Emre Kınay isyan etti

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
emre-k%C4%B1nay1-642x320.jpg

Emre Kınay “Sonra sonra” adlı oyununu sahnelemek için geldiği kültür merkezinin bakımsızlığına isyan etti.

Tiyatro ve dizi oyuncusu Emre Kınay, Ahu Türkpençe ile Tekirdağ’da sahneleyecekleri ‘Sonra sonra’ oyunu öncesinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hizmet binası içerisindeki Kültür Merkezi’nin kırık dökük halini fotoğraflayıp sosyal paylaşım sitesine koyup altına, “Utanıyorum, siz de umarım utanmışsınızdır” diye yazdı.

KINAY SALONU GÖRÜNCE ŞAŞIRDI

Tiyatro oyuncusu Emre Kınay, Ahu Türkpençe ile birlikte “Sonra sonra” isimli oyunu sahnelemek için Tekirdağ’a geldi. Oyunun sahneleneceği Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı hizmet binası içerisinde yer alan Yılmaz İçoz sahnesine gelen Kınay, salonun kırık dökük hallerini görünce şaşkına döndü.

SORUMLULARI UTANMAYA DAVET ETTİ

Cep telefonuyla salonun çeşitli fotoğraflarını çeken Kınay, fotoğrafları sosyal medyada yayınlayarak, sorumluları utanmaya davet etti. Koltukların yenilenmesi dışında geri kalan kısmının tamamen hasarlı olduğunu belirten Kınay fotoğrafların altına şunları yazdı:

emre-k%C4%B1nay2.jpg

“Camlar kırık, parkeler sökülmüş kalkmış, oyun oynayabilecek elektrik yok, dışarıdan sistem kiralıyoruz. Sahne zemini berbat, tuvaletleri sormayın. Zaten fuaye, giriş vs. Amaaa seyir koltuklarını sıfırlamışlar.

Biz rahat oturalım, tiyatro, oyun ne ki zaten her şartta oynarlar değil mi? İğneyi kendinize çuvaldızı başkasına, ben bu salonun cüzi düzenlemelerle yapılamamasından utanıyorum. Siz de umarım utanmışsınızdır Belediye Başkanları ve Mv’leri. Tekirdağ’a yakışmadı. Bu halka yakışmadı.”

Emre Kınay’ın paylaşımı 2 saat içerisinde yaklaşık 2 bin kişi tarafından beğenildi ve çok sayıda hak veren yorum aldı.

Kaynak

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Sanata verilen değer bu kadar işte. Sanatçı bir bakan istiyorum.

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Çok kötü bir his bence de, sanatçı olarak değer verilmemek.

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
cidden tiyatroya verdiğimiz değer bu kadar mı? elektrik bile vahim bir şekilde sağlanmış. etraf harabe. çok üzüldüm böyle dışlanmış bir tiyatro salonu olduğu için. adam ne güzel oyununu oynamaya gitmiş geçtim kulisi oynanacak sahne bile yok..

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Konuyla alakasız ama bu adamın adını nerede görürsem aklıma hep "Düriye'nin Güğümleri" dizisi geliyor

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
Bırakın tiyatroyu tarihimize bile değer vermeyen çürümeye terk eden bir milletiz, avrupada o kadar güzel yerler var ki,biz sadece tarihimizi unutmak istiyoruz sanki.