zaten yaşanan olay iftira mı atılmış?

Hafiyye-iAbdülhamid-iSani

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,130
Kimse başka bir ülkeyi övmez bizim ülkemizde de bu böyle azerbaycan hariç. Oradakilere bizi kötülese nolur zaten yaşanan olay iftira mı atılmış?
İftira demedim ki ABD gibi her şeyi diktatör olarak mazlumlara zulüm eden bir devletinin haber kanalının Türkiye'nin kötülüğüne bir şey söylemesi ve üstelik bunu haber yaparken yapması normal bir şey mi? İyi niyet mi var burada.

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,598
Daha vardır da bunu hatırlıyorum tek :D
1592604458522.png

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
İftira demedim ki ABD gibi her şeyi diktatör olarak mazlumlara zulüm eden bir devletinin haber kanalının Türkiye'nin kötülüğüne bir şey söylemesi ve üstelik bunu haber yaparken yapması normal bir şey mi? İyi niyet mi var burada.
BBC ABD değil İngiltere merkezli bir haber kanalı ?