- Konuyu başlatan
Su tankı
Doçent
Bende seni koca yürekli @Android Baba@Su tankı seni de seviyorum
Bende seni koca yürekli @Android Baba@Su tankı seni de seviyorum
TeşekkürlerBende seni koca yürekli @Android Baba
Kedi kullanamadigi programa viruslu der. ?@_Zaur_ seni de seviyom ama sen çok gıcıksın
Anlamadım ?Kedi kullanamadigi programa viruslu der.
Anlasan bile bilmemezlik yaparsın ahahshshAnlamadım ?
Valla anlamadım jakskajksisAnlasan bile bilmemezlik yaparsın ahahshsh![]()
Çok düşünme zaten çalıştıramazın olmayan işlemciyi ? ? ? ahahshshdValla anlamadım jakskajksis
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kedi ne alkaa
Raporladım yukarıda olan söze göre. Umarım ban atarlar.Kskskskksksijs şakacı pislik
KskskskksksijsdgdjfhdsjfhdsjfhkdsfjhdsjsfhdjfgdjfdjfadhfdjfgjasgfjdgfdjfgdjfgdfgyudjfgjdfhsdgfhdbfhdgfjdfgjdshfsdjkgfhusdkgufdsgudskugudjgjdhgksdghısdghsdıghsdılghsduhgsdukghsduksghsdukghsdughdsukghsdukıgjslıdgılfgljlsıfgjılsdghsfkghskfjghsfukghsfughıusfhgsfuguısfhgusfgtydfgrsdygsdhughHJFGDSJGFJDSGFHDSGFJDGFJDSGFJSDGFJSDGGFGSDJFGDSFGDSHFGDSHFGYDSFGYDSGFDSHFGDSHFGDSJFGYDSJFHSDGFSDGFJSDGFJHDSTYFJDSGFHDSGJFDSGJFGDFGYSDGFJDSGFJSDGFGdsukKJDSDHSKAJFGAJDFGDJFGBSJKFHKASHFASJFASGJFASGFHAHDUFGDSYGSDJDSHSGDJFSTYEFYDSKGJDFLHKŞFDHGFHLDPFHJLKDFGHJKDFGFDSJFGEYRTEWREYWYUTIRTORJGKDFHGFJDFHHKJGHLKFHGJKDGFDJSFGDSUGHDFKHGDFJGDSGFDFJGFKGHDUGFDHGJKFHGJFHJGDHGHDFJGHFDHSFGDSJGHDFJKHDFJGDJFHGDJKHGFHLIUDYRUTIDGFHDGJKFHGJGHDGHSFNGDSHFSDBHFSDBHFDGJFDSGJDSGURYEYRTEURHWUGFDSGFJDGFHSDGYHFGSDYFGSDFTEFREGFDGSDGFHGJHDFGYDFSSGJDFSHDFUHDFSHJFDDFHJSDGFJSDGFJDSGHJFGSDJFGDSYFJGSDJFHJGDSJFGDYFGDSJFGFYGDSYJFDSFGDSYGFYDSGFYDSGFJDSGJFSDGFJSDFJDSHVBCXVBCXNVBCNVBCVBCMVXCHNVNCXBVBCXJVHDKJFHSKDJAKSFHKSDKFDSKUJFGDSJFBDSMNVBDHNVNCXBVGJFDGJDFGJDFYGFDGJSFYGFDSGYFYGDSFYDSFGYFGYFDGYFDSGYFDGYFDSGYFDDGYFDSGYFDSGYFDGYUFDGYFGYSDFGUYDSFGYUDSFGYUDFGYFDSGYUFDSGYUDFGYUDSFGYUDSFGYUFDYGDSFYGUFDSGYUDSFGYUFDSGYDFSGYUUFSDDGYSDFGYDSFGYDSFGYUFDSGYFDGYDSFGYFDGYUFGYUDSFGYUFSGYUDSGYUFYGSDFGYFDSYGUSDFGYFYGDSFGYUDSFGUYDFGYUFDSGYUFDSGYUDSFGYUDSFGYDFSGYUDSFGYUDSFGYUFDSGYUFDSSGYUSDFGYSFGYFSGYUFSGYFSDGYFDSGFDGYSDGYUFSGYFSDGFGSDGFSDGYFSDGYUFGDSYFGYUDSFGUYDSGFYSDGYFSDGYFGYUDSFGYDSUYGFSDGFGDSYGFYDSGFYUDSGFYUSDFGYUDSGFYUDSGFYSDGFYSDGFYDGFYSDGYFGDSYFGDSUGFSDGFSDYGFJDSGJFGYSDGFYUSDGFUYSDGFYUSDGYFUUSDGYFGDSYUFGDSYUFGDSYFGYDSUFGYUDSGFUYSDGYUUFGDSYFGYDGFYSDGFYDSGFYUDSGFYUSDGFYUSDGFDSGUFYUDSGFYUSDGUFYGDSGFYSDGYFUDSFYDSGYFGDSYFGDSYFGSDUGYFGYYUDSGFYSDGYUFGYUDSGYUFGYDSGYUFYDSGGYUFGYDSGYUFGDSTFSDYGYUFGYDSGFDSGGYFGUDSYGYUFSGDYFGYDSGYUFGYUDSGYUFGYUDSGYUFGYDSFGYDSGYSFGYSDGUYYFGUYDSGYUFGYUDSGFYDSGYUFGYUDSGFGUYSDGYUFSDGYUFGYUDSGYFGDSGYUFDSGYFGYSDGYUFGYDSGYFGYDSGFGSYDYGFYDGSYFYGDSJFGDSGJFDGFSDGFHGFDSHGFJDGFHSDGDSJGDJFGDSHFGJDSGFJDSGFJSDGFJDSGFJSDGFJSDGFJGDSJFGDSJFDSFGDSHFGRHWEGRHUEWRHEWUKREHFISDUFHDJHBNDBVNXCVNBCXJVNHDXJFHJSDJHFJDFJDFDSFHJDSFDSFJDFJDSKFJDJFDKFHDKUGHDFUGHDFKGHJFDHGJHJMHGDFHGHJDFGFJDFHGJFGHDFGHDFJGHDHDGFDJKKHFYEYTRYUWEUIRIEWOROEWPORPWEORPĞEPRĞÜEWROPEWJLRFHSDJFBHVSGDFAGRSDAFSHFGDGFDMBGHDSFVHDSYFGJDSKGKDFHNJFGBHDFGSADYGSFDGNSDHFDGHFHDSGHFDSJFGsjdafdsgjfdhsfukdsgjfsdgjfdsgyfjdsghfmdsgjfdsfhdsgjfhgsdjfgdsyfjgdsydstfsdwfefstdghfjsdhfkjdskfjbdmfbsdbnfvgdshfvjdshgfdsjgfudskfjıdhgfudsgfukjdshfjkdsgfjdsgfhsdgfdshfkjdsgfysdgfsdbgfydsgfsjdgfjdsgDHKASJFHSJDGHSKUGYFHGDSYUFYSDGFKSDGKHKLGHDFJKGBSDHGDSGSDJKGHJHDFGJSDHJKGHKJDSHGSJGHSDKJGHDJKKGHKDUGHDFUGDFHUGHFDKGHJFHGJFHGJFHGFHGJFGHJFJGKFJGKHGJFHJGHFJGHFJGFKGHJFHGJFDHGJKFDHJKGFKHJGHFJGDFHGJHDFIGJDFHOKDGOHKDFPHKDFOGJIDFHGJFHJDCXVBCXNVBCGSFAGDTWERQWTRGESJJGKTDRHGJDHGDSBHGBFGJNDFJGDBJGBDSHGFDSHGYSJGFASDGHASDFSDGFDSTYUFSDGYFJKDGFJKHSDGKFHSDGFHSDGHFGDHFKUDSGJFSDGHJFMGJHDFGSDJHFGDUHFSDDGDJDGDFJKDFDYJISDFGFDSHKDFGYDSFHDFGHDAGYEFNJDSFHJGFDDJDFSYJGFDGHFJFDHGJFDGJDFHJFDSBHDFGYJFDTDGHDSFLJIGFOPFDHJDFGHDFFDGHFDSSGFDSJasgsjfksdkfbdsfvdghfsdjfhgdsfhgshJHFGDSJFGDSJFG
O değil de bu attığın fotoğrafta ki kişinin hayat hikâyesini biliyormusun? ?
Ben şimdi raporlumuyumRaporladım yukarıda olan söze göre. Umarım ban atarlar.
Bilmek istemem. Kendi hikayem bana yeter.
Yani forum içinde kurallar gereğinde yazmalısın. Sana ne kadar nefret kussam bile forum içinde öyle mesaj yazmam ben mesela.Ben şimdi raporlumuyum
Peki ? ilk banımı senden yerim ne olacak ki.?Yani forum içinde kurallar gereğinde yazmalısın. Sana ne kadar nefret kussam bile forum içinde öyle mesaj yazmam ben mesela.
Öyle deme ahahahs ? millet başka şey anlarPeki ? ilk banımı senden yerim ne olacak ki.?
Anladim bile cok gec ????Öyle deme ahahahs ? millet başka şey anlar
Ya senin elinden ben bir şey yazamaz oldum forumda ahahsbaba ?Anladim bile cok gec ????
Kimsenin yanlış anlayacağı falan yok arkadaşlar arasında olur öyle şeyler bi gün sen beni banlarsın bi gün ben seniÖyle deme ahahahs ? millet başka şey anlar
ahhehshaheKimsenin yanlış anlayacağı falan yok arkadaşlar arasında olur öyle şeyler bi gün sen beni banlarsın bi gün ben seni
Ben seni evlendirmeyi kafaya koymus erosum ? Bu sebeple her adimini takıp ediyorum ki bulacagim kizin cani yanmasin ??Ya senin elinden ben bir şey yazamaz oldum forumda ahahsbaba ?
Kötü düşüncelerini kenara bırak
Dogru soyledin kral. Bununla ilgili atasozu bile var.Kimsenin yanlış anlayacağı falan yok arkadaşlar arasında olur öyle şeyler bi gün sen beni banlarsın bi gün ben seni
Elin banını yemeyen kendi banını piyade tüfegi sanırmış ??ahhehshaheYa uzatma kapat şu ban konusunu. Baya baya kötüye gidiyor konu ? ? ?
Vay be piyade tüfeği deyimi güzelmiş ahahshsBen seni evlendirmeyi kafaya koymus erosum ? Bu sebeple her adimini takıp ediyorum ki bulacagim kizin cani yanmasin ??
Dogru soyledin kral. Bununla ilgili atasozu bile var.
Arkadaş arkadasin banina muhtactir. ??
Elin banını yemeyen kendi banını piyade tüfegi sanırmış ??
(Balyoz yerine piyade tufegi daha hos ?)
Ee sabaha kadar silah gormekten akil piyade tufegine kayiyor ??Vay be piyade tüfeği deyimi güzelmiş ahahshs
Beyin zehir gibi çalışıyor valla
Kimsenin yanlış anlayacağı falan yok arkadaşlar arasında olur öyle şeyler bi gün sen beni banlarsın bi gün ben seniÖyle deme ahahahs ? millet başka şey anlar
Uzatma değil de "sen burdan gidersen üzülürüm ban yemeni istemem "diyen insandan ban yemek komiğime gidiyor.ahhehshaheYa uzatma kapat şu ban konusunu. Baya baya kötüye gidiyor konu ? ? ?
Ne yalan söliyim piyade tüfeği iyide bazılarının aklı Tank'a kayıyor ? ?Ee sabaha kadar silah gormekten akil piyade tufegine kayiyor ??
Yok şimdi şöyle bişey var. Ben dahil kimseye pislik yazmanı istemem forumda. Anla işte yaKimsenin yanlış anlayacağı falan yok arkadaşlar arasında olur öyle şeyler bi gün sen beni banlarsın bi gün ben seni
Uzatma değil de "sen burdan gidersen üzülürüm ban yemeni istemem "diyen insandan ban yemek komiğime gidiyor.
Uzatma değil de "sen burdan gidersen üzülürüm ban yemeni istemem "diyen insandan ban yemek komiğime gidiyor.ahhehshaheYa uzatma kapat şu ban konusunu. Baya baya kötüye gidiyor konu ? ? ?
Burda hakaret içerikli bir çok cümle kuran var bence fazla uzatma işin içinden çıkamayacak gibisinNe yalan söliyim piyade tüfeği iyide bazılarının aklı Tank'a kayıyor
Yok şimdi şöyle bişey var. Ben dahil kimseye pislik yazmanı istemem forumda. Anla işte ya
Aynen yazmak istemem daha.Burda hakaret içerikli bir çok cümle kuran var bence fazla uzatma işin içinden çıkamayacak gibisin
Etiketle beni rızam var ?Forumda yeni oldugum için kimseyi tanımıyorum. Şuraya etiketleyeceğim arkadaşım olsaydı keşke![]()