En Çok Satan ve En İlginç Anneler Günü Hediyesi

Bu konuyu okuyanlar

nihatxp

Öğrenci
Katılım
7 Haziran 2007
Mesajlar
82
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Oscar Ödülü - Oskar Başarı Heykeli Büyük Boy
oscar_odulu_oskar_basari_heykeli_buyuk_boy_207.jpg



Tüm sevdiklerinize yılın enleri Oscar larını verin


Artık Oscar ödüllerini sadece Hollywood yıldızları almayacak, onları tüm sevdiklerinize verebileceksiniz. Bu altın sarısı renkteki özel kahverengi ahşap zemine sahip oscar ödüllerini verdiğiniz kişiler kendilerini çok özel hissedecek! Oscar ödüllerinin üzerindeki yılın en iyi sevgilisi, yılın en iyi annesi, yılın en iyi babası, yılın en çapkını, yılın en odunu, yılın en şirini gibi yazılarla herkese özel oscar ödülleri vermeniz mümkün!


Canım Annem Kavanozu - Anneye 365 Sevgi Mesajı Dolu Kavanoz
canim_annem_kavanozu_anneye_365_sevgi_mesaji_dolu_kavanoz_207.jpg



Yılın her günü için annelere iltifatlar içeren kavanoz


Benim annem, güzel annem... Dünyada bizi sadece biz olduğumuz için seven, en zor anlarımızda kurtarıcımız olan, kocaman kalbinde en büyük yeri bize ayıran kimdir desek hep bir ağızdan "Annem" dediğinizi duyar gibiyiz. Hayatınızdaki en özel ve güzel insana bu Anneler Günü'nde ne alacağınıza karar veremiyorsanız, "Benim sevgim parayla ölçülmez, ben daha özel bir şey istiyorum" diyorsanız Canım Annem Kavanozu tam size göre! Anneye 365 Sevgi Mesajı Dolu Kavanoz u alan anneler kendilerini çok şanslı hissedecekler.




Yazılı Ödül Kupası
yazili_odul_kupasi_207.jpg



Yüzlerce çeşitte yılın enleri yazılı ödül kupası


Sevdiklerinize Yazılı Ödül Kupası ile en iyi olduğu konularda yılın enleri kupasını verin. Yılın En İyi Annesi, Yılın En Odunu, Yılın Çapkını, Yılın Sevgilisi gibi yüzlerce çeşit yazı çeşitine sahip Ödül Kupası ile sevdiklerinizi mutlu edin.


Crystal Garden - Büyüyen Kristal
crystal_garden_buyuyen_kristal_207.jpg



Gözlerinize inanamayacağınız Feng Shui büyüyen kristal


Bir kristalin, büyümesini ve gelişmesini çıplak gözle görmenizi sağlayacak süper bir buluş. Kavanoz içinde 15 günde büyüyen kristal, renkli LED eşliğinde muhteşem ışık oyunlarıyla 8 farklı mesajı sevdiklerinize iletiyor.


Message Chocolate - Mesajlı Çikolatalar
message_chocolate_mesajli_cikolatalar_207.jpg



Aşk ve sevgi mesajlarınızı en tatlı şekilde yani çikolatalar ile verin


Sevginizi ve aşkınızı göstermek istiyorsunuz ancak kelimeler bunu anlatmakta yetersiz mi kalıyor? O zaman bir de mesajınızı iletmeyi Mesajlı Çikolatalar ile deneyin. Seni Çok Seviyorum, İyi ki Doğdun, Aşkımsın gibi harflerle mesaj yazan bu çikolatalar ile sevdiğiniz mutluluktan havalara uçacak.


DONAN KUPA
donan_kupa_207.jpg



Şok İndirim! Donan Kupa 14,9 TL yerine sadece 8,90 TL!


İşte karşınızda mevsimin hit ürünü… Donan Kupa… Canınız soğuk bir şeyler içmek istediğinde..kola, bira, gazoz... Koyun Buzlu Kupaya ve uzun süre soğuk kalsın. Frosty Ice Tankard Donan Kupa ile buzların eriyip su olması derdi yok, ayrıca uzun süre soğuklunu da koruyacaktır.
Şok İndirim! Donan Kupa 14,9 TL yerine sadece 8,90 TL!
Önemli Not: İndirimli kategorisindeki indirimli ürünler stoklarla sınırlı olup, bu indirimli ürünlerin stokları bittikten sonra satıştan kaldırılacaktır ve bu ürünler tekrar satışa çıkmayacaktır.


Aşk Dolu Kavanoz
ask_dolu_kavanoz_207.jpg



365 güne özgü aşk dolu mesajlar içeren özel kavanoz


1 yıl boyunca her gün için ayrı bir aşk mesajı. 365 adet sevgi mesajı dolu bir kavanoz! Aşk dolu kavanoz ile güne aşk mesajınızla başlayın. Yüksek dozda sevgi içerdiği için günde 1 kez kullanılmalı...


DUBLÖR YUMURTA ZAMANLAYICI
dublor_yumurta_zamanlayici_207.jpg



Yumurtaların da artık dublörü var!


Yumurta pişirmek zor iştir. Suya koyup ısıtmanın neresi zor diyeceksiniz ama istenilen kıvamı tutturmak iyi zamanlama gerektirir. Dublör yumurtamız, diğer yumurtalarla kaba girer, ısıya göre renk değiştirip size doğru zamanı söyler.


DRIINN
driinn_207.jpg



Cep telefonları sürünmesin!


Cep telefonu kullanan herkesin işine yarayacak basit ve fonksiyonel bir üründür. Ürün, cep telefonunuzun şarj aleti ile duvar prizi arasına takılarak kullanılır.Driinn, cep telefonunuz için güvenli bir ortam sağlamanın yanında şarj cihazınızın kablosu için de kullanışlı bir alan yaratır. Hızlı yaşam temposuna pratik çözüm! Hepsi bu kadar. Bırakın Driinn ve şarj cihazı duvarda kalsın.


İçecek Şapkaları
icecek_sapkalari_207.jpg



Ellerinizi kullanmadan şapkanızdan içeceğinizi için


Bilgisayar oynarken elleriniz dolu olduğu için kolanızı tutacak eliniz olmuyor mu? Maç seyrederken heyecandan biranızı tutmak zor mu geliyor? Spor yaparken elinizde suyu taşımak işkenceye mi dönüşüyor? O zaman sıkı durun, İçecek Şapkaları ile artık tüm bu içeceklerinizi elinizi kullanmadan şapkanızdan içebileceksiniz.


Book Safe - Kitap Kasa
book_safe_kitap_kasa_207.jpg



Değerli eşyalarınız bu kitapla çok güvende olacak


Tüm değerli eşyalarınızı bu dahice tasarlanmış kitap şeklindeki kasa ile koruyun! Eşyalarınıza göz diken hırsızın en son bakacağı yer olan kitaplığınızda bir İngilizce sözlük gibi duran kitabın içinde değerli eşyalarınızın olduğunu hangi hırsız akıl edebilir ki? Anahtarı sayesinde sizden başka kimse değerli eşyalarınıza ulaşamayacak!


Love Pillow - Aşk Yastıkları
love_pillow_ask_yastiklari_207.jpg



2 li takım halindeki romantik aşk yastıkları


Hayat arkadaşınız ve en sevdiğiniz insanla baş koyduğunuz yastıklar çok mu sıradan? Yaşadığınız deli dolu aşkı hiç yansıtmıyorlar mı? O zaman karşınızda Aşk Yastıkları! Erkek ve kadın modeli ile birbirini tamamlayan bu romantik yastıklar ile yastıklarınız aşkınızı anlatacak!


Şeşbeş Duvar Saati
sesbes_duvar_saati_207.jpg



<div>G&ouml;zleriyle saati g&ouml;steren şaşkın saatler</div>


<div>Duvarlarınızı s&uuml;slemeye aday en ilgi &ccedil;ekici, komik ve g&ouml;renleri hayran bırakacak aynı zamanda şoka sokacak Şeşbeş Duvar Saatleri sizlerle! G&ouml;zlerinden biriyle saati, diğeriyle dakikayı g&ouml;steren bu şaşı saatler ile saate bakmak artık &ccedil;ok keyifli olacak. Bırakın t&uuml;m o klasik saatleri, artık Şeşbeş saatler var!</div>


Anne Mutfak Önlükleri
anne_mutfak_onlukleri_207.jpg



Süper Anne ve I love Mother yazılı mutfak önlükleri


Anne Mutfak Önlükleri ile annenizi superman gibi hissettirmek ister misiniz? Süper Anne ve Super Mom tasarımlı mutfak önlükleri ile anneniz kendini evin kahramanı gibi hissedecek. I love Mother tasarımlı modeli ile ise annenizi ne kadar sevdiğinizi mutfak işleri yaparken bile herkese gösterebileceksiniz.


Magic Turkish Coffee Cup - Falcı Kahve Fincanı
magic_turkish_coffee_cup_falci_kahve_fincani_207.jpg



Falınıza bakan gizemli kahve fincanı


Artık iyi bir falcı bulmak için kapı kapı dolaşmanıza gerek kalmayacak! Fal baktırmak için sürekli kahve içip fincan kapatma derdi de tarih oluyor. Magic Turkish Coffee Cup ile kahve falında bir devrim olacak! Bir soru mu var aklınızda? Kahve falımı baktırmak istiyorsunuz? Magic Turkish Coffee Cup'ı alın ve Falcı Kahve Fincanı size sorularınızın cevabını söylesin!


Anne Kupa Bardakları
anne_kupa_bardaklari_207.jpg



Annenize ve anneler gününe özel kupa bardakları


Anne Kupa Bardakları ile annenize hediye edeceğiniz kupa bardakları ile onları çok özel hissettirin. "Süper Anne", "Super Mom" ve "I love Mother" tasarımlı kupa bardakları ile hem annenizi bir kahraman gibi hissettirin hem de annenize her zaman kullanabileceği çok güzel bir hediye vermiş olun.


İKON CÜZDANLAR
ikon_cuzdanlar_207.jpg



En sıradışı ikon cüzdanlar


Klasik cüzdanlardan artık sıkılmadınız mı? En iyi deriden bile yapılsa hepsi neredeyse birbirinin aynısı gibi. Bu sıkıcı cüzdanları bir köşeye atmanın zamanı geldi çünkü artık İkon Cüzdanlar var! İkon Cüzdanlar suya ve yırtılmaya karşı dayanıklı, hafif, ince, genişleyebilen, geri dönüşümlü ve en önemlisi de harika tasarıma sahip cüzdanlardır.


MESAJINI KAZI
mesajini_kazi_207.jpg



Kazıyarak yazılan ahşap posta kartı


Hepimiz sevgililerin koca bir ağaç bulup, gövdesine sonsuza kadar sürecek aşklarının işaretini kazıdığı o güzel günleri hatırlıyoruz.Bütün ağaçlarda sevgililerin isimleri, arasında kocaman bir kalp ve ona saplanmış bir ok…Ama bu korkunç bir şey, nasıl olur da doğaya bu şekilde zarar verebilirsiniz! Artık bu sorunu çözmek için size özel bir posta kartı icat edildi.[!]Bir anahtar ya da benzeri bir cisimle mesajınızı kartın ön yüzüne kolayca kazıyabilirsiniz.<br/><br/>Suck-UK’deki yaratıcı arkadaşlarımız sağolsun, artık bu romantik anı hiçbir ağaca zarar vermeden Carve Your Own Card sayesinde yaşayabilirsiniz.<br/><br/>Ömrünü doldurmuş Sedir ağaçlarından yapılan Carve Your Own Card aşkınızı romantik ve sonsuza kadar kalacak şekilde ifade etmek için harika bir yol.Tavsiyemiz eski günlerin anısına klasik ok saplanmış bir kalp ve tabi isimleriniz.<br/>Kartın arka yüzüne daha detaylı bir şeyler de yazabilirsiniz.<br/>Sonra kartınızı sevdiğinize yollayın ve sevginizi ona sonsuza kadar hatırlatacak olan bu eşsiz kartın onu nasıl mutlu ettiğini göreceksiniz.<br/><br/>Aman mesajınızı dikkatli kazıyın, kendinize zarar vermenizi istemeyiz!


AŞK KAVANOZU
ask_kavanozu_207.jpg



<div>G&uuml;neşi aşka &ccedil;eviren kavanoz</div>


<div>Bu kadarı da olmaz demeyin, oldu! G&uuml;n i&ccedil;inde g&uuml;neşten topladığı g&uuml;neş ışınlarını aşka yani aşkın rengi olan pembeye &ccedil;eviren kavanoz icad edildi! G&uuml;n boyu sizin hi&ccedil;birşey yapmanıza gerek kalmadan g&uuml;neşten topladığı ışınları hava kararınca pembeye &ccedil;evirerek veren bu harika Aşk Kavanozu ile her ortamı romantizmin doruklarına taşıyacaksınız!</div>


ODAMDAKİ AY
odamdaki_ay_207.jpg



Odanızda ayı siz yönetin!


Moon in My Room yani Odamdaki Ay için “Eğlendirirken öğreten harika bir gece lambası” diyebiliriz. Uzaktan Kumandasıyla dilerseniz ayın istediğiniz bir evresini, dilerseniz sırayla ayın tüm evrelerini izleyebileceksiniz. Gece karanlık ortamda otomatik olarak devreye girebilen bu harika ürün, 30 dk. sonra kendiliğinden kapalı konuma geçiyor.


Bottle Opener Ring - Kapak Açan Yüzük
bottle_opener_ring_kapak_acan_yuzuk_207.jpg



Yüzük olarak parmağa takılabilen şişe açaçağı


Parmağınıza takacağınız Kapak Açan Yüzük ile hayatı kolaylaştırın! Metal renkli bu yüzük sayesinde açacak arama derdi olmadan içkinizi keyifle yudumlayabilecek, Bottle Opener Ring ile tarzınıza tarz katabileceksiniz.


UHU HAVLULUK
uhu_havluluk_207.jpg



Tüp Kağıt Havluluk


Artık tuvalet kağıdı tutucularına inanamayacaksınız! Çünkü bu kocaman uhu kutusunun içinden uhu yerine kağıt havlular çıkacak! Banyonuzda, mutfağınızda, ofis masanızda... kısaca her yerde bu sıradışı uhu ile temizliği yaşayın. Standart boy tuvalet kağıtları da Uhu Havluluk’a rahatlıkla yerleştirilebilinmektedir.


Amazing Mugs - Sıradışı Kupalar
amazing_mugs_siradisi_kupalar_207.jpg



Sıradışı tasarımlı kupa bardaklar


Atın o sıradan ve sıkıcı kupa bardakları bir kenara, artık Amazing Mugs Sıradışı Kupalar sizlerle! Bu şok edici güzellikteki tasarıma sahip Sıradışı Kupalar ile herkes kupanıza hayran kalacak.


DESKTOP MEMO
desktop_memo_207.jpg



En becerikli masaüstü yardımcınız


Artık ofisinizde, hatırlatmalarımı neye yazacağım, resimlerimi nasıl asacağım, notlarımı nereye iliştireceğim demeyeceksiniz! Masaüstü yardımcınız Desktop Memo sizin tüm masaüstü ayak işlerinizi halletmeye geliyor. İster özel kalemiyle notlarınızı üzerine yazın ister mıknatıslarıyla kağıtlarınızı tutturun, herşey sizin elinizde!


Yazısız Canım Annem ve Aşk Dolu Kavanozları
yazisiz_canim_annem_ve_ask_dolu_kavanozlari_207.jpg



İçinde 365 tane yazılması için boş not kağıdı bulunan kavanoz


Anneme, sevgilime, eşime ya da can dostuma içinde 365 tane yani yılın her gününe özel not bulunan kavanoz vermek istiyorum ama yazılarını ben yazmak istiyorum diyorsanız Yazısız Canım Annem ve Aşk Dolu Kavanozlar tam size göre! 365 boş not kağıdına istediğiniz notu kendiniz yazın sevdiklerinizi çok mutlu edin!


Like Mugs - Beğen Kupa Bardakları
like_mugs_begen_kupa_bardaklari_207.jpg



Beğen butonları artık kupalarda


Facebook un en çok kullanılan beğen butonları ile artık Like Mugs Beğen Kupa Bardakları ile karşınızda! Çay ya da kahve beğen butonlu bu harika tasarımlı kupalar ile hangisini daha çok beğendiğinizi ve sadakatinizi kupanız ile gösterebileceksiniz.


SİHİRLİ ŞİŞE TUTUCU
sihirli_sise_tutucu_207.jpg



Harry Potter bile bu kadar iyi sihir yapamazdı!


Abra Kadabra! Bu müthiş şişe tutucu şişelerinizi adeta havada uçuracak. Yer çekimine meydan okuyan bu tasarımı gördüğünüzde gözlerinize inanamayacaksınız! Denge prensibi üzerine kurulu, yarattığı optik yanılsama ile sizi hayrete düşüren bu zincir aslında bir şişe tutucu.


Falling Bookends - Düşen Kitap Tutucu
falling_bookends_dusen_kitap_tutucu_207.jpg



Düşen kitapların altında kalan adam şeklindeki kitap tutucu


Kaçııııın!, kitaplar devriliyor!!<br/>İpucu: Merak etmeyin, adam kurtulacak :) Kitaplığınızda dramatik bir görüntü yaratacak metal kitap tutucu… Kitaplarınızı belli bir açıda tutarak, metalin zavallı adamın üzerine devrildiği görüntüsünü yaratır..


100 Dilde Seni Seviyorum Kavanozu
100_dilde_seni_seviyorum_kavanozu_207.jpg



Sevdiklerinize 100 dilde Seni Seviyorum deyin!


Annenize, sevgilinize, eşinize ya da dedenize Seni Seviyorum demek istiyorsunuz ama bu yetersiz kalıyorsa o zaman 100 Dilde Seni Seviyorum Kavanozu ile Seni Seviyorum u 100 dilde deyin! Sevdikleriniz 100 dilde Seni Seviyorum kavanozu nuzu aldığında onu gerçekten çok sevdiğinize emin olacak.


Mini Book Light - Mini Kitap Lambası
mini_book_light_mini_kitap_lambasi_207.jpg



Mini lambalarla karanlıkta kitap okuma keyfini yaşayın


Odanızın tavanındaki dev lambanızın kitap okurken gözlerinizi yorduğundan mı şikayetçisiniz? Ya da herkes yatıp ışıkları kapattıktan sonra kitap okuyamıyor musunuz? O zaman bu mini kitap lambaları ile tüm bu dertler son bulacak.


Polaroid PoGo Instant Photo Printer
polaroid_pogo_instant_photo_printer_207.jpg



Gönder, Bas, Paylaş... Üstelik Kartuş yok! Mürekkep yok!


Cep telefonunuzdan ya da fotoğraf makinanızdan çektiğiniz binlerce fotoğrafın hiçbirini bastıramamaktan mı şikayetçisiniz? O kadar fotoğraf çektiğiniz halde hepsi dijital ortamda olduğu halde evinizin hiçbir yerinde çerçeve içinde durmuyor mu? Polaroid PoGo Printer ile artık fotoğraflarınızı basmak çok kolay!


SICAK ÇORAPLAR
sicak_coraplar_207.jpg



Mikrodalgada ısıtılıp giyilebilen harika çoraplar!


Buz gibi bir gün… Eve adımınızı attınız fakat ayaklarınız hem üşümüş hem de yorgun… Daha da kötüsü belki de şiştiler ve ayakkabınızın içinde sıkıştılar… İşte böyle bir anda imdadınıza HOT SOX yetişecek. Bu sıcak çoraplar, mikrodalga fırında ısıtılmak için tasarlandı.


Help Drain Stopper - İmdat Küvet ve Lavabo Tıkacı
help_drain_stopper_imdat_kuvet_ve_lavabo_tikaci_207.jpg



İmdat diye elini uzatan tıkaçlar


İmdat sıkıştım kurtarın beni der gibi duran Help Drain Stopper - İmdat Küvet ve Lavabo Tıkacı mutfağınıza ve banyonuza renk getirecek. Ne zaman lavobonuzu ya da küvetinizi tıkamak isterseniz Help Drain Stopper lar yardımınıza koşacak.


100 DOLAR TUVALET KAĞIDI
100_dolar_tuvalet_kagidi_207.jpg



<div>Dolar hi&ccedil; bu kadar değer kaybetmemişti!</div>


<div>Tuvalet kağıdı olarak dolar kullanacak kadar zengin olabilmeyi hayal ediyor ya da &quot;paranın ne &ouml;nemi var?&quot; diyorsanız 100 Dolarlık banknot tuvalet kağıdı tam size g&ouml;re! 100 dolarları tuvalet kağıdı olarak kullandığınızı g&ouml;renlerin şok olmuş bakışlarına hazır olun.</div>


Diva Washing Up Sponge - Diva Bulaşık Fırçası
diva_washing_up_sponge_diva_bulasik_fircasi_207.jpg



Bulaşıklarınıza bu artist diva fırça ile asalet katın


Kim demiş bulaşık yıkamak kötü ve pis bir angarya diye! Bu diva bulaşık fırçası ile bulaşık yıkarken kendinizi bir artist zannedeceksiniz, her tabak ve kaseyi temizledikten sonra flashlar patlayıp paparazziler fotoğrafınızı çekmek istiyor gibi hissedeceksiniz. Hem de diva bulaşık fırçası her ne kadar çok kokoş olsa da iş bulaşık yıkamaya geldiğinde saçlarını sizin için süpürge yapacak, en becerikli bulaşıkçılara taş çıkaracak!


Fridge Tag - Buzdolabı Kalemi
fridge_tag_buzdolabi_kalemi_207.jpg



Buzdolabına not yazmak artık çok kolay


Bazılarına sadece söylemek yetmez kesinlikle hatırlatıcı notlarla desteklemek gerekir. İşte bu noktada Buzdolabı kalemi devreye giriyor. Bu marker kalemi diğerlerinden ayıran özellik çok kolay silinebilir ve su bazlı oluşu. Bu onu “Toksik olmayan “ olmayan ürünler listesine sokuyor.


Bookmark Help - Yardım Eli Kitap Ayracı
bookmark_help_yardim_eli_kitap_ayraci_207.jpg



Kitap okumanıza yardım eden el ayraç


Bookmark Help ile ayraçların en farklısına hazır olun. Yardım Eli Kitap Ayracı kitabınızı okumadığınız zamanlarda yardım ister şekilde kitabın arasından elini uzatacak. Üstelik ona yardım etmek çok kolay, kitabınızı açıp okumaya devam ederek Bookmark Help e en büyük yardımı yapmış olacaksınız.


Cutlery Wall Clock - Çatal Kaşık Duvar Saati
cutlery_wall_clock_catal_kasik_duvar_saati_207.jpg



Çatal ve kaşıklardan oluşan müthiş alüminyum mutfak saati


Mutfağınızın duvarlarını süsleyecek olan Çatal Kaşık Duvar Saatini çok seveceksiniz! Üzerindeki çatal ve kaşıklarla çok şirin bir tasarımı olan Cutlery Wall Clock güzel yemek pişirilen sıcacık mutfakların duvarlarını büyük zevkle süslemek için emrinizde!


Gimme Tunes Speaker - Topuklu Hoparlör
gimme_tunes_speaker_topuklu_hoparlor_207.jpg



Bu hoparlörler kadar şık ve havalısını hiç görmediniz


USB kablosuyla enerjisini bilgisayarınızdan alır... Gelen ek kabloyla da bilgisayar veya mp3 çalarlarınıza bağlayarak müzik dinlemeye başlayabilirsiniz.


Denture Bottle Opener - Takma Diş Açacak
denture_bottle_opener_takma_dis_acacak_207.jpg



Takma diş görünümünde harika açacak


Dişlerinizle şişe açmaya bir son verin, çünkü size daha iyi bir fikrimiz var: Denture Bottle Opener! Gerçek bir takma diş görünümündeki Takma Diş Açacak ile dişleriniz dökülmeden buz gibi içeceğinize bir an önce kavuşacaksınız!


Bullion Mouse - Altın Külçe Fare
bullion_mouse_altin_kulce_fare_207.jpg



Bir fare hiç bu kadar pahalı görünmemişti


Fareler içinde en pahalı görünümlü fare karşınızda! Altın külçesi görünümlü bu Bullion Mouse ile farenize dokunmaya kıyamayacaksınız. Sizi çok zengin ve özel hissettirecek bu Külçe Altın Fare ışıltısı ile tüm gözleri üzerine çekecek!


TeaSub - Çaycı Denizaltı
teasub_cayci_denizalti_207.jpg



Çayınızı kolayca demlemenizi sağlayan çaycı denizaltı


TeaSub’ınız varsa çay saatinize sürreal bir boyut katabileceğiniz kesin. Çay hazırlamanın ve içmenin esprili ve eğlenceli bir yolu elbette var. Beatles’ın “Yellow Submarine” i gibi uğruna şarkılar yazılan sarı denizaltı bu sefer kaynar suyunuzu demlemek üzere yola çıkıyor. Çaycı denizaltının içine biraz çay koyup bardağınıza daldırın, sonra çayınızı afiyetle yudumlayın.


Chocolate Case for Iphone - Iphone Çikolata Kabı
chocolate_case_for_iphone_iphone_cikolata_kabi_207.jpg



Hiçbir iPhone kabı bundan daha tatlı olamaz!


Bu iPhone için hazırlanmış yüksek kalitede silikon koruma kabı nefis bir kalıp çikolataya benziyor. Yüz üstü olarak bıraktığınızda leziz bir şekerleme görüntüsüne sahip ama ters çevirdiğinizde gerçek ortaya çıkıveriyor. O aslında iPhone'unuzu saklıyor ve koruyor. Iphonenuz bu kap ile çok daha vazgeçilmez olacak!


HAYAT HİKAYEM
hayat_hikayem_207.jpg



Siz de hayat hikayenizi yayınlayın


Tüm yaşamınızın günlüğü, bir yaşam dolusu anılar; hem de tam 100 yıl için tasarlanmış. Herkes 100 yıl yaşamak ister mi? Bilmiyoruz ama herkese sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyoruz. “Hayat Hikayem”, hiç unutmayı istemediğiniz özel anları hatırlamanıza yardım edecek. Sevdikleriniz, aşklarınız, aileniz, arkadaşlarınız, seyahatleriniz ve yaşadığınız yerler… hepsi bir cilt Hayat Hikayem’de. Başarılarınız, aldığınız ödüller, yetenekleriniz… Sevdiğiniz kitaplar, müzikler, filmler, kişiler… ayrıca özel mektuplar ve kartlar… Hayattaki arzularınız ve bir kez olsun gerçekleştirmek istediğiniz hayalleriniz… hepsini kaydedebilirsiniz.


Dove Doorstop - Güvercin Kapı Tutucu
dove_doorstop_guvercin_kapi_tutucu_207.jpg



Güvercinler kapınızı tutsun


Artık kapınız çarpacak mı diye korkmanıza gerek yok. Bu minik sevimli güvercin kapı tutucu dove doorstoplar kapınıza kendini sıkıştırarak sımsıkı tutacak böylelikle siz istemeden hiçbir kapı çarparak kapanmayacak.


Golden Plastic Trophy - Altın Sarısı Ödül Kupası
golden_plastic_trophy_altin_sarisi_odul_kupasi_207.jpg



14 cm boyunda mesajlı plastik ödül kupası


En iyi anneyi veya şampiyonu seçmek hiç bu kadar zevkli olmamıştı! Golden Plastic Trophy sayesinde sevdiklerinize 6 farklı yazılı olarak verebilir, onları bu kupa ile şımartmanın keyfine varabilirsiniz. Plastik Ödül Kupası değişik bir hediye arayanlar için BuldumBuldum.com’da!


Cindy Shoehorn - Cindy Ayakkabı Çekeceği
cindy_shoehorn_cindy_ayakkabi_cekecegi_207.jpg



Topuklu ayakkabı şeklindeki çekeceğiniz ile havanıza hava katın


Kimsenin bakmaktan gözlerini alamadığı o şık ve zarif topuklu ayakkabılarınızı çirkin görünümlü çekecekler ya da nam-ı diğer keratalarla giymekten nefret mi ediyorsunuz? O zaman size bir önerimiz var! Karşınızda o şık topuklu ayakkabılarınıza yaraşır Cindy Ayakkabı Çekeceği!


İKİ YÜZLÜ PASPAS
iki_yuzlu_paspas_207.jpg



Bir paspas ancak bu kadar iki yüzlü olabilir


İnsan her zaman iyi modunda olamıyor ve zamansız gelen misafirlere karşı birşey yapamayıp ağırlamak zorunda kalıyor. Bu durumda dış kapınızın önünde duran ve “Hoşgeldiniz-Welcome” yazan paspas yalancıdan başka birşey değil. Bırakın yalancı paspasları artık, iki yüzlüleri seçin!


Cactooph - Kaktüs Kürdanlık
cactooph_kaktus_kurdanlik_207.jpg



Kaktüslerin dikenleri artık kürdan olacak


İşte karşınızda tamamen güzel bir fikrin ve yaratıcılığın buluşmasıyla ortaya çıkan Teksas işi bir ürün :) ... Kaktüs kürdanlığı bir partide ya da kokteylde servis ettiğiniz zeytinler ya da kanepeler için kullanabilirsiniz… İsterseniz evinizin günlük kürdanlığı da olur. Hayatınıza renk katın!


Electronic Wine Bottle Opener - Elektrikli Otomatik Tirbuşon
electronic_wine_bottle_opener_elektrikli_otomatik_tirbuson_207.jpg



Elinizi şişe mantarına bile değdirmeden otomatik olarak açmanız artık mümkün


Artık içkinizi içeceğiniz o değerli zamanınızı şişenin mantarını çıkarmak için heba etmenize gerek kalmayacak. Tirbuşonu mantara yamuk sokup çıkaramamak ya da mantarı şişenin içine kaçırmak gibi dertler artık tarih oluyor. Şişe mantarına elinizi bile değdirmeden, otomatik tirbuşonun sadece bir düğmesine basarak şişeyi açmanızı sağlayan harika icad karşınızda!
 
Üst