Emsisoft Anti-malware 5.0.0.67

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
securitystatus.png

Tanıtım:
Emsisoft Anti-Malware, bir virüsten koruma ve kötü niyetli yazılımları temizleme aracıdır. Zararlılara karşı bilgisayarınız geniş kapsamlı olarak koruyan bu yazılım bilgisayarınızı; virüslere, truva atlarına, casus yazılımlara, reklam yazılımlarına, solucanlara, botlara, klavye kaydedicilere, rootkitlere ve numara çeviricilere karşı koruyabilmektedir.

Emsisoft Anti-Malware yazılımı; virüsten ve casus yazılımlardan koruma sağlayan iki ayrı tarama modülüne sahiptir. Sahip olduğu bu modüllerle iki ayrı tarama teknolojisi ile sisteminizi korumaktadır. Bu teknolojilerden birisi güvenlik yazılımlarının yıllardan beri sahip olduğu imza tabanlı tespit yapan halidir. Olası zararlılara karşı veritabanındaki bilgilerle tespit ve temizleme işlemi yapılmaktadır. Diğer tarama teknolojisi ise sezgisel tarama denilen ve günümüz güvenlik yazılımlarının asıl başarıyı yakaladığı teknolojidir. Bu teknoloji ile yazılım olası casus yazılımları sahip olduğu davranışsal harekerlerden zararlı olduğunu ayırtetmek suretiyle tespit etmektedir.

Günümüz yazılımları içerisinde hızla kendisini öne çıkaran Emsisoft Anti-Malware yazılımı yapılan son güvenlik testlerinden birisinde de birinci olmuştur. Bu testin sonuçlarına buradan ulaşabilirsiniz. Yazılım birçok popüler rakibini geride bırakarak birinci olmuştur.

NoT: Program yüklenirken sizi üretici sitesine yönlendirecek ve kayıt olmanızı isteyecek kayıt işlemlerini tamamladıktan sonra mail adresinize gelen kullanıcı adı ve şifre ile programı kullanabileceksiniz. Ücret ödemeden yazılımı 30 gün boyunca kullanabilirsiniz. Yazılımın tam sürüm ücreti 40 dolardır.

anasayfa

download

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Teşekkürler
Download now for free!

• Download Emsisoft Anti-Malware now!
  • Order a full version license - US $40.- for your safety
Ücretsiz kullanım sınırı yok diye biliyorum. Bazı kısıtlamalar ile süre sınırı olmadan kullanılabiliyor...
Sistemi sömürmesini saymazsak, antivirüs yazılımlarına eşdeğer bir güvenlik programıdır :)

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Teşekkürler
Ücretsiz kullanım sınırı yok diye biliyorum. Bazı kısıtlamalar ile süre sınırı olmadan kullanılabiliyor...
Sistemi sömürmesini saymazsak, antivirüs yazılımlarına eşdeğer bir güvenlik programıdır :)

rica ederim:)

programın full halini 30 gün trial olarak kullanabiliyoruz. 30 gün sonra free versiyon halinde yani sadece tarama amaçlı:)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
10 numara yazılımdır bende sistem kaynak tüketiminde sorun çıkarmadı gayet makul. zararlı çerezleri bile affetmiyor. net üzerinden sürekli alış veriş yapıyorsanız mutlaka cihazınızda kurulu olmalı.

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Ben ücretsiz kullanıyorum. Güncellemeyi elle yapıyorum, tabii taramayı da. Bunlar dışında başka özellik kullandırmıyor zaten. Bu şekilde güzel.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
programı bugün kullanmaya başladım. kasma felan yok. arayüzü çok güzel. Türkçe dil desteği var. casus çerezleri bile temizliyor( taramada google.com çerezini de sildi :D) . kısacası süper program.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Arkadaşlar bende kurulu olan tam sürüm.
Ne kadar modül ve dosya = O kadar RAM :)
Yasak ve zararlı sitelerin % 100 e yakınını açılmadan ve google araması sırasında bile engellediğini düşünürseniz sürüm farkı / RAM kullanımı anlaşılacaktır :)