- Reaksiyon puanı
- 6,233
Bir mahalle bilgisayarcısı atasözü derki ;
-Virüs programları daha çok virüs yapar.
Hatta antivirüs yüklenirse bilgisayarın performansını yitireceğine inandırırlar, kasım kasım kasılacağına ikna ederler. Virüs kaynakları ile antivirüs firmalarının kanki olduklarını söyleyip final yaparlar..Bir mahalle bilgisayarcısı atasözü derki ;
Bi bakıma "Performans kısmı "(Eski sistemler için.) Doğru. Eski sistemim İntel Gma 3100 , İntel E2200 , 2GB DDR2 667Mhz , Windows 7 Ultimate 32 Bit sistemim (Virüs yoktu .) Her ay ne olur ne olmaz Kaspersky ile bilgisayarımı taratıyordum. Bi ara silmeyi unutmuştum 2 gün boyunca sistem daha geç açılıyordu , kasmayan oyunlar kasıyordu , sonra silmediğimi fark ettim ve sildim . Tabii eski böyle bir sıkıntı yoktu çünkü o zamanlar eski sistemler vardı. Ve virüs programları o zamanın PC'lerine göre yapılmıştı Yeni sistemlerde sıkıntı çıkarmaz fakat eski (Bayağı eski.) Sistemlerde sıkıntı çıkarabiliyor. Tabii bilgisayarcılar buna göre söylemiyorlar tamamen kafadan sallama.Hatta antivirüs yüklenirse bilgisayarın performansını yitireceğine inandırırlar, kasım kasım kasılacağına ikna ederler. Virüs kaynakları ile antivirüs firmalarının kanki olduklarını söyleyip final yaparlar..
Tabii muhatapları "yerse"
Reklam engelleyen uygulama ya da tarayıcı uzantıları, -adı üstünde- bir web sayfası ya da uygulamasındaki reklamları filtreler ya da tamamen engeller. Bu gibi uygulama ya da tarayıcı uzantılarını kullanmak güvenliğinizi sağlamanıza ve gizliliğinizi korumanıza katkısı olabilir ancak bunlar, antivirüs ve internet güvenliği yazılımlarına birer alternatif değildirler.En iyi anti-virüs programı : adblocker
Virüs girdikten sonra tarayıp silmesini hepsi yapar önemli olan girmesini engellemek haksız mıyım agalar
Torunu f-secure var.Gözlerim F-prot u aradı zamanında disketen dos versiyonu ile çok faydalı bir uygulama idi.
Bence zaman gecirme sende kur.Virüs geçirmez bir işletim sistemi kullandığım için kendime güveniyorum.
Gerek yok çünkü Linux için virüs neredeyse hiç yapılmıyor ve ben root olarak program çalıştırmıyorum o yüzden bulaşmaz bulaşsa bile etki etmez.Bence zaman gecirme sende kur.