En Garip USB Bellekler - 4

Ordo ab chaO

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Karpuz ve çilek tabağından anahtara, terlikten şırıngaya kadar her şekle girebilen USB belleklerin en enteresan ve garip olanlarından bir buket daha.

USB bellekler için yapılmış belki de binlerce tasarım var. Bunların bazıları çok sade ve standartken, bazılarının USB bellek olduğunu bile ilk bakışta anlayamayabilirsiniz.

Üst seviye modeller, tasarım açısından her zaman üst seviye olamayabiliyor
Standart tasarımlı modeller bizleri ne kadar ilgilendiriyorsa, garip tasarımlar da bizi aynı şekilde ilgilendiriyor. Binlerce garip tasarım arasından sizler için seçtiğimiz yeni seride bakın neler neler var.

yes23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence en garip olan terlikli olan usb bellek :)

zuvay nidya

Doçent
Reaksiyon puanı
8
benim en cok hosuma gideni ise sonuncusu,yani anahtarlik la ve sifrelenmis usb ,bu ürünü nerde bulabilirim.örnegim bu usb bellege sifre ile girisilir.ve kapaktaki topu cevirince ise halatini acip anahtari geciriyorsun sonra ise tekrar yerine takiyorsun.bence cok guze bir ürün.,ediler hadi is basina bunlari siz buraya koydugunuza göre bu ürünleri nerden ulasabilcegimi söyleyin,ancak ürün yurtdisinda almanyada olsun.,cünkü almanyadayim,ve alisim da kolay olsun,.hadi sizin gözünüzü sevdigimi.bana yardimici olun...sagol olun varolun tezahürat istemem....

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
en yaratıcı olanı bence bu:

usb_441275163267.jpg

zuvay nidya

Doçent
Reaksiyon puanı
8
sayin editörün yardimiyla usb bellegin adi yanko desgin missssss,bana müsade ben hemen bakmaya cikiyorum

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
usb_441275163267.jpg

Bunu nasıl taşıyacaksın :P