BJKolik
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 6,756
Microsoft Security Essentials yeter ki orijinal windows olsun çok çok iyi kullanması.
adwcleaner
sil mesajı o zaman ...Bu şekilde üye arkadaşlarımızı kazanç için reklam manyağı etmenize gerek yok. Tercihinizi belirtmeniz yeterli.
Ayrıca sürekli büyük yazı ile yorumda bulunmak forum kurallarına aykırıdır.
ublock origin işe yarar adblock ruhunu şeytana satmış rahatsız etmeyen reklamlar tıkı var onda...Tamamen arındım diyorsun yani ?
--- Gönderi Güncellendi ---
@friendly adblock %100 koruma sağlamaz ve bazı siteler ne kullanırsan kullan kendilerini bir şekilde açıyorlar. Adblock da bir yere kadar.
@friendly adblock %100 koruma sağlamaz ve bazı siteler ne kullanırsan kullan kendilerini bir şekilde açıyorlar. Adblock da bir yere kadar.
Size katılıyorum.Adblock değil, benim bahsettiğim AdGuard isimli program. Sisteme fazla yük bindirmeden bütün tarayıcılarda kendini optimize ediyor. En son sitesinde 6 aylık yasal lisans veriyordu denemeni tavsiye ederim. Alternatif olarak AdMuncher de denenebilir.
Ben severek kullanmıştım hiç yormuyordu makine mi ama şu an defenderPanda Antivirüs nasıl iyi mi acil lütfen
Gerçekten de iyi bir siteymiş.
Ekli dosyayı görüntüle 44650
Linux ve BSD bildiğim kadarıyla Unix değil, Unix benzerleridir. Bu doğru bir bilgi mi?
Evet, her antivirüse güvenilmez. Antivirüsler, yanlış alarm verebilir ama her site de güvenli olmaz. Bitdefender bu alanda gayet iyi güvenlik yazılımları sunan bir firma. Kısacası yanlış alarm verme ihtimali oldukça az.Kaç kere diyorum antivirüslerin verdiği her uyarı doğru değil diye.
Muhtemelen site zamanında saldırı almıştır bir açıktan.Evet, her antivirüse güvenilmez. Antivirüsler, yanlış alarm verebilir ama her site de güvenli olmaz. Bitdefender bu alanda gayet iyi güvenlik yazılımları sunan bir firma. Kısacası yanlış alarm verme ihtimali oldukça az.
VirusTotal'de alan adı bilgilerine baktım, bir tane hiçbir antivirüsün algılamadığı veri yok:
VirusTotal
İndirilen dosyalar kısmına baktım, bu dosya ilgimi çekti:
VirusTotal
Güvenilirlik puanı -741. Sadece 1 kişi güvenli olduğunu oylamış.
Google ve Yandex'e siteyi bildirdim.Muhtemelen site zamanında saldırı almıştır bir açıktan.