En Cool Ve Sasirtici Nickler! ²⁰²¹

Pain_

Doçent
Reaksiyon puanı
654
Ben basliyorum

Yagami Lightr-Asiri nadir kullanilan bir nickdir-Ozel gucu ise Yagaminin tersi Imagay olmasidir, sasirtir-Death Note Anime sinin ana karakteridir-Gercek ismi Yagami Light idir bu nick cok kullanildigindan ve Turk oldugumuzu belli etmek amaci ile sonuna r koyulmustur.

Pain_-Benim nickimdir-Nadirligi platforma gore degisir-Ozel gucu kisa ve oz olmasidir ayrica karsidaki kisiyi manipule etme yeteginede sahiptir-Kullanan kisiye denk geldiyseniz cok sansli bir birek olmalisiniz-Soylenilmesi kolay bir nick idir-Bu nicki alacak iseniz sinirlari zorlayacaksiniz ki rakibi saflastirebilesin-Naruto anime serisinden alintidir-Bu nickin bir hilesi yoktur kullanim sekli skillerine bagli bu nicki diger platformlarda alan kisi bilekli birileri olmali.

vPain_-Cakma nick idir-Tek ozel gucu ani heyecan ile basarabilme-Boyle nickli birisini gorduyseniz onu hafife alin-alinmaya degmez bur nick idir

L esoto-AK icin beyinle dusunulmus bir nick idir-Ozel gucu rankedde ace atabilirsiniz (sadece ak ile)-Nadirligi yaygin idir-Bu nicke sahip arkadas ak hastasi olmali!

Creative-Denk gelme olasiligi 900 katrilyonda bir olan nick (WP)-Oyuna/Platforma yeni iseniz bu nicki alamazsiniz-Bilinen ozel gucu ise Pain_ nickinden daha manipule edici olmasidir.

Hanimkelesigetir-hicbir bilgi yoktur-bir meme (keps) sozcugudur.

Webmaster-Bu nicki alamazsiniz

Birde siz birkac nick ve ozelliklerini soyleyin.