Emülatör Önerirmisiniz?

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Arkadaşlar bir tane oyun buldum bayağıda hoşuma gitti telefonda oynayabiliyorum ama bilgisayarda daha kaliteli oynarım diye düşündüm ne kadar emülatör denediysem olmadı hiç birine bu oyunu kuramadım. Cihanızla uyumlu değildir hatası alıyorum. Sanırım android sürümleri düşük olduğu için. Android 8 yada 9 destekleyen emülatör var mı acaba?

Oyun Bu

Ayrıca bir kaç tane daha oyun var onları da kuramadım yukarıda yazdığım hatayı alıyorum hepsinde. Denediğim emülatörler ise;

Bluestack, MeMu, LD Player

Sistemim de şu şekilde;

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

İlprohan

Doçent
Reaksiyon puanı
301
Hangi cihazın emulatörünü kullanacaksın

Nixc0r

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
16,928
Arkadaşlar bir tane oyun buldum bayağıda hoşuma gitti telefonda oynayabiliyorum ama bilgisayarda daha kaliteli oynarım diye düşündüm ne kadar emülatör denediysem olmadı hiç birine bu oyunu kuramadım. Cihanızla uyumlu değildir hatası alıyorum. Sanırım android sürümleri düşük olduğu için. Android 8 yada 9 destekleyen emülatör var mı acaba?

Oyun Bu

Ayrıca bir kaç tane daha oyun var onları da kuramadım yukarıda yazdığım hatayı alıyorum hepsinde. Denediğim emülatörler ise;

Bluestack, MeMu, LD Player

Sistemim de şu şekilde;

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
LD player sakın kurma içinde virüs varmış diye biliyorum

İlprohan

Doçent
Reaksiyon puanı
301
Ben şunu anlamadım sen emulatörü telefona mı kuracaksın yoksa bilgisayara mı android emulatörü koyacaksın

İlprohan

Doçent
Reaksiyon puanı
301
Dostum windows 10 işletim sistemi yüklü sistemime android emülatör kuracağım setup ile kurulanan var ya hani?
Hah tamam şimdi anladım yahu bluestacks en ünlü olanı kullan iyidir eğer pubg mobile oynarsan gameloop emulator kur

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Hah tamam şimdi anladım yahu bluestacks en ünlü olanı kullan iyidir eğer pubg mobile oynarsan gameloop emulator kur

Dostum yazdım yukarda kullandığımı zaten. Söylediğim oyunu yüklemiyor cihazınız ile uyumlu değil diyor. Pubg için zaten gameloop kullanıyorum.

İlprohan

Doçent
Reaksiyon puanı
301
Dostum yazdım yukarda kullandığımı zaten. Söylediğim oyunu yüklemiyor cihazınız ile uyumlu değil diyor. Pubg için zaten gameloop kullanıyorum.
Pardon düzgün okumadım başka emulator bilmiyorum ama internetten bir araştırayım link atarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nox player bluestacks’den daha kalitelidir daha önce kullandım sanki bakınca aklıma geldi

Mertb42

Asistan
Reaksiyon puanı
53
Pubg mobile oynayacaksan tencent kendi emülatörü var