Emre Mor için kulübü Dortmund'dan karar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fragger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Fenerbahçe ile transfer görüşmesi yapan, adı diğer kulüplerle geçen Emre Mor için Dortmund'dan takımlarımızı üzecek bir karar çıktı.

dd71b72a7901346a47076da953bf881b_emre-morjpg_610x375.jpeg

Fenerbahçe ile transfer görüşmesi yapan, adı Beşiktaş ve Galatasaray ile de sık sık gündeme gelen Emre Mor için Dortmund'dan Süper Lig kulüplerini üzecek bir karar çıktı.

NTV Spor canlı yayınına bağlanan Fatih Demireli, Alman temsilcisinin yıldız oyuncuyu gelecek sezon için hiç bir kulübe kiralamayı düşünmediğini açıkladı. Demireli, Dortmund yetkilileri ile görüştüğünü ve Emre'nin önümüzdeki sezon da kadroda yer alacağını söyledi.

Fanatik

Reaksiyon puanı
10,327
Çocuk henüz çok genç ve Alman kulübünde kalması Türk kulüplerine gelmesinden çok daha yararlı olacağını düşünüyorum. Her ne kadar kadroya girememiş olsa da daha iyi pişmesi açısından orada kalması kendi yararına olur.

de_la_vega_66

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Kiralık olarak gönderilecekse bile bunu Almanya içinden bi kulübe yapmalılar.. Hem emre hem dortmund hem de Milli takımımız açısından daha faydalı olur.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Türk kulüplerine geleceğini sanmıyorum.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Çok üzüldüm ben ya bir BEŞİKTAŞ' lı olarak, bırakın gelmesin Almanya' da kalması hayrına olur mümkünse gelmesin özellikle BEŞİKTAŞ' a.

Flardryn

Asistan
Reaksiyon puanı
144
Abi bu türk klüplerinin geleceği olup da yabancı klüplerde oynayan türk oyunculara zülmünü anlamış değilim. Çocuğu herhangi bir türk takımı alsa hiç edip bırakıcaklar, örneği çok. Hiç gereği yok Almanya'da devam etsin en temizi.

sonerooz

Doçent
Reaksiyon puanı
216
Ben açıkçası Beşiktaş'ın başında Şenol Hoca varken Emre Mor'un Beşiktaş'a gelmesi durumunda geleceğinin kayacağını sanmıyorum. Arzuyu kaybetmezse Beşiktaş'ta da pekala kendini geliştirebilir.