En çok sevdiğin üye?

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,591
Valla anlamadım jakskajksis
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kedi ne alkaa
Çok düşünme zaten çalıştıramazın olmayan işlemciyi ? ? ? ahahshshd

IMG_20201006_073517.jpg

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,591
Kskskskksksijs şakacı pislik

KskskskksksijsdgdjfhdsjfhdsjfhkdsfjhdsjsfhdjfgdjfdjfadhfdjfgjasgfjdgfdjfgdjfgdfgyudjfgjdfhsdgfhdbfhdgfjdfgjdshfsdjkgfhusdkgufdsgudskugudjgjdhgksdghısdghsdıghsdılghsduhgsdukghsduksghsdukghsdughdsukghsdukıgjslıdgılfgljlsıfgjılsdghsfkghskfjghsfukghsfughıusfhgsfuguısfhgusfgtydfgrsdygsdhughHJFGDSJGFJDSGFHDSGFJDGFJDSGFJSDGFJSDGGFGSDJFGDSFGDSHFGDSHFGYDSFGYDSGFDSHFGDSHFGDSJFGYDSJFHSDGFSDGFJSDGFJHDSTYFJDSGFHDSGJFDSGJFGDFGYSDGFJDSGFJSDGFGdsukKJDSDHSKAJFGAJDFGDJFGBSJKFHKASHFASJFASGJFASGFHAHDUFGDSYGSDJDSHSGDJFSTYEFYDSKGJDFLHKŞFDHGFHLDPFHJLKDFGHJKDFGFDSJFGEYRTEWREYWYUTIRTORJGKDFHGFJDFHHKJGHLKFHGJKDGFDJSFGDSUGHDFKHGDFJGDSGFDFJGFKGHDUGFDHGJKFHGJFHJGDHGHDFJGHFDHSFGDSJGHDFJKHDFJGDJFHGDJKHGFHLIUDYRUTIDGFHDGJKFHGJGHDGHSFNGDSHFSDBHFSDBHFDGJFDSGJDSGURYEYRTEURHWUGFDSGFJDGFHSDGYHFGSDYFGSDFTEFREGFDGSDGFHGJHDFGYDFSSGJDFSHDFUHDFSHJFDDFHJSDGFJSDGFJDSGHJFGSDJFGDSYFJGSDJFHJGDSJFGDYFGDSJFGFYGDSYJFDSFGDSYGFYDSGFYDSGFJDSGJFSDGFJSDFJDSHVBCXVBCXNVBCNVBCVBCMVXCHNVNCXBVBCXJVHDKJFHSKDJAKSFHKSDKFDSKUJFGDSJFBDSMNVBDHNVNCXBVGJFDGJDFGJDFYGFDGJSFYGFDSGYFYGDSFYDSFGYFGYFDGYFDSGYFDGYFDSGYFDDGYFDSGYFDSGYFDGYUFDGYFGYSDFGUYDSFGYUDSFGYUDFGYFDSGYUFDSGYUDFGYUDSFGYUDSFGYUFDYGDSFYGUFDSGYUDSFGYUFDSGYDFSGYUUFSDDGYSDFGYDSFGYDSFGYUFDSGYFDGYDSFGYFDGYUFGYUDSFGYUFSGYUDSGYUFYGSDFGYFDSYGUSDFGYFYGDSFGYUDSFGUYDFGYUFDSGYUFDSGYUDSFGYUDSFGYDFSGYUDSFGYUDSFGYUFDSGYUFDSSGYUSDFGYSFGYFSGYUFSGYFSDGYFDSGFDGYSDGYUFSGYFSDGFGSDGFSDGYFSDGYUFGDSYFGYUDSFGUYDSGFYSDGYFSDGYFGYUDSFGYDSUYGFSDGFGDSYGFYDSGFYUDSGFYUSDFGYUDSGFYUDSGFYSDGFYSDGFYDGFYSDGYFGDSYFGDSUGFSDGFSDYGFJDSGJFGYSDGFYUSDGFUYSDGFYUSDGYFUUSDGYFGDSYUFGDSYUFGDSYFGYDSUFGYUDSGFUYSDGYUUFGDSYFGYDGFYSDGFYDSGFYUDSGFYUSDGFYUSDGFDSGUFYUDSGFYUSDGUFYGDSGFYSDGYFUDSFYDSGYFGDSYFGDSYFGSDUGYFGYYUDSGFYSDGYUFGYUDSGYUFGYDSGYUFYDSGGYUFGYDSGYUFGDSTFSDYGYUFGYDSGFDSGGYFGUDSYGYUFSGDYFGYDSGYUFGYUDSGYUFGYUDSGYUFGYDSFGYDSGYSFGYSDGUYYFGUYDSGYUFGYUDSGFYDSGYUFGYUDSGFGUYSDGYUFSDGYUFGYUDSGYFGDSGYUFDSGYFGYSDGYUFGYDSGYFGYDSGFGSYDYGFYDGSYFYGDSJFGDSGJFDGFSDGFHGFDSHGFJDGFHSDGDSJGDJFGDSHFGJDSGFJDSGFJSDGFJDSGFJSDGFJSDGFJGDSJFGDSJFDSFGDSHFGRHWEGRHUEWRHEWUKREHFISDUFHDJHBNDBVNXCVNBCXJVNHDXJFHJSDJHFJDFJDFDSFHJDSFDSFJDFJDSKFJDJFDKFHDKUGHDFUGHDFKGHJFDHGJHJMHGDFHGHJDFGFJDFHGJFGHDFGHDFJGHDHDGFDJKKHFYEYTRYUWEUIRIEWOROEWPORPWEORPĞEPRĞÜEWROPEWJLRFHSDJFBHVSGDFAGRSDAFSHFGDGFDMBGHDSFVHDSYFGJDSKGKDFHNJFGBHDFGSADYGSFDGNSDHFDGHFHDSGHFDSJFGsjdafdsgjfdhsfukdsgjfsdgjfdsgyfjdsghfmdsgjfdsfhdsgjfhgsdjfgdsyfjgdsydstfsdwfefstdghfjsdhfkjdskfjbdmfbsdbnfvgdshfvjdshgfdsjgfudskfjıdhgfudsgfukjdshfjkdsgfjdsgfhsdgfdshfkjdsgfysdgfsdbgfydsgfsjdgfjdsgDHKASJFHSJDGHSKUGYFHGDSYUFYSDGFKSDGKHKLGHDFJKGBSDHGDSGSDJKGHJHDFGJSDHJKGHKJDSHGSJGHSDKJGHDJKKGHKDUGHDFUGDFHUGHFDKGHJFHGJFHGJFHGFHGJFGHJFJGKFJGKHGJFHJGHFJGHFJGFKGHJFHGJFDHGJKFDHJKGFKHJGHFJGDFHGJHDFIGJDFHOKDGOHKDFPHKDFOGJIDFHGJFHJDCXVBCXNVBCGSFAGDTWERQWTRGESJJGKTDRHGJDHGDSBHGBFGJNDFJGDBJGBDSHGFDSHGYSJGFASDGHASDFSDGFDSTYUFSDGYFJKDGFJKHSDGKFHSDGFHSDGHFGDHFKUDSGJFSDGHJFMGJHDFGSDJHFGDUHFSDDGDJDGDFJKDFDYJISDFGFDSHKDFGYDSFHDFGHDAGYEFNJDSFHJGFDDJDFSYJGFDGHFJFDHGJFDGJDFHJFDSBHDFGYJFDTDGHDSFLJIGFOPFDHJDFGHDFFDGHFDSSGFDSJasgsjfksdkfbdsfvdghfsdjfhgdsfhgshJHFGDSJFGDSJFG

O değil de bu attığın fotoğrafta ki kişinin hayat hikâyesini biliyormusun? ?
Raporladım yukarıda olan söze göre. Umarım ban atarlar.

Bilmek istemem. Kendi hikayem bana yeter.

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,549
Ya senin elinden ben bir şey yazamaz oldum forumda ahahsbaba ?
Kötü düşüncelerini kenara bırak
Ben seni evlendirmeyi kafaya koymus erosum ? Bu sebeple her adimini takıp ediyorum ki bulacagim kizin cani yanmasin ??

Kimsenin yanlış anlayacağı falan yok arkadaşlar arasında olur öyle şeyler bi gün sen beni banlarsın bi gün ben seni
Dogru soyledin kral. Bununla ilgili atasozu bile var.
Arkadaş arkadasin banina muhtactir. ??

ahhehshahe :D Ya uzatma kapat şu ban konusunu. Baya baya kötüye gidiyor konu ? ? ?
Elin banını yemeyen kendi banını piyade tüfegi sanırmış ??
(Balyoz yerine piyade tufegi daha hos ?)

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,591
Ben seni evlendirmeyi kafaya koymus erosum ? Bu sebeple her adimini takıp ediyorum ki bulacagim kizin cani yanmasin ??

Dogru soyledin kral. Bununla ilgili atasozu bile var.
Arkadaş arkadasin banina muhtactir. ??

Elin banını yemeyen kendi banını piyade tüfegi sanırmış ??
(Balyoz yerine piyade tufegi daha hos ?)
Vay be piyade tüfeği deyimi güzelmiş ahahshs :D
Beyin zehir gibi çalışıyor valla

morofobik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,911
Öyle deme ahahahs ? millet başka şey anlar
Kimsenin yanlış anlayacağı falan yok arkadaşlar arasında olur öyle şeyler bi gün sen beni banlarsın bi gün ben seni
ahhehshahe :D Ya uzatma kapat şu ban konusunu. Baya baya kötüye gidiyor konu ? ? ?
Uzatma değil de "sen burdan gidersen üzülürüm ban yemeni istemem "diyen insandan ban yemek komiğime gidiyor.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,591
Ee sabaha kadar silah gormekten akil piyade tufegine kayiyor ??
Ne yalan söliyim piyade tüfeği iyide bazılarının aklı Tank'a kayıyor ? ?

Uzatma değil de "sen burdan gidersen üzülürüm ban yemeni istemem "diyen insandan ban yemek komiğime gidiyor.
Yok şimdi şöyle bişey var. Ben dahil kimseye pislik yazmanı istemem forumda. Anla işte ya

Son düzenleme:

morofobik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,911
Öyle deme ahahahs ? millet başka şey anlar
Ne yalan söliyim piyade tüfeği iyide bazılarının aklı Tank'a kayıyor

Yok şimdi şöyle bişey var. Ben dahil kimseye pislik yazmanı istemem forumda. Anla işte ya
Burda hakaret içerikli bir çok cümle kuran var bence fazla uzatma işin içinden çıkamayacak gibisin