- Reaksiyon puanı
- 1,328
Murat Şen'in kanalı çok güzel ama çok az video yüklüyor.
medikraftEn çok izlediğiniz Youtube kanalı hangisi? Merak ettiğim ve belki içeriğini güzel bulursam izlerim diye soruyorum. Ben en çok kişisel gelişim olarak Berk MD, bilgi Ruhi Çenet ve Barış Özcan, eğlence Alper Rende ve Orkun Işıtmak diyebilirim.
Tasarımcı Dayı kanalını bende çok izlerimGerçekler bunlarTasarımcı Dayı
Yıllardır teknolojiyle iç içe olan biri olarak kazandığım bilgileri tecrübelerimle harmanlayıp takipçilerimle paylaşıyorum. Tek farkım bunu samimi şekilde ya...www.youtube.com
Sdn,Burak oyunda,kendimEn çok izlediğiniz Youtube kanalı hangisi? Merak ettiğim ve belki içeriğini güzel bulursam izlerim diye soruyorum. Ben en çok kişisel gelişim olarak Berk MD, bilgi Ruhi Çenet ve Barış Özcan, eğlence Alper Rende ve Orkun Işıtmak diyebilirim.
Sdn,Burak oyunda,kendim daha var ama unuttum onlarıEn çok izlediğiniz Youtube kanalı hangisi? Merak ettiğim ve belki içeriğini güzel bulursam izlerim diye soruyorum. Ben en çok kişisel gelişim olarak Berk MD, bilgi Ruhi Çenet ve Barış Özcan, eğlence Alper Rende ve Orkun Işıtmak diyebilirim.
Ben en çok Ayhan Tarakçı,Multiplayer,Enis kirazoğlu ve Murat soner'i izliyorum.En çok izlediğiniz Youtube kanalı hangisi? Merak ettiğim ve belki içeriğini güzel bulursam izlerim diye soruyorum. Ben en çok kişisel gelişim olarak Berk MD, bilgi Ruhi Çenet ve Barış Özcan, eğlence Alper Rende ve Orkun Işıtmak diyebilirim.
birileri daha eklendi tabanca gamer,LAZ,webteknoSdn,Burak oyunda,kendim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sdn,Burak oyunda,kendim daha var ama unuttum onları
bennOyun kanalı izleyen yokmuş.
vales mervan bunları da izlerimMeryem can
Sdn
Vales
Mervan
Berk Muhammet
Alper rende