Emre'ye bitmeyen öfke!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Link
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Galatasaraylı bazı taraftarlar 'ihanet' ifadesini kullandı. Bülent Tulun ise "Emre, layık olduğu kulübe gitti" dedi.

55 bini aşkın kişi
Galatasaray camiasında, Emre Belözoğlu’nun Fenerbahçe’ye transfer olmasının yankıları bitmek bilmiyor...

Sarı-kırmızılı taraftarlar, webaslan.com isimli internet sitesinde konuyla ilgili düzenlenen ankete katıldı. “Bir sözcükle Emre Belözoğlu’nun Fenerbahçe’ye transferini değerlendirin diye sorsaydık, hangi yanıtı verirdiniz?” başlıklı anketi oylayan 55 bini aşkın futbolseverin yüzde 41,4’ü, “İhanet” şıkkını seçti. Yüzde 35,3’lük kesim ise “Nankörlük” seçeneğini işaretledi.

Ortalık karışabilir
Anketteki diğer şıklardan olan “Profesyonellik”i seçenlerin oranı yüzde 13,8 olarak şekillendi. Taraftarların yüzde 9,6’sı ise tercihini “Hiçbir şey” seçeneğinden yana kullandı.

Futbolseverlerin yanı sıra camianın önemli isimlerinden de Emre Belözoğlu’na büyük tepki yağıyor. Kulübün eski yöneticilerinden Bülent Tulun’un sözleri, tam anlamıyla olay yaratacak, hatta ortalığı karıştıracak cinsten: “Emre, layık olduğu kulübe gitti!.. Ne diyelim, hayırlı ve de uğurlu olsun...”

Ergün sitem etti!
Bir başka eski yönetici Fatih Gökşen’in yorumu, “Avrupa’da uzun yıllar geçiren Emre, profesyonelliği iyice özümsemiş ve duygusallığı ikinci plana atmış. Bunlar dünyanın her yerinde olan şeyler. Galatasaray’da Emre’ler çok. Bizim için önemli bir olay değil” oldu.

Cimbom’un eski futbolcularından Ergün Penbe ise bu transferden üzüntü duyduğunu belirterek, “Demek ki biz yıllardır bu işi amatörce yapmışız. Emre ise profesyonel bir futbolcu” açıklamasını yaptı.

Fanatik
http://www.haberturk.com/haber.asp?id=78125&cat=170&dt=2008/06/03

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
erol_1982 dedi ki:
ridvan1452 dedi ki:

Haklımı!

Saçmalıktan başka bişiy değil sizinki, çekemiyoruz almanızı diyin Gs olduğunuzu gösterin.

ben neye kızıyorum biliyormusun emer bundan iki üc sene once bir programa cıkıyo ve emreye soruyolar sen simdi avrupada oynuyorsun Türkiye ye gelirsen han gi takıma gelirsin diyolar emre galatasaraydan baska takım asla gelmem orası benim yuvamdı diyor

ben buna kızıyorum...

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Tümerde dedi daha niceleri bunu dedi ama sonuç ne oldu hep gittiler.Rakip takıma bu kadar kızmaya hiç gerek yok bence.

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Boşverin arkadaşlar lafını edip prim vermeyelim. Keyfi bilir.

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Bülent Tulun'un layık olduğu kulübe gitti demesini yakıştıramadım.