- Reaksiyon puanı
- 9,387
Diğerlerine göre daha güvenilir.
Benim bildiğim atv satıldıktan sonra show tv' ye geçtihayır Ali Kırca Showtv zamanı var atv'ye sonra geçti...
Ali Kırca Showtv - Google'da Ara![]()
Ali Kırca Show TV'den gönderildi, ana habere Kanal 7'den bir isim geliyor
Show TV, TSMF tarafından Ciner Grubu'na satıldıktan sonra zorunlu izne çıkarılan Ali Kırca'nın yerine Kanal 7'den bir isim getirilecekt24.com.tr
Reha Muhtar gaflarıyla Erol amcayı gıcık ediyordu yolladılar Ali Kırca geldi TSMF gelince ATV'ye gitti.Benim bildiğim atv satıldıktan sonra show tv' ye geçti
Sedat Peker'in kan mevzusunu Pkk'ya ithafen söylediğini unutuyorsun sanırım ki bu bir teşbihtir o söylemlerden sonra da kendisine gerekli dava açıldı ve aynı sebepte beraat kararı verildi de o zamanda da birtakım üstüne alınan olmuştu onu biliyoruz zatenBunları yazamazdın dediğin şeylere bak ?? gazetecilerin dışında tweet attı diye hakkında soruşturma açılan bir sürü genç var ama kanla tehdit eden sedat peker nasıl oluyorsa dışarda?
Uzun yıllar geçti, Show'da çalıştığını hatırlamadım.Karıştırdın konfik mi???? seyyah amca güldürdün ya ???
Başımıza ne geliyorsa yapıyorlarsa vardır bir sebebi deyip sorgulamamaktan geliyor ☹Sedat Peker'in kan mevzusunu Pkk'ya ithafen söylediğini unutuyorsun sanırım ki bu bir teşbihtir o söylemlerden sonra da kendisine gerekli dava açıldı ve aynı sebepte beraat kararı verildi de o zamanda da birtakım üstüne alınan olmuştu onu biliyoruz zatenGençler mevzusuna gelince genç olan biri sırf genç diye ülkenin başkanına hakaret edebilecek veya aşağılayabilecek veya da örgütleyeci içerik paylaşabilecek diye bir olay mı var?kimseyi hiçten yere yargılamazlar,yargılanıyorsa var bir sebebi.Hadi madem bunlardan ''ifade özgürlüğü'' yok algısını yaratmaya çalışıyorsunuz.İmamoğlu veya Kılıçdaroğlunun kendisini eleştirenlere de yaptığı baskı ve açtırdığı davalardan haberiniz var mı?
Vardır bir sebebi olayını ben demiyorum hukuk literatürü söylüyor.Başımıza ne geliyorsa yapıyorlarsa vardır bir sebebi deyip sorgulamamaktan geliyor ☹
Kim demiş?!Başımıza ne geliyorsa yapıyorlarsa vardır bir sebebi deyip sorgulamamaktan geliyor ☹
Seyyah amca sakin ol ben körü körüne inanıyorsun demedim sana kendim de hiçbir şeye körü körüne inanmam...Kim demiş?!
Bu hükümeti de, CB'nını da eleştirdiğim onlarca mesaj/yorum var bu sitede. Körü körüne hayatım boyunca hiç kimseyi sevmedim, sorgulamamazlık etmedim. Hiçbir şeye at gözlüğü ile bakmadım. Bunu siz pekala becerebiliyorsunuz. Nefret ettiğiniz birinden ölümüne nefret ediyor, yaptığı iyi işler de kötü oluyor, kötü işler de kötü oluyor. Yahu batılılar gibi bir gün de, "Sezar'ın hakkı Sezar'a" diyemiyorsunuz. Fox haber, Portakalgiller o kadar yalan haber yaptılar, tekzip edildi, devletten onca ceza aldılar; Ama size göre hiçbir zaman taraflı, yanlı haber yapmazlarmış(!) Yahu bir kez kendinizi sorguladınızmı ki başkalarını suçluyorsunuz?
Bu özellikle sizin için yazılmış bir mesaj değildi. Bir genelleme diyelim.Seyyah amca sakin ol ben körü körüne inanıyorsun demedim sana kendim de hiçbir şeye körü körüne inanmam...
Tamam o zaman üzmüştün az önceBu özellikle sizin için yazılmış bir mesaj değildi. Bir genelleme diyelim.![]()
Üzmekten, kalp kırmaktan çok korkan biriyimdir. Lakin bazen çok yanlı, kıyıcı şeyler yazılıyor, objektiflikten uzak ve ideolojik saiklerle... Bu durumlarda bazen aynı perdeden yazmak zorunda kalınca bu durumlar olabiliyor. Kusura bakmayın lütfen, şahsi bir şey değil zaten.Tamam o zaman üzmüştün az önce![]()
Teşekkür ediyorum açıklama için çok naif ve iyi bir insansınız???Üzmekten, kalp kırmaktan çok korkan biriyimdir. Lakin bazen çok yanlı, kıyıcı şeyler yazılıyor, objektiflikten uzak ve ideolojik saiklerle... Bu durumlarda bazen aynı perdeden yazmak zorunda kalınca bu durumlar olabiliyor. Kusura bakmayın lütfen, şahsi bir şey değil zaten.
Bu söylediklerine tabi ki birşey demiyorum bunların konumuz ile alakası bile yok. ( Gazeteci kimliği ile her insan her insanlar görüşür görüşlerini bilgilerini paylaşır ve bunları yaptı diye Terorist veya vatan haini olmaz. Gizli kapatlı görüşmediği ve yalan yanlış açıklamalar yapmadığı sürece. )
Ama kasıtlı haberler yapanlar. Kasıtlı olarak Devleti zarar vermek zor durama sokmak kötü göstermek. Yanlış bilgi vererek yada bilerek eksik bilgi verere insanları kin ve nefrete yönlendirmeye çalışan bilerek yanıltma üstüne haber yaparak tarafsız gazeteci olunmaz.
Atıyorum Diyanet işleri bir açılışta 1 saat konuşmuş kesmişler 30 sn'yi önü yok arkası yok. DİYANET İŞLERİ başkanı bakın ne dedi diye flash haber geçiliyor.
Yada Olmayan olayı olmuş gibi bir CHP'li Saraya gitti
Yada Türkiye Libya Petrollerine çökecek.
Yada Rusya bizi saatlerce kapıda bekletti hakaret etti.
TÜrkiye İŞİD'e silah mı veriyor
Türkiye Terör örgütlerini mi destekliyor.
Türkiye Suriyelilere para dağıtıyor. Vatandaşlık dağıtıyor.
Yada Türkiye PKK operasyonlarında Sivilleri mi vuruyor acaba. Tarzı haberler beni rahatsız ediyor.
Devlet Kıdem Tazminatlarının üstüne çökecek.
Devlet emekli maaşlarına ek vergi getirecek gibi.
Yada ellerinde hesap makineleri devlet söylemiyor çok daha fazla ölü olmalı.
10 katı şehit var ama devlet saklıyor.
Devlet Korona ile mücadele edemiyor tarzı.
Doğru olmayan ama okuyanı kin ve nefrete sürükleyecek yanlış haberler bana tarafsız bir göz ile yapılmış gibi gelmiyor. Bir gazete 1 tane muhalefet hakkında eleştiri yazısı çıkmaz mı 18 yılda ?
Türkiye'de değil de herhangi bir batı ülkesinde, kendi ülkesi için bu haberleri yapan bir gazeteci olsa halk el üstünde tutar ve saygınlığı artardı. Neden? Çünkü gazetecinin görevidir bu. Hükümetin görevi ise yanlış olanı düzeltmektir.
Peki Türkiye'de neden insanlar alkışlamıyor da ''fetöcü gazeteci, pkklı gazeteci'' gibi sıkça söylemlerde bulunuluyor? İşte tam olarak 1. mesajımda yazdığım gibi; halkın en az %60'ı hükümeti eleştirmenin devleti eleştirmek olduğunu zannediyor.
Eyvallah kardeşim, benzerlik açısından konuya cuk diye oturdu bu örnek. Teşekkür ederim.Üstün lezzet ödülü alan sular mesela. Özelleştirilip kaçak sondajlar ile üretmelerine rağmen ödül alabilyorlar.
Evet ya aynen!Fox mu? İroni ise komik. Değilse daha da komik.
ilk 4 iskandinav ülkeleri yer alıyor.
Tabi ki bu yorumda haklı olduğunuz yerler çok yüksek gönül ister ki tarafsız kanallar olsun ama birisi A diyorsa bir diğeri B diyor....Çok saçma bir kiyaslama. O dediğin ülkelerin neredeyse derdi tasası yok adamlar en son meclislerinde hayvanat bahçesindeki ayıya ne ad koysak diye tartışıyordu. ( Buda adamların hepsinin neredeyse aynı kültürden ve eğitim seviyesinden gelmesinden kaynaklanıyor. )
O ülkelerin Terör gibi bir dertleri yok yada gelişmemiş ve Teröre eğilimli komşuları kendi vatandaşları yok. Ayrıca nufuslarıda 3-5 milyon Civarı. Bizde onlarca çeşit milletten dinden inanıştan insan var.
Sen 85 milyonsun. Üstüne dibinde Terör devleti kurmak isteyenler var. İçinde Feto gibi örgütler var. Bunların söz hakkını kestimi terör övücülüğü yaptırmadı mı konuşturmadımı Propaganda yapmalarına izin vermedimi sende Basın Özgürlüğü yok gibi algılanıyor.
Türkiye Cumhuriyeti ilk harfleri daima büyük yazılır. Ebu Suud Efendi kaşlarını çatıyordur şimdi sana öbür dünyadan!türkiye cumhuriyeti dünya basın özgürlüğüne göre çok kötüdür.
Kusura bakmayınız cahilliğime veriniz artıkTürkiye Cumhuriyeti ilk harfleri daima büyük yazılır. Ebu Suud Efendi kaşlarını çatıyordur şimdi sana öbür dünyadan!![]()
Estağfirullah, dikkatsizlik diyelim.Kusura bakmayınız cahilliğime veriniz artık![]()
Olabilir öyle şeylerEstağfirullah, dikkatsizlik diyelim.![]()
Olabilir elbet. Lakin hatırlatmak da gerek... Ki, aynı hatayı bir daha yapmasın arkadaşımız. İnsanlar doğruya hep böyle ulaşmıyor mu? Hayatta en sevdiğim insanlar bilmeden yaptığım bir hatayı gelip bana hatırlatan insanlardır.Olabilir öyle şeyler